fabrykastylu Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 19.03.09, 14:48 fabrykastylu.com.pl Sklep internetowy z firankami szytymi na zamówienie pod konkretne okno, dekoracje ręcznie wykonywane z drzewa osikowego, pościel z bawełny satynowej. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
plat22 TKANINY - LIKWIDACJA MAGAZYNU 16.04.09, 15:54 www.tkaniny.dekoracja.com.pl Wzorzyste tkaniny wysokiej jakości. 100% bawełna o doskonałej jakości splotu. Nitka użyta do produkcji tkanin jest teflonowana co zwiększa trwałość i nadaje charakterystyczny delikatny połysk. Likwidacja stanów magazynowych - sprzedaż w rolkach 140 cm szerokości. Długość tkaniny od kilkunastu do 53 metrów bieżących. Odpowiedz Link Zgłoś
memus0612 ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 21.04.09, 15:34 www.manufakturawystroju.pl - gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewasowska13 Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 28.06.09, 23:01 www.wess.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gieroj2009 Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 20.07.09, 21:10 www.aga-dekoracje.pl Kompleksowo i solidnie. Od karniszy, przez tkaniny dekoracyjne, firanki, zasłony, szycie równiez montaz i upięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
erivela Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 24.07.09, 17:35 Tutaj www.komfort.pl/tkaniny-dekoracyjne też warto zajrzeć, nie wszędzie te firany i zasłony mają, ale można w każdym sklepie sobie zamówić. Odpowiedz Link Zgłoś
galeriascarlett Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 29.09.09, 13:15 www.scarlett.pl Bardzo bogata oferta i ogromny wybór tkanin firanowych, zasłonowych, tapicerskich, unikatowych tapet, karnisze itp. Kompleksowe realizacje, od projektu do zawieszenia dekoracji na oknie. Ciekawym produktem są Plisy Duette - również pokazane na stronie www.scarlett.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
titanum2 Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 23.10.14, 12:49 www.dkhome.pl Piękne Karnisze, niska cena, strona godna polecenia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mkmbedzin21 MKM Dekoracje Okien BEDZIN 05.10.09, 15:39 www.mkm-bedzin.com lub www.firany.bedzin.pl To SKLEP z jednym z największych asortymentów firan i DEKORACJI na Śląsku Odpowiedz Link Zgłoś
edyta-art.styl Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 10.10.09, 14:57 Zapraszam na stronę www.art-styl.info do obejrzenia wzorów i zapoznania się z ofertą firmy. Dekoracja okien to moja pasja. Odpowiedz Link Zgłoś
diana.decor Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 25.11.09, 19:53 www.dianadecor.com.pl dianadecor.eu.interii.pl/index3.html deccoria.pl/galeria,id,21962 koraliki deccoria.pl/galeria,id,22242 Odpowiedz Link Zgłoś
bartwili Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 01.12.09, 07:51 Podaje link do strony firmy zajmującej się kompleksową dekoracją okien i nie tylko,poduszki , kapy.Super wykonanie i do tego szybko. www.deco-szyk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cammiliaa Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE Kraków 22.12.09, 00:21 Ostatnio do siebie szyłam ekran do kuchni, zasłony z lambrekinem oraz do tego pokrowce na krzesla i naprawde z czystym sumieniem moge polecic pania z firmy modne okno. Ja sie dowiedzialam o niej z polecenia ale z tego co wiem ma swoja strone modneokno.pl Co do wykonania nie mialam zadnych zastrzezen. Najbardzej mnie zaskoczyly naprawde dobre ceny materiałów i szycia porównując do cen sklepowych, ale z tego co wspominala to narazie rozwija firme wiec pewnie to bylo tym spowodowane Odpowiedz Link Zgłoś
cold-case-love Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE Kraków 22.12.09, 13:08 Ja się zaopatrzyłam we wszystkie firanki, zasłony i rolety do mojego mieszkania w sklepie dekoria.pl Okazuje się, że przez internet też da się coś takiego zrobić i to w pięknym wykonaniu!! W salonie od jakiegoś już czasu wiszą przy moim oknie piękne fioletowe zasłony na taśmie marszczonej a w sypialni rolety rzymskie :) Są one zsunięte na dół przez większość czasu, dlatego, że lubię jak w sypialni jest w nocy ciemno, a w ciągu dnia panuje taki półmrok, który zapewniają mi rolety właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
decus.decus Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE Kraków 06.08.12, 13:02 Dzień dobry. Nazywam się Sylwia Lewy i pragnę przedstawić Państwu moją firmę Decus . Od 2003 roku profesjonalnie zajmuję się aranżacją i dekorowaniem wnętrz . Moją specjalnością i wiecznie niezaspokojoną pasją jest możliwość dekorowania wnętrz stylowych, pałaców ,dworków, rezydencji i obiektów muzealnych . Stosuje nietypowe techniki szycia ( zazwyczaj wypracowane przeze mnie ) w tym rzadko spotykane szycie ręczne, naszywanie aplikacji, finezyjne wykończenia czy szycie na podszewkach . Posiadam w sprzedaży kolekcję ok. 500 wyselekcjonowanych wzorów tkanin dekoracyjnych, tapicerskich i firan. Dodatkowo oferuję stylowe karnisze i specjalistyczne systemy montażowe ,rolety rzymskie i festony oraz wiele dodatków w tym piękne pasmanterie , chwosty i taśmy dekoracyjne. Uzupełnieniem oferty jest kolekcja wysokogatunkowych wyrobów szytych na wymiar a związanych z galanterią stołową , pościelową i szeroko rozumianym pojęciem HoReCa . Nadmienię tylko, że dekorowana przeze mnie rezydencja "Revelo" otrzymała tytuł "Wnętrza Roku w Łodzi" w 2007 roku. Niniejszy e-mail służy prezentacji i zainteresowania Państwa moją ofertą . Będzie mi niezmiernie miło, jeśli w odpowiedzi otrzymam kontakt do osoby odpowiedzialnej w Państwa firmie za inwestycje związane z w/w tematami. Odległość nie gra roli , działam na terenie całej Polski ,dekorowaliśmy obiekty m.in w Dębicy i w Wysokiej Wsi k/Ostródy. Dziękuje za poświęcenie cennego czasu . Zapraszam na moje strony internetowe : www.styloweokno.pl www.decus.pl Z poważaniem Sylwia Lewy 504 791 883 Decus ul.Brzeźna 3 90-303 Łódź Odpowiedz Link Zgłoś
karnisz.eu www.karnisz.eu 04.01.10, 09:38 Witam, polecamy!!! Wyposażenie wnętrz a w szczególności Dekoracja Okien. Sklep internetowy oferujący mechanizmy do rolet rzymskich, rolety Velux i Fakro, rolety rzymskie, karnisze. Otwarte 365 dni w roku 24 h. <a href="http://www.karnisz.eu/"><b>ZAPRASZAMY :-) </b></a> Odpowiedz Link Zgłoś
lovingit www.stylokna.eu 14.03.12, 14:28 Polecam gorąco firmę Stylokna.pl Działa na terenie całej Polski. Mi projektowali wszystko na odleglosc i uszyli piekne zaslony. Jesli chcecie zobaczyc jak mieszkam, zaparszam na moj blog www.lovingit.pl Odpowiedz Link Zgłoś
felicja.a Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 21.01.10, 14:51 Bardzo ciekawe firany i zasłony można wybrać z kolekcji VILINE, firma nie prowadzi sprzedaży detalicznej, ale można je znaleźć w wielu miastach, w salonach i u projektantów (ja np kupowałam w salonie Tadelli). Polecam obejrzeć inspirujące aranżacje na www.viline.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karolinaint Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 22.02.10, 11:11 Polecam tą stronę www.anwo.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
snowgirl0 Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 13.11.11, 17:57 Polecam sklep www.freshhome.pl (można znaleźć ciekawe dekoracje okienne). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
remontujaca76 Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 07.11.12, 15:17 Czy ktoś z Was jest w stanie nie patrząc na okno powiedzieć jaki kształt i kolor ma umieszczona na nim klamka? Nikt? Może zwrócicie na nią uwagę kiedy poznacie takie możliwości www.domino.pl/klamki/0/0/0/klamki-klamkiokienne.html Wbrew pozorom mały detal a jak wiele może zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
buscio MEGA STOCK tkanin ! 11.03.10, 23:10 tkaniny dekoracyjne, w duzych ilosciach i okazyjnych cenach na www.bestsale.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maja.39 www.egideco.pl 09.04.10, 14:53 www.egideco.pl to sklep w Łodzi z fantastycznymi unikalnymi tkaninami, a także z ogromnym wyborem karniszy i rolet. www.homehome.pl to sklep internetowy z obszernym działem tapet i tkanin Odpowiedz Link Zgłoś
kaszmir36 Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 21.04.10, 11:24 Polecam www.kaszmir-firany.pl/ sa tam nie tylko tkanin ale również artykuły użykowe typu ręczniki czy pościele. Odpowiedz Link Zgłoś
patchworka www.PatchworkShop.pl 17.05.10, 14:46 A ja ostatnio kupowałam tkanine dekoracyjna tutaj www.PatchworkShop.pl Mają takie super tkaniny z których można aplikacje powycinac lub patchwork zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
telbox Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 03.06.10, 08:55 Polecam sklep internetowy www.firanki.info.pl Znam firmę ponieważ korzystam z jej usług również w realu w Jarocinie. Towar po przystępnych cenach, szyją gratisowo.. Odpowiedz Link Zgłoś
100kr_otka www.komfort.pl 30.07.10, 13:37 www.komfort.pl/firany-i-zaslony/menu Duży wybór tkanin, zasłon i firan. Odpowiedz Link Zgłoś
declever Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 18.08.10, 16:55 www.declever.pl Ubieramy wnętrza z pomysłem - dekoracje tekstyliami Odpowiedz Link Zgłoś
beapud Gobeliny tkane ręcznie: <a href="http://www.tapisseriedart" targe 07.09.10, 00:46 Gobelin ( tapiseria) to też tkanina dekoracyjna... www.tapisseriedart.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
m_ania09 Salma Decor 01.12.10, 01:14 www.salmadecor.com/profesjonalne-porady-o-aranzacji-wnetrz,129.html Odpowiedz Link Zgłoś
mandra multi-kulti.pl - tkaniny i dodatki etno 20.01.11, 10:15 przede wszystkim suzani - duże, na ścianę, jakokapy czy narzuty, a także ozdobne poszewki na poduszki (suzani to ręcznie wyszywane, uzbeckie tkaniny. piękne!) www.multi-kulti.pl multi-kulti.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dzastina007 Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 26.02.11, 12:09 www.sklep.mairo.pl Tkaniny dekoracyjne: www.sklep.markisol.pl/produkty/tkaniny-mairo.html?SID=5578d87d3782b03f18c60476cabf90eb Poduszki: www.sklep.markisol.pl/produkty/poduszki-ozdobne-mairo.html Rolety: www.sklep.markisol.pl/produkty/rolety-standardowe-mairo.html Zasłony panelowe: www.sklep.markisol.pl/produkty/panele.html Odpowiedz Link Zgłoś
wiola419 Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 17.05.11, 18:47 polecam! www.rolis.pl Odpowiedz Link Zgłoś
plastikowa1 Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 30.05.11, 11:31 Polecam www.lampy-kinkiet.pl/ . Jest tam mnóstwo firan. Świetnie wyglądają. Jest na prawdę ogromny wybór. Odpowiedz Link Zgłoś