kiciun 10.05.04, 19:08 Jak tam remont? Nie mamy wiadomości z pierwszej linii frontu. Pewnie remont już skończony. Odezwij się. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiciun Chiara:) 13.05.04, 10:42 A swoją drogą Chiara, witaj ponownie. Fajnie, że jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Chiara:) 13.05.04, 10:43 kiciun napisała: > A swoją drogą Chiara, witaj ponownie. Fajnie, że jesteś. hej hej, ja jestem, ale głównie czytam. Też ściskam Ci łapę:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia-bma Re: ktoś mnie szukał ? to miłe ... 23.08.04, 14:04 Nie byłam tu całe wieki, ale dawnych bywalców też jakoś nie widać ... nawet Magda się nie odzywa, czy to "wina" wakacji, czy forum już nie te ... ? Gdzie jesteście magdo176, izalil, kiciun, gaggi, chiaro76, anlenki, aankaa ? Czy zaglądacie tu jeszcze ? Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: ktoś mnie szukał ? to miłe ... 18.09.04, 20:13 no więc jak tam remont? Odpowiedz Link Zgłoś
magda176 Re: Gdzie jesteś Basiu_bma? 17.09.04, 20:00 Basiu a może jakieś zdjęcia mieszkania, mam nadzieję, że już urządzonego, przyślesz? Pozdrawiam i cieszę się, że do nas znowu zaglądasz:)) Magda Odpowiedz Link Zgłoś