Dodaj do ulubionych

brązowe dodatki-gdzie?

30.06.04, 11:18
szukam w Wawie ciekawych dodatków do mieszkania, ale w gamie odcieni brązu -
interesuje mnie wszystko - np. zasłony, wazony, świece, doniczki itp itd.
Wszystko. Może coś wam wpadło w oko?
Obserwuj wątek
    • jana07 Re: brązowe dodatki-gdzie? 02.07.04, 11:07
      Gaggi,

znalazlas gdzies te brazowe dodatki? mnie tez bardzo interesuja, wiec jesli
      mozesz, daj znac.

pozdrawaiam,
      j.

gaggi napisała:

> szukam w Wawie ciekawych dodatków do mieszkania, ale w gamie odcieni brązu -
      > interesuje mnie wszystko - np. zasłony, wazony, świece, doniczki itp itd.
      > Wszystko. Może coś wam wpadło w oko?
      • gaggi Re: brązowe dodatki-gdzie? 02.07.04, 11:42
        Na razie byłam w Almi Decor - jeśli interesują cię kolonialne klimaty to coś
        znajdziesz, fajne są abażury i świece-kule w kolorze czekolady. Zastanawiam się
        tylko, jakie światło daje taka brązowa lampa, chyba niezbyt przytulne:) W
        Conforamie znalazłam wazon w czarno-brązowe wąziutkie paseczki, a la afrykaski
        powiedziałabym.
        Poza tym na innym forum dostałam cynk, żeby pójśc do cafe decor (w Wawie ul.
        jana pawła 66, pl. Wilsona 6) oraz do sklepów Batik i La uemada na ul. KEN koło
        metra kabaty (nie wiem czy jesteś z Wawy).
        • jana07 Re: brązowe dodatki-gdzie? 02.07.04, 11:48
          dzieki za info.
          przejade sie do tych sklepow.
          "czekoladowe" swiece moga byc super. Szukam tez brazowych recznikow do lazienki.
          a lampe najlepiej wyprobowac w sklepie :-)

pzdr,
          j.

gaggi napisała:

> Na razie byłam w Almi Decor - jeśli interesują cię kolonialne klimaty to coś
          > znajdziesz, fajne są abażury i świece-kule w kolorze czekolady. Zastanawiam
          się
          > tylko, jakie światło daje taka brązowa lampa, chyba niezbyt przytulne:) W
          > Conforamie znalazłam wazon w czarno-brązowe wąziutkie paseczki, a la afrykaski
          > powiedziałabym.
          > Poza tym na innym forum dostałam cynk, żeby pójśc do cafe decor (w Wawie ul.
          > jana pawła 66, pl. Wilsona 6) oraz do sklepów Batik i La uemada na ul. KEN
          koło
          > metra kabaty (nie wiem czy jesteś z Wawy).
          • gaggi ręczniki 02.07.04, 14:22
            www.e-frotex.com/product_info.php?cPath=3&products_id=57&osCsid=2f34f5885530895d939b8f948bb5dcb5
            a szczególnie ładne tu:

www.greno.pl/nowosci.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka