gaggi 30.06.04, 11:18 szukam w Wawie ciekawych dodatków do mieszkania, ale w gamie odcieni brązu - interesuje mnie wszystko - np. zasłony, wazony, świece, doniczki itp itd. Wszystko. Może coś wam wpadło w oko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jana07 Re: brązowe dodatki-gdzie? 02.07.04, 11:07 Gaggi, znalazlas gdzies te brazowe dodatki? mnie tez bardzo interesuja, wiec jesli mozesz, daj znac. pozdrawaiam, j. gaggi napisała: > szukam w Wawie ciekawych dodatków do mieszkania, ale w gamie odcieni brązu - > interesuje mnie wszystko - np. zasłony, wazony, świece, doniczki itp itd. > Wszystko. Może coś wam wpadło w oko? Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: brązowe dodatki-gdzie? 02.07.04, 11:42 Na razie byłam w Almi Decor - jeśli interesują cię kolonialne klimaty to coś znajdziesz, fajne są abażury i świece-kule w kolorze czekolady. Zastanawiam się tylko, jakie światło daje taka brązowa lampa, chyba niezbyt przytulne:) W Conforamie znalazłam wazon w czarno-brązowe wąziutkie paseczki, a la afrykaski powiedziałabym. Poza tym na innym forum dostałam cynk, żeby pójśc do cafe decor (w Wawie ul. jana pawła 66, pl. Wilsona 6) oraz do sklepów Batik i La uemada na ul. KEN koło metra kabaty (nie wiem czy jesteś z Wawy). Odpowiedz Link Zgłoś
jana07 Re: brązowe dodatki-gdzie? 02.07.04, 11:48 dzieki za info. przejade sie do tych sklepow. "czekoladowe" swiece moga byc super. Szukam tez brazowych recznikow do lazienki. a lampe najlepiej wyprobowac w sklepie :-) pzdr, j. gaggi napisała: > Na razie byłam w Almi Decor - jeśli interesują cię kolonialne klimaty to coś > znajdziesz, fajne są abażury i świece-kule w kolorze czekolady. Zastanawiam się > tylko, jakie światło daje taka brązowa lampa, chyba niezbyt przytulne:) W > Conforamie znalazłam wazon w czarno-brązowe wąziutkie paseczki, a la afrykaski > powiedziałabym. > Poza tym na innym forum dostałam cynk, żeby pójśc do cafe decor (w Wawie ul. > jana pawła 66, pl. Wilsona 6) oraz do sklepów Batik i La uemada na ul. KEN koło > metra kabaty (nie wiem czy jesteś z Wawy). Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi ręczniki 02.07.04, 14:22 www.e-frotex.com/product_info.php?cPath=3&products_id=57&osCsid=2f34f5885530895d939b8f948bb5dcb5 a szczególnie ładne tu: www.greno.pl/nowosci.html Odpowiedz Link Zgłoś