Gość: Maciek IP: 81.210.27.* 13.11.06, 14:56 Wiadomo. Minimum 1,6mm. Jak macie kupic używana opone to poniżej jakiej wartości uważacie, że już się nie opłaca kupić? 2,5mm, 2mm? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lysout Re: Głebokośc bieznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 17:13 ponizej jakiejkolwiek. Niekupujcie używek!! Szkoda życia Odpowiedz Link Zgłoś
shipp Re: Głebokośc bieznika 13.11.06, 17:35 nikt nie sprzedaje używek,żeby komuś zrobić prezent.nie tylko bieżnik się liczy.osobiście odradzam kupowanie używanych opon.nie wiadomo w jakich warunkach były używane,przechowywane itp.nie warto ryzykować dla tych kilku zeta Odpowiedz Link Zgłoś
rambo54 Re: Głebokośc bieznika 14.11.06, 00:14 zero używek, chyba że np: jedziesz moturem na wakacje. wymieniam opony na nowe przed wyjazdem. stare jeszcze OK ale wiem ze wyjazdu nie przeżyją. zostawiam je jak maja z 4mm i jak wracam i juz tez opon nie mam a kasy na nowe tez nie zakłada te co zdjełem. wlasnie konczy mi sie kolejna opona, zakładam michelin anakee z garażu 2204 co ma 4mm;] Odpowiedz Link Zgłoś
harlista Re: Głebokośc bieznika 14.11.06, 03:54 A uzywany papier toaletowy, nawet malo uzywany, tez bys kupil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Głebokośc bieznika IP: 81.210.27.* 14.11.06, 10:43 No jesli komuś zostałoby pół rolki to dlaczego nie? :) Chciałem poznać Waszą opinię bo pierwszy raz zmieniam gumy i stanąłem przed problemem co wybrać, co warto a co nie. Dzieki za odpowiedzi. Kupię nowe. Mam całą zimę na to Odpowiedz Link Zgłoś