Dodaj do ulubionych

Ile hokerów

26.05.13, 21:11
Witajcie!
Mój barek ma mniej-więcej 155 cm długości (mówię o przestrzeni pod blatem) - Barek z jednej strony ograniczony jest ścianą, z drugiej strony jest noga. Czy jak wstawię tam 3 hokery o szerokości ok 40 cm będzie to wygodne rozwiązanie?
Obserwuj wątek
    • dizajka Re: Ile hokerów 27.05.13, 23:05
      O ile będą wygodne to będzie wygodnie :) Ale trochę mało miejsca.
      • taadeek Re: Ile hokerów 28.05.13, 09:53
        wczoraj dokładnie mierzyłam ten barek i jest niecałe 165 cm. Podobają mi się dwa rodzaje hokerów, jedne mają 36 cm szerokości, te drugie aż 41 cm. Chyba nie mam co się zastanawiać w takiej sytuacji i kupie te węższe...
        • wikmam Re: Ile hokerów 01.06.13, 12:11
          mogłabyś pokazac o jakich hokerach myślisz? ja mam niedużą wyspę po środku kuchni 120cm szer, potrzebuje dwoch hokerów, ale nie wiem na jakie sie zdecydowac..
          • taadeek Re: Ile hokerów 02.06.13, 18:00
            Chyba wybór padł na takie allegro.pl/hoker-barowy-stolek-krzeslo-skora-eko-3-wzory-i3262470483.html Bardzo zależy mi na tym, żeby miały oparcie i żeby nie były śliskie - mamy dwójkę małych dzieci. Jest dużo mniejszych i tańszych plastikowych, ale nie dość, że niewygodne, to dorosły się na nich ślizga. (no nie wiem, jak będzie na tych, nie widziałam ich na żywo, kupuje w ciemno, mam nadzieję, że spełnią moje oczekiwania). do wyboru miałam jeszcze allegro.pl/hoker-hokery-krokus-krzeslo-barowe-30-6xkolor-i3285198043.html - te by wygrały, tylko są aż o 5 cm szersze od tamtych, myślę, że w moim przypadku to bardzo dużo. Jeszcze dziś znalazłam takie allegro.pl/hoker-h4-rom-kuchnia-krzeslo-bar-meble-bestseller-i3291887045.html#tabsAnchor tylko tez chyba za szerokie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka