bea75 sprzedam mikrofalówkę LG - Wawa 07.06.05, 12:04 Sprzedam kuchenkę mikrofalową firmy LG typ MS-192 W. Dostałam ją w prezencie i nie mam co z nią zrobić – używana razy kilka obecnie przebywa zapakowana ponownie w pudle. Oczywiście jest sprawna i szuka nowego właściciela któremu przyda się bardziej niż mnie ;-) Opis: Pojemność 19 l System intellowave (cokolwiek to znaczy) Moc 800 W 5 stopni mocy funkcja rozmrażania zegar kolor biały wnętrze emaliowane w zestawie talerz szklany obrotowy wymiary 455 szer. x 281 wys. x 325 głębokości - oczywiście w mm. Nie posiada funkcji opiekania (antyreklama ale szczera ;-)). Kuchenka jest na gwarancji do 20.12.2006 r. Cena : 240 zł (niższa niż w jakimkolwiek sklepie internetowym). Odbiór na terenie Warszawy do ustalenia ;-). Poza Warszawą odbiór własny. Kontakt na priv pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
draszew Re: KUPIĘ --- SPRZEDAM 09.06.05, 09:52 Meble metalowe do domu i ogrodu www.draszew.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
paulajal Sprzedam sofę z Ikei za 199zł!!! 20.06.05, 10:32 Używana, ale w dobrym stanie, bo słuzyła tylko do oglądania tv, a nie do spania, rozkładana, 2-osobowa, kolor: zielony w kratkę (rózne odcienie, była na okładce katalogu z ikei jakieś 3-4 lata temu). Odbiór osobisty Warszawa. Zainteresowanych proszę o kontakt WYŁĄCZNIE na priv adres gazetowy, gdyz rzadko tu zaglądam. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
aspidistra starą komodę i toaletkę.... 21.06.05, 14:59 ....starą komodę z lustrem i toaletkę....kontakt mailowy aspidistra@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
greg_2 sprzedam stoł szklo metal i drewno warszawa 29.06.05, 20:44 SUPER stół szklany blat i drewno wymiary 1600x900x760 szkło 12mm nogi drewniane stół fabrycznie zapakowany w warszawie dowioze nogi w kolorze czereśnia ciut jasniejsze zdjecie www.allegro.pl/show_item.php?item=56239878 Odpowiedz Link Zgłoś
juhasek22 Re: starą komodę i toaletkę.... 17.11.11, 15:47 witam, czy to jeszcze aktualne? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
smaja Oddam drzwi Komandor Warszawa 03.07.05, 12:35 Białe drzwi rozmiar 82x254 cm, 2 sztuki. Prowadnice białe, dolna lekko porysowana o długości 250 cm (u mnie działały jako drzwi przejściowe pomiędzy pomieszczeniami i zachodziły na ścianę stąd długośc prowadnic większa niż drzwi. Stan drzwi bardzo dobry. Mieszkam na Gocławiu. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
ania-jak SPRZEDAM-drzwi do zabudowy wnęki 06.07.05, 15:33 Sprzedam drzwi do zabudowy (przesuwane) - w idealnym stanie, lacznie z prowadnicami etc. Cena do uzgodnienia. Zainteresowanych prosze o kontakt na ania-jak@gazeta.pl Mam zdjecia, wiec podesle! Odpowiedz Link Zgłoś
nataga7 Re: KUPIĘ --- SPRZEDAM 08.07.05, 14:38 Ponieważ przeprowadzam się do mieszkania w którym już jest kuchnia, chciałabym sprzedać meble kuchenne, nowoczesne, zielone (seledynowe); stan bardzo dobry.Zainteresowanych proszę o kontakt na adres nataga7@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wm11 Kupię tanio jasny narożnik/Wrocław 13.08.05, 23:15 Kupię narożnik,krem,beż kość,słoniowa,jasne,ciepłąe kolory,adres: wm11@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gabon32 Re: KUPIĘ --- SPRZEDAM 29.08.05, 14:35 Sprzedam za pół ceny płytki Paradyż seria AGA: 20 dekorów Aga Beige A listwa szeroka, 10 dekorów Aga Beige A listwa wąska, 2 pudełka glazury. Magda z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
hair_hair Sprzedam mieszkanie w Mińsku Mazowieckim! 18.09.05, 20:19 Mieszkanie 47 m, centrum miasta. Dwa pokoje, łazienka, kuchnia. Bardzo ładne. tel. 025-758-96-71 Odpowiedz Link Zgłoś
balu-ona Re: Sprzedam mieszkanie w Mińsku Mazowieckim! 30.05.07, 17:40 jaka cena? Odpowiedz Link Zgłoś
rikitikitak1 Re: KUPIĘ --- SPRZEDAM 26.09.05, 20:47 Kupię deski na szalunki proszę o kontakt na pocztę gazety (okolice warszawy) Odpowiedz Link Zgłoś
gierma2005 Re: KUPIĘ --- SPRZEDAM 11.10.05, 13:14 sprzedam bardzo fajne biurko malowane, patynowane, postarzane> zapraszam: www.allegro.pl/show_item.php?item=67053816 Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia191 STARY KREDENS SPRZEDAM 11.10.05, 20:49 Kredens z lat trzydziestych sprzedam bezpośrenio zainteresowanemu. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita1978 Re: STARY KREDENS SPRZEDAM 22.10.05, 08:27 Witam! malgosia191 masz zdjecie kredensu c? czy to jeste jeszcze aktualne?? Odpowiedz Link Zgłoś
maxan Re: STARY KREDENS SPRZEDAM 01.04.09, 16:32 można prosić o więcej informacji na jedi.com@wp.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
kudu WIELKA WYPRZEDAŻ EKSPOZYCJI! SUPER CENY! 26.10.05, 16:47 Szanowni Państwo, Salon Kompleksowego Wyposażenia Wnętrz M HERBEĆ ogłasza WIELKĄ WYPRZEDAŻ EKSPOZYCJI! Oferujemy nowe, nieużywane, w pełni sprawne urządzenia w SUPER NISKICH CENACH: - Trzy wanny firmy JACUZZI, prekursora i światowego lidera w dziedzinie HYDROMASAŻU : Mysia (prostokątna) – przecena z 12 000 zł brutto na 6500 zł brutto Celta (narożna) – przecena z 26 000 zł brutto na 16500 zł brutto Janus (prostokątna)- przecena z 25 000 zł brutto na 15500 zł brutto - Kabinę prysznicową firmy JACUZZI, wyposażoną m.in. w hydromasaż pionowy i grzbietowy, łaźnię turecką, bicze szkockie, dwie kaskady, radio. Flexa Tower - przecena z 36 500 zł brutto na 22500 zł brutto - Zestaw prysznicowy HANSGROHE RAINDANCE (wysokość 150 cm) Zestaw HANSGROHE - przecena z 1800 zł brutto na 1000 zł brutto - Kabina AKCENT firmy KOŁO (półokrągła, biała, 80 x 80 x 190h) Kabina AKCENT – przecena z 2150 zł brutto na 1100 zł brutto Wszystko o urządzeniach firmy JACUZZI na stronie internetowej: www.jacuzzi.it Zestaw HANSGROHE można obejrzeć na stronie internetowej: www.hansgrohe.pl Szczegółowych informacji udzielamy w kontakcie indywidualnym: Maciej Herbeć gsm 602 503 426 biuro@mherbec.pl Urządzenia można obejrzeć w salonie: C.H. PANORAMA Warszawa al. Witosa 31,lok.nr 119, tel./fax (0-22) 640-11-77 Serdecznie zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
aggacior halogeny włoskie TRE CI LUCE!! 27.10.05, 18:00 allegro.pl/show_item.php?item=69878610 Odpowiedz Link Zgłoś
tinta23 ciekawe meble dla dzieci i mlodzieży 03.11.05, 17:11 Polecam ciekawe meble dla dzieci i młodzieży. naprawdę coś innego.Poznań ul. Mylna32 Odpowiedz Link Zgłoś
rufio78 www.mebledladzieci.com.pl Polecam 25.02.09, 14:41 Ostatnio byłem na stronie www.mebledlazdieci.com.pl . Zakupiłęm super mebelki dla mojego synka. Polecan Odpowiedz Link Zgłoś
grubejro Re: ciekawe meble dla dzieci i mlodzieży 03.11.09, 10:04 polecam mebelki Jarbetal... są wyjątkowo ładne a do tego jeszcze bardzo solidne Odpowiedz Link Zgłoś
aniavox Re: ciekawe meble dla dzieci i mlodzieży 02.08.10, 11:21 Wyślemy Wam meble Mamama! Widzieliście już nowe meble Mamama? www.meble.vox.pl/affiliation/add/b/931/ Są fajne, multisensoryczne i bardzo funkcjonalne - idealne dla dzieci. Szukamy kilku par, kobiet w ciąży, które oczekują przyjścia na świat potomka w sierpniu i wrześniu. Chcielibyśmy, by sprawdzili nasze meble i dzielili się wrażeniami. Jednym słowem -> wyślemy je do wypróbowania :) Jeśli nie spodziewasz się dziecka, ale masz takie osoby w twoim otoczeniu, koniecznie przekaż im tę informacje! Zależy nam, by te osoby były aktywne w Internecie, miały konto na Facebooku, prowadziły bloga, udzielały się na forach. Prosimy o krótkie uzasadnienie, dlaczego chcesz / chcecie dostać nasze meble Mamama. Czekamy na wasze maile pod adresem fb-mamama@vox.pl do 8 sierpnia. PS. Na stronie Mamama na Facebooku można wygrać łóżeczko Mamama z kolekcji Meee i pufy! :) Wystarczy zaproponować hasło opisujące meble Mamama. Weź udział w zabawie: www.meble.vox.pl/affiliation/add/b/932/ Odpowiedz Link Zgłoś
cyrkonia11 Re: ciekawe meble dla dzieci i mlodzieży 06.09.10, 21:21 Czy ktoś z Was ma w posiadaniu meble VOX z serii dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
ahkoscian SPRZEDAM - DYWAN - Warszawa 04.11.05, 09:38 w stanie bardzo dobrym do sprzedania kolory jesieni: miodowy + elementy białe/zielone/miejscami sznurkowe wymiary - mniej wiecej 2 x 3 m info: ahkoscian@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszszcz Za symboliczną cenę - stół nowy 4 krzesła Warszawa 06.11.05, 20:31 Jasny, rozkładany stół, kolor sosny albo czegoś jeszcze jaśniejszego, z Ikei + 4 krzesła (też z Ikei) z ciemnoniebieskim obiciem, prawie nie używane. 200 zł. Powiśle kom. 0 -889 602 180 Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatamm1 Re: KUPIĘ --- SPRZEDAM 10.11.05, 12:34 sprzedam wieszak IKEA metalowy komode + toaletke - mleczny dąb + venge 60 X 120 Odpowiedz Link Zgłoś
lapetu1 Sprzedam Glazura Etna Krem firmy Cerrol 14.11.05, 22:42 Witam Posiadam 4.8 m2 ww. płytek które zostały mi po remoncie. Płytki są w oryginalnych pudełkach od producenta. Mogę wysłać zdjęcia itp. itd. Poniżej zatłaczam link jak do strony producenta gdzie można je również obejrzeć. Płytki znajdują się w Warszawie. www.cer-rol.com.pl/kolekcje/865/3175/Etna_krem.html Odpowiedz Link Zgłoś
bakino Sprzedam grzejnik łazienkowy nowy, nieużywany 16.11.05, 16:46 Witam, sprzedam drabinkowy grzejnik do łazienki, biały. Grzejnik jest nowy, nieużywany, nie był napełniany wodą. Poprostu w nowym mieszkaniu, które właśnie odebrałam był zamontowany, a że mi nie pasuej to został zdjęty ze ściany i czeka na nowego właściciela. Jego szerokośc to kolo 64 cm i wysokość 120 cm. Nie podaję ceny, bo nie wiem ile takie grzejniki kosztują. Sprzedam naprawdę tanio. Na maila moge przesłać zdjęcia. Grzejnik jest w Warszawie i oczywiście do odbioru osobistego. Proszę kontaktowac sie na adres: bakino@wp.pl lub przez GG: 2389134 pozdrawiam serdecznie Bakino Odpowiedz Link Zgłoś
nikita1978 Re: Sprzedam grzejnik łazienkowy nowy, nieużywany 30.11.05, 15:06 Kupie stary dębowy kredens moze byc do renowacji aby nie art deco!:) pozdrawiam nikita Odpowiedz Link Zgłoś
zielona28 Sprzedam czasopisma Kwietnik i albumy przyrod.,his 30.11.05, 19:19 Mam do sprzedania48 numerów miesięcznika Kwietnik z lat2002-2005(wszystko co dotyczy kwiatów doniczkowych,ogrodowych,balkonowych itp.)oraz różne książki z likwidowanej biblioteczki w idealnym stanie,mogą być świetnym prezentem pod choinkę.Min:albumy przyrodnicze,historyczne Pan Tadeusz ,Krzyżacy,Kurs robótek na drutach,Kontynenty i państwa-encyklopedia i inne.Ceny do uzgodnienia. Również nasiona 14 gatunków kwiatów ogrodowych:cena za wszystkie5zł i wysyłka. Mój adres: Frezja72@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dorjot SPRZEDAM szafę narozna - tanio 01.12.05, 21:20 sprzedam szafę narożną w kolorze ciemnym z mebli systemu BRW "XXI". Mogę przeslac zdjęcie. Szafa kupiona 1.5 lata temu z przeznaczeniem na kurtki do przedpokoju. Jednak zmieniam - robie zabudowę. Prosze pisac na adrea gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
dorjot SPRZEDAM szafę narozna - tanio(W-wa) 01.12.05, 21:23 sprzedam szafę narożną w kolorze ciemnym z mebli systemu BRW "XXI". Mogę przeslac zdjęcie. Szafa kupiona 1.5 lata temu z przeznaczeniem na kurtki do przedpokoju. Jednak zmieniam - robie zabudowę. Prosze pisac na adrea gazetowy. Jestem z Warszay Odpowiedz Link Zgłoś
stanhunter Re: SPRZEDAM szafę narozna - tanio(W-wa) 18.04.08, 17:48 Czy mogę poprosić o wymiary szafy i ew. jej fotkę na mój mail - stanhunter@wp.pl Pozdrawiam. Jacek. Odpowiedz Link Zgłoś