trawaka19 Re: Poszukuję wykonawcy szaf wnękowych w Krakowie 22.07.11, 16:15 ja nie nie polecam firmy Indekor Gliwice i Kraków. Zniszczyli mi mieszkanie, na reklamacje nie odpisują, mimo prawomocnego wyroku pieniędzy za straty nie oddają, teraz sprawa jest u komornika (czekam na wyniki). Przestrzegam przed tą firmą, naprawdę w życiu większego dziadostwa nie spotkałem. Odpowiedz Link Zgłoś
husmus Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 12.06.06, 09:34 Kraków - kuchnie - architektura - wnętrza. Usługi architektoniczne, architektura wnętrz, projekty, realizacje www.archidom.com.pl/ Zapraszamy do współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_muf NICOM lub GUST - wykonawcy mebli kuchennych 24.07.06, 12:28 Witam Szukam opinii o firma wykonujących meble kuchenne. Chodzi mi o Firmę NICOM (ma swoją fabrykę w Hajnówce) oraz firmę GUST. Obie firmy mają siedziby na Ursynowie ptzy Al. KEN. Bardzo proszę o każdą opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Kraków - przeniesienie szafy wnękowej 14.06.06, 23:40 czy jest tutaj fachowiec, który podjąłby się takiego zadania? Chodzi o zamontowanie drzwi do szafy w innym, niższym mieszkaniu... drzwi należałoby literalnie przyciąć do mniejszych wymiarów, nie wiem czy to jest możliwe w ogóle, ale może tak? Odpowiedz Link Zgłoś
jahreshka Wrocław-glazura, panele 19.06.06, 11:48 Poszukuję dobrego fachowca. Mieszkanie ma ponad 100mkw, więc będzie co robić. Może ktoś mógłby polecić kogoś? Proszę się ze mną kontaktować mailowo: jahreshka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
thomix Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 19.06.06, 17:55 poszukuję wykonawcy mebli/półek/innych wykończeń drewnianych w łazience z drzewa i/lub forniru teakowego. dodatkowo, na część podłogi i ściany poszukuję desek teakowych dł. 150 cm i szer. ok 5-6 cm - coś jak boazeria, ale układane poziomo. więcej informacji mailem: thomix@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
thomix poszukuję: drzewo teakowe do łazienki 19.06.06, 17:56 poszukuję wykonawcy mebli/półek/innych wykończeń drewnianych w łazience z drzewa i/lub forniru teakowego. dodatkowo, na część podłogi i ściany poszukuję desek teakowych dł. 150 cm i szer. ok 5-6 cm - coś jak boazeria, ale układane poziomo. więcej informacji mailem: thomix@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anita2006 Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! Pod Warszawą 20.06.06, 10:49 Poszukuję wykonawcy do nowego mieszkania stan surowy.Praca od połowy lipca. Do zrobienia wszystko; glazura, terakota, panele, biały montaż itp Poszuki8wany wykonawca solidny i uczciwy z rozsądnymi cenami. Mile widziane zdjęcia dotychczasowych prac. Proszę o kontakt na maila anita2006@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
konradek258 Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! Pod Warszawą 01.03.09, 07:26 kontakt telefoniczny 785-962-125 505-241-862 cena do uzgodnienia ekipa 4 osobowa kierownik zawsze na miejscu pracy szybko i solidnie Odpowiedz Link Zgłoś
bitter_chocolate Re: Gdańsk_Trójmiasto - zabudowy, kuchnie 20.06.06, 15:42 Polecam firmę która robila u mnie już nie raz i nie zawiodła: www.prostyle.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krokus77 Warszawa - wykonawca szaf wnękowych 21.07.06, 15:35 Poszukuje dobrego i sprawdzonego wykonawcę szaf z drewna. Odpowiedz Link Zgłoś
szafyindeco Re: Warszawa - wykonawca szaf wnękowych 09.08.14, 14:08 mamy jakiś kontakt do osoby wykonującej szafy z drewna? szafywarszawa24.pl robią szafy na wymiar w Warszaawie ale z płyty meblowej na kronopolu albo na egerze chetnie nawiazał bym kontakt do kogoś co robi w drewnie Odpowiedz Link Zgłoś
axle Re: Warszawa - wykonawca szaf wnękowych 26.09.14, 22:09 ja polecam firmę komandor mieszczącą się na ulicy prostej koło biedronki. zamontowali mi 2 szafy wnękowe - jedna w przedpokoju z grafika i jedna w dziecinnym z lacobelem. wykonanie super, ceny tez nie wygórowane jak na materialy ktore wybralismy z zona. obsluga tez rewelacja. Monterzy szaf przemili i bardzo cierpliwi :) polecam z czystym sumieniem! kazdemu kto szuka solidnego wykonania polecam ten oddzial - przy rondzie daszynskiego w warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
axle Re: Warszawa - wykonawca szaf wnękowych 26.09.14, 22:11 ja polecam firmę komandor mieszczącą się na ulicy prostej koło biedronki. zamontowali mi 2 szafy wnękowe - jedna w przedpokoju z grafika i jedna w dziecinnym z lacobelem. wykonanie super, ceny tez nie wygórowane jak na materialy ktore wybralismy z zona. obsluga tez rewelacja. Monterzy szaf przemili i bardzo cierpliwi :) polecam z czystym sumieniem! kazdemu kto szuka solidnego wykonania polecam ten oddzial - przy rondzie daszynskiego w warszawie. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kris.642 Re: Warszawa - wykonawca szaf wnękowych 19.01.15, 14:27 Z doświadczenia mogę polecić firmę Senator z Warszawy - www.szafysenatorserwis.pl/ . Naprawdę fajne projekty a w razie czego można ustalić swój własny. Odpowiedz Link Zgłoś
autodafnei Re: Warszawa - wykonawca szaf wnękowych 15.04.15, 20:10 Dzień dobry, bardzo odradzam Salon Meblowy "KOMA" Edyta Lober z Warszawy. Bardzo trudno jest się z nimi dogadać, pierwszy projekt nie zapisał się w systemie, co oznaczało kolejną wizytę w salonie i stracony czas, potem projektant miał zadzwonić i nie zadzwonił, wycena różniła się od ceny końcowej (ok 15%), umówiony montaż rozpoczął się z 2,5 h opóźnienia, dzwi szafy omal nie zostały zamontowane na odwrót, bo tak je złożył podwykonawca. Generalnie fatalna komunikacja. Nawet jeżeli szafa została wykonana porządnie to całościowa atmosfera tego przedsięwzięcia nie jest tego warta, więc odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
dunczyka POSZUKUJĘ Stolarza, Murarza do ogrodzenia POZNAŃ 10.08.06, 13:35 Szukam stolarza do wykonania drzwi nietypowych wymiarów, lekkiej konstrukcji i półki. Szukam też murarza specjalizującego się w budowie ogrodzeń z cegły klinkierowej. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodka1212 Berlin - mieszkanie do remontu 31.08.06, 17:21 Poszukuje fachowca do remontu mieszkania: gladzenie powierzchni, podwieszenie sufitu + halogeny, przerobki elektryczne i hydrauliczne. Na czas remontu mozliwosc zamieszkania w mieszkaniu. Prosze o kontakt na mail gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
julia772 nowoczesny stolarz warszawa 08.09.06, 14:00 Szukam stolarz, który robi meble w nowoczesnym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
ronin67 Re: Berlin - mieszkanie do remontu 29.09.06, 22:07 WITAM JEŻELI OGŁOSZENIE JEST AKTUALNE TO PROSZĘ O KONTAKT. POSIADAM DUŻĄ PRAKTYKĘ W REMONTACH.NA POCZĄTKU WRZEŚNIA WRÓCIŁEM Z NIEMIEC- PRACOWAŁEM K.STUTTGARTU PRZEZ ROK. WYKONUJĘ WSZYSTKO OD PŁYTKOWANIA DO RÓŻNEGO RODZAJU TYNKÓW I POZOSTAŁE RZECZY RÓWNIEŻ MOGĘ PRZESŁAĆ ZDJĘCIA NA MAILA Odpowiedz Link Zgłoś
termoflex1967 Re: Berlin - mieszkanie do remontu 27.12.07, 08:28 kontakt termoflex1967@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
projektowanie05 Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 12.09.06, 19:11 Komputerowe projektowanie wnętrz- szybko, sprawnie,tanio. Wysyłam kilka projektów jednego pomieszczenia po wcześniejszych konsultacjach. Zainteresowanych proszę o kontak: grafik05@wp.pl lub 662-050-721 Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
jazula Poszukuję MURARZY 18.09.06, 12:13 Poszukuję ekipy murarskiej (solidnej) która wykona prace murarskie - m.in. remont komina. Proszę o kontakt na gazetowego maila. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
jazula Re: Poszukuję MURARZY 18.09.06, 12:15 Przepraszam, zapomniałam dodać - okolice Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
fafiko Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 18.09.06, 14:31 Renowacja mebli zabytkowych dk.abc.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
decorelle ekipa BUDOWLANA WARSZAWA 20.09.06, 00:59 Witam, jesteśmy studiem projektowym z Warszawy, zajmujemy sie zarówno projektowaniem jak i realizacją projektu. Osoby zainteresowany zapraszamy do kontaktu pod adresem: info@zizistudios.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nortalen Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 29.09.06, 11:08 fafiko napisał: > Renowacja mebli zabytkowych > dk.abc.org.pl Witam serdecznie .Jestem z Wrocławia zajmuje sie aranzacja wnetrz projektami oraz renowacja mebli artystycznych.Wykonuje też dowolne projekty mebli. Odpowiedz Link Zgłoś
fille11 Meble na wymiar, zabudowy 20.09.06, 08:37 Polecam p. Slawka, montażystę oraz wykonawcę mebli na wymiar. Solidny fachowca, uczciwy! Warszawa i okolica. Kontakt kals1@go2.pl, tel. 607975577 Odpowiedz Link Zgłoś
oniunio Re: Meble na wymiar, zabudowy 19.05.07, 19:42 polecam stolarza ze Szczecina Pan Rrobert,robi śliczne meble wg. waszych projektów,bardzo dokładny, tel. 501050096 Odpowiedz Link Zgłoś
mebelserwis Re: Meble na wymiar, zabudowy 29.04.13, 10:08 klient MEBELSERWIS-PRODUCENT MEBLI NA WYMIAR ze Szczecina www.mebelserwisszczecin.pl Autor: ewa_lech2 27.04.13, 14:55 "Polecam usługi "mebelserwis". Całkowita obsługa w doradztwie od projektu, po ostateczne wykonanie wraz z doradztwem zakupu oraz dostawy sprzętu AGD oraz zabudowy szafy wnękowej.Wykonanie przerosło moje najśmielsze oczekiwanie meble na wymiar, półki wypełniają całkowitą przestrzeń w przypadku małych pomieszczeń typu kawalerek-aneksu. To trzeba byłoby zobaczyć bo opisać się nie da czegoś, co daje nam tak wielkie zadowolenie ponad miarę naszych marzeń. Super Panie Zbyszku. To nazywa się KLASA:)" Zapraszam! Zbigniew Łus tel. 697 680 380 Odpowiedz Link Zgłoś
kika53 remont lazienki-Bydgoszcz 21.09.06, 17:23 Poszukuje solidnego wykonawcy,za rozsadna cene. Remont przewidziany na pazdziernik. Odpowiedz Link Zgłoś
lebea SZUKAM wykonawcy mebli łazienkowych 27.09.06, 08:48 poszukuję solidnego wykonawcy mebli do łazienki wg projektu Odpowiedz Link Zgłoś
grzes_cis Re: SZUKAM wykonawcy mebli łazienkowych 19.01.07, 20:23 Witam, troche późno, czy to jeszce aktualne? Pozdrawiam Grzegorz Ciszewski (grzes_cis@poczta.onet.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
oniunio Re: SZUKAM wykonawcy mebli łazienkowych 19.05.07, 19:43 jeżeli jesteś ze Szczecina polecam stolarza, robi zabdowy i meble łazienkowe tel. 501050096 Odpowiedz Link Zgłoś
ready00 SZCZECIN: POSZUKIWANY POGROMCA GLAZURY 27.09.06, 10:13 Czy ktoś zna może jakiegoś mistrza glazury i terakoty. Potrzebuje człowieka z głową, który potrafiłby położyć kafelki, ale również doradzić przy remoncie lazienki. Odpowiedz Link Zgłoś
weronika2830 Re: SZCZECIN: POSZUKIWANY POGROMCA GLAZURY 02.03.07, 14:29 POLECAM jeśli nie jest za późno, a może na przyszłość firmę ARKMAR-BUD, właściciel robi aranżację, wykonawstwo, glazura, terakota, mozaika, fachowość i solidność.kontakt: arek32110@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marianna63 www.jpp-jpp.pl rolety, okna in inne 26.10.06, 12:00 polecam są rewelacyjni pozdrawiam maria Odpowiedz Link Zgłoś
sarna113 Zawiercie POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 12.11.06, 12:29 Szukam firmy, która od zaraz podejmie się wyburzenia ścianki działowej w bloku, wyrówna ściany i podłogę w miejscu wyburzenia, położy płytki ścienne + roboty hydrauliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
krokus40d meble , szafy wnekowe .... wawa i okolice 17.11.06, 17:09 Moge polecić swojego wykonawce mebli kuchennych , szaf wnekowych itp. Super kontakt , dobra jakość i rozsądne ceny tel. 0 508 837 748. Odpowiedz Link Zgłoś
panpaza W-wa złota prawdziwa fachowa rączka:) Pan Witek 21.11.06, 17:17 Polecam Pana Witka z okolic Warszawy, południowe rzetelnie, solidnie złta rączka z prawdziwego zdarzenia, różne prace, remontowe, poprawki...nie do zastąpienia fachowiec. kontakt 503156126 z polecenia, pracował u mnie i u moich znajomych, polecamy, na życzenie referencje. Odpowiedz Link Zgłoś
missoko Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 23.11.06, 10:35 Poszukuję producentów/hurtowni artykułów do wyposażenia wnętrz na terenie Polski.. Albo nie mam szczęścia, albo to co proponują krajowe firmy jest tak brzydkie, że muszę jeździć po towar do Holandii. Szukam firm polskich, albo przynajmniej dystrybutorów. Interesuje mnie wszystko: ceramika, szkło, tekstylia, oświetlenie, akcesoria ale podążające za najnowszymi trendami, a nie z ery głębokiego PRL-u. Mamy coraz więcej młodych zdolnych projektantów, często odnoszących sukcesy za granicą, ale w hurtowniach wciąż metaloplastyka i potworne figurki amorków z mandoliną:) Odpowiedz Link Zgłoś
folki Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 14.01.07, 16:35 Witam. Rzeczywiście Polska to dziwny kraj. Mam pracownię pościeli i obrusów w stylu rustykalnym: z grubych koronek, lnów, bawelny - i wszyscy się dziwią w hurtowniach, że np. pościel szyję z bawełny czy lnu ubraniowego, bo przecież drogi - ale dobry. A obrusy robię z najdroższych w kraju koronek - ale nie rozpadną się po praniu. Sama je projektuję, ręczę, że nie ma takich w Polsce, bo robiłam już egzemplarze dla wielu osób i wszystkie to potwierdzały). W dodatku szyjemy na każdy rozmiar, także zasłony, pościele - zapraszam www.folki.com.pl (na razie w przygotowaniu, ale produkty są pokazane). Z chęcia nawiążemy współpracę, jesteśmy w stanie szyć serie dowolnej ilości Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja_fr Warszawa- grafiki naścienne 30.11.06, 18:53 Warszawa i okolice. Maluję grafiki naścienne, głównie w pokojach dziecinnych, motywy z kreskówek lub koncepcje własne. Kontakt tel.: 608411084 Odpowiedz Link Zgłoś
krysiam26 automatyka do bram facc,rolety materiałowe,żaluzje 14.12.06, 11:41 Człowiek ,który wie co robi.Właśnie miesiąc temu wprowadziłam sie do domu ...mam piekne rolety ,brama wszystko na pilota i super to połączył. Widocznie jest taki dobry bo pracował u producenta takich rzeczy.mmolda@o2.pl 604-649-832 i biuro 22 852-09-47 Odpowiedz Link Zgłoś
dakusia Wrocław - stolarz mebli kuchennych 16.12.06, 19:06 Witam, szukam dobrego stolarza, który podjałby sie wykonania mebli kuchennych w tzw. stylu angielskim bądź stylu retro. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes_cis Re: Wrocław - stolarz mebli kuchennych 19.01.07, 20:21 Czy jeszcze aktualne? Grzegorz Ciszewski (grzes_cis@poczta.onet.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
aanikaa Trómiasto, szukam glazurnika. 21.12.06, 18:06 Jak w temacie.. Poszukują wykonawcy na termin marzec 2007. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.skwarek HYDRAULIK - WARSZAWA 27.12.06, 15:15 HYDRAULIK WARSZAWA Usługi hydrauliczne pełen zakres w tym: ● Montaż: piecy, term, kuchenek ● Instalacje: wodne, kanalizacyjne, gazowe (stal, miedź, plastik ) WYSOKA JAKOŚĆ USLUG , FACHOWOŚĆ , KRÓTKIE TERMINY REALIZACJI , KONKURENCYJNE CENY. Telefony: 0501-072-855 (0-22) 833-64-75 Odpowiedz Link Zgłoś
krolkarolina Re: HYDRAULIK - WARSZAWA 26.11.07, 17:42 POLECAM hydraulika z W-wy p.Tadzia, (022) 6185786 Odpowiedz Link Zgłoś