Dodaj do ulubionych

meble skórzane

27.12.04, 19:48
Czy macie może meble skórzane z Ikeii. Ceny nie są wysokie, ale nie wiem jak
z jakością. Poradzcie proszę.
Obserwuj wątek
    • sarna3 Re: meble skórzane 27.12.04, 20:15
      jesli mogę przyłączę sie do pytania.
      Z meblami z IKEA nie miałam do czynienia, jakość ich troszke mnie przeraza.
      Skłonna jestem kupic skorzane kanapy z Domo Faber - co sadzicie o tej firmie?
      Komplet, ktory mi sie podoba kosztuje ok. 7 tys. słyszałam dobre opinie o DF -
      czy warto wydac tyle kaski (powiem szczerze, ze troszke portfel bedzie bolał,
      ale takie piekne te kanapy).
    • 1gosia228 Re: meble skórzane 25.05.14, 16:56
      ja osobiście nie mam mebli z ikei ale znajomi przed takimi raczej mnie przestrzegali. Naturalna skóra nie jest tanim produktem wiec taki skórzany komplet musi swoje kosztować .
      Ja kupiłam swoje meble w DEKO meble ze skóry w Sękocinie za przystępną cenę jak na skórę i jestem bardzo zadowolona. Po 5 latach meble wyglądają tak samo jak na początku
      www.mebledeko.pl
      Tu można zerknąć na to co mają w ofercie

POLECAM
    • kooszmarek Re: meble skórzane 28.05.14, 08:50
      zależy na co chcesz się zdecydować, tak jak w każdym przypadku trzeba produkt obejrzeć dokładnie, ale raczej z tymi meblami nie ma problemu:) wiadomo że tak jak wszędzie można trafić na bubel;) ale jak sie porządnie przyjrzysz i popytasz na forach o konkretne produkty to napewno dowiesz się wszystkiego:)
    • monika.bierkat Re: meble skórzane 29.05.14, 18:33
      stem zwolenniczka mebli skorzanych, ale w ikei bym ich nie szukala raczej...
      • bazyll80 Re: meble skórzane 31.05.14, 14:37
        jak meble skorzane to tylko etap sofa
        • bania2604 Re: meble skórzane 07.07.14, 13:13
          Nigdy w życiu.

Ludzie nie kupujcie tego dziadostwa !!!!!

Meble bardzo kiepskie, Pani od reklamacji beznadziejna, Panowie serwisanci makabra.
    • agt7b Re: meble skórzane 13.06.14, 06:13
      Badzro dobre skórzane meble ma Gala Collezione. przed zakupem warto zorientowac siejak dbac o meble skórzane. W agat meble możesz dostać kanapy tej firmy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka