grzywkaromana 27.12.04, 19:48 Czy macie może meble skórzane z Ikeii. Ceny nie są wysokie, ale nie wiem jak z jakością. Poradzcie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarna3 Re: meble skórzane 27.12.04, 20:15 jesli mogę przyłączę sie do pytania. Z meblami z IKEA nie miałam do czynienia, jakość ich troszke mnie przeraza. Skłonna jestem kupic skorzane kanapy z Domo Faber - co sadzicie o tej firmie? Komplet, ktory mi sie podoba kosztuje ok. 7 tys. słyszałam dobre opinie o DF - czy warto wydac tyle kaski (powiem szczerze, ze troszke portfel bedzie bolał, ale takie piekne te kanapy). Odpowiedz Link Zgłoś
1gosia228 Re: meble skórzane 25.05.14, 16:56 ja osobiście nie mam mebli z ikei ale znajomi przed takimi raczej mnie przestrzegali. Naturalna skóra nie jest tanim produktem wiec taki skórzany komplet musi swoje kosztować . Ja kupiłam swoje meble w DEKO meble ze skóry w Sękocinie za przystępną cenę jak na skórę i jestem bardzo zadowolona. Po 5 latach meble wyglądają tak samo jak na początku www.mebledeko.pl Tu można zerknąć na to co mają w ofercie POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
kooszmarek Re: meble skórzane 28.05.14, 08:50 zależy na co chcesz się zdecydować, tak jak w każdym przypadku trzeba produkt obejrzeć dokładnie, ale raczej z tymi meblami nie ma problemu:) wiadomo że tak jak wszędzie można trafić na bubel;) ale jak sie porządnie przyjrzysz i popytasz na forach o konkretne produkty to napewno dowiesz się wszystkiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
monika.bierkat Re: meble skórzane 29.05.14, 18:33 stem zwolenniczka mebli skorzanych, ale w ikei bym ich nie szukala raczej... Odpowiedz Link Zgłoś
bazyll80 Re: meble skórzane 31.05.14, 14:37 jak meble skorzane to tylko etap sofa Odpowiedz Link Zgłoś
bania2604 Re: meble skórzane 07.07.14, 13:13 Nigdy w życiu. Ludzie nie kupujcie tego dziadostwa !!!!! Meble bardzo kiepskie, Pani od reklamacji beznadziejna, Panowie serwisanci makabra. Odpowiedz Link Zgłoś
agt7b Re: meble skórzane 13.06.14, 06:13 Badzro dobre skórzane meble ma Gala Collezione. przed zakupem warto zorientowac siejak dbac o meble skórzane. W agat meble możesz dostać kanapy tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś