Dodaj do ulubionych

SZWECJA DOLNOŚLĄSKIE WROCŁAW

23.08.13, 14:00
Hurtownia Odzieży Używanej SCAND-ALL

Oferuje Państwu nie sort ze Szwecji
ZBIÓRKA D2D z GOTEBORGA

Towar w 100% oryginalny,bardzo dobrej jakości-pochodzi ze zbiórek domowych. Pakowany w worki i reklamówki różnej wielkości. Minimalny zakup-100kg.

Przy pierwszej transakcji w celu zapoznania się z jakością towaru mogą Państwo sprawdzić zawartość kilku wybranych przez siebie worków.

MOŻLIWY TRANSPORT
W sprzedaży posiadamy również nie sort z Danii

Hurtownia Odzieży Używanej SCAND-ALL

Oferuje Państwu nie sort ze Szwecji
ZBIÓRKA D2D z GOTEBORGA

Towar w 100% oryginalny,bardzo dobrej jakości-pochodzi ze zbiórek domowych. Pakowany w worki i reklamówki różnej wielkości. Minimalny zakup-100kg.

Przy pierwszej transakcji w celu zapoznania się z jakością towaru mogą Państwo sprawdzić zawartość kilku wybranych przez siebie worków.

MOŻLIWY TRANSPORT
W sprzedaży posiadamy również nie sort z Danii

www.scand-all.pl/
Kontakt:
www.scand-all.pl
biuro@scand-all.pl
tel. 606688167

DOLNOŚLĄSKIE / WROCŁAW
Kontakt:
www.scand-all.pl
biuro@scand-all.pl
tel. 606688167

DOLNOŚLĄSKIE / WROCŁAW
Obserwuj wątek
    • hicago Re: SZWECJA DOLNOŚLĄSKIE WROCŁAW 08.09.13, 10:20
      UWAGA OSTRZEGAM !!!!!!! SKAND ALL sprzedaje odzież z polskimi cenami jako orginalny niesort szwedzki .
      • ciucholandsuper Re: SZWECJA DOLNOŚLĄSKIE WROCŁAW 08.09.13, 16:17
        Nie przyszło ci do głowy ,że taki towar kupili w Szwecji? Od razu kogoś szkalujesz?
        • hicago Re: SZWECJA DOLNOŚLĄSKIE WROCŁAW 09.09.13, 14:56
          Że co?!!! kupił UŻYWANY towar w Szwecji z polskimi metkami w zł. dobre ;););) Powiem tak dogadał(eś) się z jakimś kolesiem i odbiera(sz) u niego posklepówke , potem miesza z orginałem , więc bądzcie ostrożni i omijajcie SKAND ALL ( lepiej SKANDALL ) szerokim łukiem. I nie jestem konkuręcją, bo pewnie tak napisze w następnych postach, a odzieżą używaną zajmuje się od 1994r. więc wiem o czym pisze.
          • nie-sort Re: SZWECJA DOLNOŚLĄSKIE WROCŁAW 09.09.13, 21:23
            Uwaga!!!
            Klient,który próbuje oszukać hurtownika,a gdy mu się nie udało,próbuje się zemścić w ten sposób!!!
            Nawet nie umie powiedzieć,na czym rzekomo miała się znajdować ta cena?!!!
            Tyle na ten temat!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka