rysa9 08.01.05, 23:43 W przedpokoju wisi duże lustro z wąską drewnianą ramką. Czy macie pomysł jak ozdobić tę ramę, by lustro wyglądało ciekawiej? - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzzytkaaa Re: Jak ozdobić ramę lustra? 27.01.05, 12:07 można ozdobić metodą dekupażową(szczegóły na forum piękne ozdoby własnoręcznie zrobione, a dokładny opis na forum zdjęcia - do tego forum), można ładnie pomalować, pocieniować, użyć takiego specjalnegp lakieru do spękań) ozdobić jakimiś koralikami, muszelkami, materiałem, sznurkiem itd zależy od wnętrz, Twoich upodobań i zdolności (nie żebym się madrzyła powodzonka Odpowiedz Link Zgłoś
malwel Re: Jak ozdobić ramę lustra? 01.02.05, 12:54 Mam wlasnie pytanie a pro pos efektu popekania. Jesli ma surowa rame a chcialabym uzyskac efekt popekanego ciemnego zlota, ale tak zeby w peknieciach byl kolot czerwony, to czy powinnam? 1. polozyc czrwony 2. polozyc zlota patyne 3. polakirowac lakierem dajacym efekt popekania? Czy jakos inaczej? Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_345 Re: Jak ozdobić ramę lustra? 04.02.05, 00:00 rysa9 napisała: > W przedpokoju wisi duże lustro z wąską drewnianą ramką. Czy macie pomysł jak > ozdobić tę ramę, by lustro wyglądało ciekawiej? Poszukaj w starych wątkach. Magda176 wiele kiedyś pisała ciekawskich rzeczy o 'domowej renowacji' mebli, chyba też i o ramach luster. kasia Odpowiedz Link Zgłoś
karolina324 Re: Jak ozdobić ramę lustra? 23.02.05, 15:04 ja planuje rame lustra owinac zwyklym pakunkowym sznurkiem. Odpowiedz Link Zgłoś