Dodaj do ulubionych

forum schodzi na psy..taka prawda

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 18:20
forum schodzi na psy..taka prawda..Wilelu ludzi chcialoby cos sensownego
poczytac, moze i napisac..ale jak? Nic tylko polityka!!!!!Czy moze ja sie
myle?Moze to jednak forum wyborcze?????????Nie ma juz tu widze po
zagladac.moze jesli jest tak wielu fanow tego juz nudnego tematu(na ktory i
tak niewiel osob chce odpisywac!) załózcie sobie własne forum i po prostu
umiescie na stronie link do niego.Moze w koncu owe forum znow bedzie ciekawe
i czesciej odwiedzane.....????
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: forum schodzi na psy..taka prawda IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.11.06, 19:07
      No to pisz. Czekam na ciekawe tematy.
      • Gość: lol Re: forum schodzi na psy..taka prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 19:09
        popieram ,ja juz dawno to pisalem , tylko jeden temat dziubek i norbi
        zygac sie na nich chce
        • Gość: Rowerzystka Re: forum schodzi na psy..taka prawda IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.11.06, 23:47
          Zgadzam się z tym z całego serca.Nawet zastanawialiśmy się w gronie znajomych
          czy w innych miastach jest tak samo.
          MONOTEMATYKA-OPLUWANIE,POTWARZE ,OSZCZERSTWA ,PASZKWILE,byle ohydniej,byle
          gorzej.Jednym słowem syf, a nie polityka.
          Nie wiem jak to można zmienić,bo ludzi to już chyba za póżno.
          MOŻE jak za tydzień przyjdzie rozstrzygnięcie wyborów to porozmawiamy jak
          ludzie.Teraz też rzadziej wchodzę na to forum,bo czuję niesmak,ale widocznie
          niektórym to odpowiada.
        • Gość: bezRadny Re: forum schodzi na psy..taka prawda IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.11.06, 23:54
          Nie na Nich! Tylko na tych co te tematy w TEN sposób młynkują,opamiętajcie
          się.Chcemy normalności tylko tyle.. i aż tyle.
    • Gość: maroone Re: forum schodzi na psy..taka prawda IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.11.06, 10:37
      przecież to forum gazety WYBORCZEJ!
      • Gość: s Re: forum schodzi na psy..taka prawda IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.02.07, 18:58
        .
    • Gość: incognito Re: forum schodzi na psy..taka prawda IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.11.06, 11:43
      Nie da się na tym forum zaprowadzić porządku. Już nawet "jaszczur" wymiękł, bo
      niemoc totalna go ogarnęła. SZAMBO - to właściwe okteślenie a w nim nurzaja się
      uposledzeni umysłowo degeneraci oraz "dzieci neostrady" sądząc, że można
      bezkarnie napisać na każdego co się chce.
      I co z tego, że ktoś tam chce żeby było normalnie, ja również chcę ale na
      chęciach się kończy. Zróbmy prywatne forum o Tarnobrzegu dla normalnych, bez
      polityki.

Proszę zauważyć, iz "Gazeta" usilnie poszukuje moderatora i chyba nikt nie chce
      się tego podjąć. Dokiedy forum nie będzie wymagało logowania się i w ten sposób
      jakby autoryzowania wypowiedzi, to anormalna sytuacja będzie trwać.

Polityka powinna zniknąć z tego forum. Więcej luzu, temat zagospodarowania
      miasta, imprezy, rekreacja (ścieżki rowerowe).

Rzadko tu wpadam, bo wiem co może spotkać każdą wypowiedź, ponieważ jakiś burak
      bezsensownie zaraz odpisze czy aby mam rejestrację RT czy RTA czy aby nie
      jestem X czy Y. Totalna porażka!

Zamiast forów wolę grupy dyskusyjne, gdzie obowiązuje netykieta a każdy
      rozrabiaka jest ignorowany lub w inny sposób robiony jest z nim porządek.
      • Gość: agunia Re: forum schodzi na psy..taka prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 18:04
        popieram!!!!!juz tu nie ma o czym czytac, a i pisac sie nie chce bo niby z ki
        podyskutowac,jak tu sami zagorzali plitycy!Popieram pomysl z utworzeniem
        oddzielnego fofa politycznego.azeby to moglo wrócic do normalnosci...Prosze.....
    • Gość: Wiesio Re: forum schodzi na psy..taka prawda IP: 80.51.159.* 23.11.06, 19:49
      mam dość juz tej polityki.Forum schodzi na psy
      • Gość: andru Re: forum schodzi na psy..taka prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:52
        popieram!Przestancie juz!czy nie ma innych tematow????????
        • Gość: goska27 Re: forum schodzi na psy..taka prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 19:58
          no i widzicie....wy swoje , a oni swoje!tez mnie juz draznia te wybory!!!!!!!!!!
          Przestancie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: burek Re: forum schodzi na psy..taka prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 10:02
      to forum dawno już zeszło na psy
      • Gość: Futrzak Re: forum schodzi na psy..taka prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 14:49
        odp siem od psiaków !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka