Dodaj do ulubionych

Kronopol - panel -dab rustykalny-do czego pasuje??

12.07.05, 17:45
czy powyzsze panele beda pasowaly do nowoczesnego wnetrza? Dokladnie chodzi
mi o pokoj dzienny w ktorym bedzie stala sofa ze skory w kolorze jasnego
bezu,tv,stol(ciemny braz) oraz krzesla w kolorze kanapy i komoda rowniez w
ciemnym brazie.Co sadzicie o takim polaczeniu?
prosze o wszelkie porady, sugestie,linki itp...Dziekuje :)
Obserwuj wątek
    • mackowy4 Re: Kronopol - panel -dab rustykalny-do czego pas 13.07.05, 10:13
      Ja mam dąb rustykalny z firmy Kronopol na podłogach w trzech pokojach. Kiedy
      wybierałam panele, te od razu rzuciły mi się w oczy i nie chciałam żadnych
      innych. Prezentują się bardzo ładnie i według mnie pasuje do wnętrz
      nowoczesnych i ciemnych mebli (ja tak mam). Ale niestety nie polecam tych
      paneli ze względu na ich niską jakość, bardzo łatwo je zarysować (np. kółkami
      od odkurzacza), bardzo łatwo odpryskują. Ja nie kupiłabym ich drugi raz. Co
      najnmiej co drugi dzień trzeba je pastować żeby dobrze wyglądały. Udręka.
      Pozdrawiam
      • troijnis Re: Kronopol - panel -dab rustykalny-do czego pas 13.07.05, 15:27
        A ja mam takie 3 klasy ścieralności i jestem bardzo zadowolona. Ma je połowa
        moich znajomych i polecam. Nie widać na nich smug po myciu mopem mimo że mam
        słoneczko na podłodze ;-) Nie zgadzam się z przedmówczynią.
        • oliweczka1 Re: Kronopol - panel -dab rustykalny-do czego pas 13.07.05, 17:11
          Dwie skrajne wypowiedzi - i jaki wyciagnac wniosek ? :(
          • troijnis Re: Kronopol - panel -dab rustykalny-do czego pas 13.07.05, 20:36
            JAk jesteś z Łodzi to możesz wpaśc na kawę i sama zobaczyć ;-)
            • oliweczka1 Re: Kronopol - panel -dab rustykalny-do czego pas 13.07.05, 21:43
              Dziekuje za zaproszenie,ale mieszkam w Katowicach :) a swoja droga jutro jade
              do sklepu by jeszcze raz na nie spojrzec i choc jeszcze mam troche czasu do
              remontu,to chce juz jakas decyzje podjac ;)Pozdrawiam
              • oliweczka1 Re: Kronopol - panel -dab rustykalny-do czego pas 14.07.05, 08:59
                Zapomnialam jeszcze zapytac, czy nie wyglada zbyt wzorzyscie na podlodze? :/
                • troijnis Re: Kronopol - panel -dab rustykalny-do czego pas 14.07.05, 10:43
                  za dwa dni kolega odda mi fotki i to Ci je wyślę. To będzie foto z układania
                  paneli więc widać czystą i pustą podłogę. Sama zobaczysz. Wyglądają badzo
                  naturalnie.
                  • oliweczka1 Re: Kronopol - panel -dab rustykalny-do czego pas 14.07.05, 14:04
                    Troijnis serdeczne dzieki i czekam z utesknieniem na fotki,bo co innego
                    zobaczyc 1 sztuke w sklepie a co innego juz ulozona.Bede bardzo wdzieczna :)
                    pozdrawiam
                    • troijnis Re: Kronopol - panel -dab rustykalny-do czego pas 14.07.05, 14:25
                      nie ma problemu, postaram się wysłac jak najszybciej ;-)
                      • oliweczka1 Re: Kronopol - panel -dab rustykalny-do czego pas 15.07.05, 19:53
                        troijnis nadal czekam z utesknieniem na Twoje fotki :) a tymczasem chcialam
                        zapytac jaki kolor scian proponowalybyscie do zestawu mebli i podlog jaki
                        podalam w pierwszym poscie?
                        Zebyscie nie musialy tam zagladac to przypomne:meble ciemny braz,podloga dab
                        rustykalny,sofa+krzesla jasny bez.
                        Pierwotnie chcialam cos w bezu, ale doszlam do wniosku,ze bedzie za mdlo :( i
                        wydaje mi sie,ze pasowalby bardziej intensywny kolor - tylko JAKI?
                        podpowiedzcie cos please :P
                        • troijnis Re: Kronopol - panel -dab rustykalny-do czego pas 15.07.05, 20:11
                          Fotki będą po weekendzie bo kolega wyjechał na grilla ;-) Ale nie zapomniałam o
                          Tobie ;-) Pozdrawiam i też wyjeżdżam na weekendzik. Papa
                          • oliweczka1 Re: Kronopol - panel -dab rustykalny-do czego pas 15.07.05, 20:20
                            ok i zycze udanego weekendu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka