Dodaj do ulubionych

meble firmy Bog-Fran

28.06.07, 11:52
Znacie? Ktoś ma? Jakie opinie?
Interesują mnie przede wszystkim meble do pokoju dziecięcego Kasia.
A przy okazji może ktoś mi podpowie jaki kolor ścian w pokoju dziennym (śpi
gdzie indziej) dla 4-latka do mebli olcha + niebieski.
Pokój ma 12 m2, jedno okno 1,4 m na pólnocny zachód więc jest średnio jasny
Obserwuj wątek
    • elena70 Re: meble firmy Bog-Fran 05.07.07, 09:12
      Też jestem ciekawa, bo oglądałam je wczoraj w sklepie i podobały mi się. Cena
      też jest dobra.
    • makej1 Re: meble firmy Bog-Fran 22.09.07, 13:08
      Firma "Bog Fran' jest nie zwykle nie rzetelną firmą w swoim fachu.
      Nie przyjmują terminowych reklamacji, brakuje częsci do złożenia
      mebli, których nie mozna się 'doprosić" :/ nie polecam.. Moi znajomi
      mają podobne opinie co do tej firmy do mnie , albo nawet i gorsze!
      jeszcze raz STRANOWCZO NIE POLECAM! firma Bog Fran nie jest to firma
      godna zaufania!
      • cass82 Re: meble firmy Bog-Fran 02.10.07, 11:54
        Podtrzymuje wypowiedz makej1. kupiłam mebelki classic i muszę stwierdzić że są tandetne, brak estetyki i elegancji w wykończeniu.
      • Gość: zniesmaczona Re: meble firmy Bog-Fran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.16, 14:03
        właśnie odjechał pan z fabryki bog fran. reklamowałam stół, który miał wygórowania z powodu nie dodania podkładek pod śruby. pan, który nie miał nawt śrubokrętu (pożyczył mój i zepsuł Smiechu warte) powiedział że to nasza wina i nie uznał reklamacji. będę walczyć o swoje, to nie porządna firma ale szajka. Nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: gosia Re: meble firmy Bog-Franstół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.16, 14:08
        Nie polecam mebli z fabryki bog fran. Nie uznają reklamacji chociaż ich wina jest ewidentna. w głowie się nie mieści żeby w tych czasach tak postępować z klientem !!!! Nie daruję im, to szajka a nie porządna firma!!!! jeszcze zepsuli mi śrubokręt bo swojego nie mieli. Dziadostwo... szczerze odradzam te meble.
    • necia2003 Re: meble firmy Bog-Fran 27.03.15, 14:31
      nie polecam tych mebli. szajs i tyle. łóżko złamało się po kilku dniach
    • Gość: Jan Re: meble firmy Bog-Fran IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.21, 14:19
      w lipcu 2020 kupiłem sofę i fotel Ness Gomez 9. Po roku korzystania na siedisku fotela pojawiły się zmarszczenia materiału obiciowego wys ok 1 cm.Reklamację odrzucono ponieważ dopuszcza się marszczenie materiału nie wyjaśniając przy jakiej wielkości staje się to wadą. Serwisant też tego nie wiedział.Pomimo odwołań zero reakcji. NA TEJ PODSTAWIE I ROZMOW Z INNYMI KLIENTAMI ODRADZAM ZAKUPY MEBLI TEGO PRODUCENTA!!!!!!! Serwisanci wpisują na druku reklamacji "zgodne z technologią producenta" W/g mnie to tak na odczepne. Brak odpowiedzi na maile to brak szacunku do klienta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka