j-2 15.02.08, 16:43 Do przedpokoju wykończonego boazerią jest wejście,ale nie mogą być tam zamontowane drzwi(za ciasno).Wisiał ozdobny parawan.A może macie jakiś inny pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlekozmiodem Re: Wejście bez drzwi 17.02.08, 14:54 Koraliki? kotara? zalezy jaki planujesz wystroj.... Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Wejście bez drzwi 18.02.08, 09:50 Do boazerii polecam Ci moze drewniane zaluzje lub maty, np.: www.zaluzjedrewniane.pl/?q=Produkty&q2=Maty+drewniane www.zaluzjedrewniane.pl/?q=Produkty&q2=%AFaluzje+drewniane+25mm www.zaluzjedrewniane.pl/?q=Produkty&q2=%AFaluzje+drewniane+50mm www.zaluzjedrewniane.pl/img/mrol/g/b/4.jpg www.zaluzjedrewniane.pl/img/mrol/g/b/2.jpg www.zaluzjedrewniane.pl/img/mrol/g/b/5.jpg Sama mam podobny problem, tyle ze u mnie sa sciany na razie biale, biale drzwi. Chce wyrzucic drzwi z garderoby, bo pomieszczenie jest zbyt male, zeby jeszcze drzwi sie w nim znajdowalo. Chcialbym wlasnie zaslonic wejscie do garderoby i jeszcze jedna wneke, ktora tez jest w przedpokoju takim samym materialem/faktura.. Ale jak na razie nic nie wymyslilam. Jak na razie takie cos mi sie spodobalo: www.idea.waw.pl/rolety_rzymskie.php# Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Wejście bez drzwi 18.02.08, 09:54 i jeszcze tu:) super sprawa:) www.idea.waw.pl/rolety.php Odpowiedz Link Zgłoś
mlekozmiodem Re: Wejście bez drzwi 18.02.08, 16:42 twitti-ty chyba nie zrozumialas-on pisal o wejsciu a ty wrzucasz linki z zaluzjami okiennymi-przeczytaj dokladnie pierwszego posta.A rolety- owszem na okno ok,ale w drzwi??? Chyba cos ci sie pokickalo....hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Wejście bez drzwi 18.02.08, 17:16 dobrze zrozumialam - chodzi o to ze chce zastapić drzwi czyms innym, gdyz nie moze normalnych drzwi wstawic.. Zalezy o jakie drzwi chodzi autorowi - bo jesli o takie zwykle do pokoj - to jest duzo pomyslow. Co roznica czy koraliki, ktore ty proponujesz czy rolety? koraliki tez nie stanowia drzwi, ani kotara, ani parawan, ktory byl wczesniej..Chyba ze chodzi o drzwi wyjsciowe/wejsciowe do domu - wtedy to co innego:) Tak rzucam pomysly! Propozycja drzwi przesuwnych odpada, bo tez sie nie zmieszcza.. A rolety sama planuje zamiast drzwi:) Z reszta zobacz na ten link: www.idea.waw.pl/rolety.php Zdjecie - pierwszy rzad, trzecie od lewej - moim zdaniem super pomysl na zastapienie drzwi:) Odpowiedz Link Zgłoś