dziubulinka Re: pomóżcie mam problem- przedpokój 12.12.08, 20:39 wkleilabym zdjecie ale nie wiem jak :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dziubulinka Re: pomóżcie mam problem- przedpokój 12.12.08, 20:40 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1589332,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
mamatyzi Re: pomóżcie mam problem- przedpokój 14.12.08, 16:11 wiesz co, to chyba zależy od wielu czynników: jakie kolory preferujesz, zwariowane czy stonowane, jaka jest kolorystyka w pozostałych pomieszczeniach, jakie oświetlenie planujesz, itd. napisz coś więcej;) Odpowiedz Link Zgłoś
gibiza Re: pomóżcie mam problem- przedpokój 15.12.08, 09:51 pomarańczowy? ceglasty? jakie oświetlenie? Odpowiedz Link Zgłoś
dziubulinka Re: pomóżcie mam problem- przedpokój 15.12.08, 15:31 kolory w innych pomieszczeniach duzy pok. - budyń waniliowy mały pok. - piasek z wysp bali kuchnia - plaster limonki przedpokój ma ok 4 m2 teraz jest to brzoskwinia ale sciany nie sa gladkie i nie wyglada to najlepiej dlatego planuje przemalowac tylko jak... Odpowiedz Link Zgłoś
gibiza Re: pomóżcie mam problem- przedpokój 16.12.08, 10:09 jestem za pomarańczowym...przybrudzonym... Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: pomóżcie mam problem- przedpokój 16.12.08, 17:30 Ja wybrałabym taki neutralny kolor, według palety barw duluxa pasuje do kolorów, które masz w mieszkaniu, będzie też harminizował z kolorem drzwi www.dulux.pl/c_cs_scheme.shtml?name=quilted_calico_4 Odpowiedz Link Zgłoś
dziubulinka Re: pomóżcie mam problem- przedpokój 18.12.08, 16:57 ładne te kolorki... a może macie jeszcze inne pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
gibiza Re: pomóżcie mam problem- przedpokój 19.12.08, 11:02 jak dla mnie trzeba by bylo ożywić nieco kolory... bo jest za dużo już tej żółci pod różną postacią... tak jak wspomniałam wcześniej - pomarańcz...może przybrudzony nieco... albo zieleń...też odcień dobrany tak by współgrał z pozostałymi, lub drzwiami... nie wiem, takie moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś