fiigo-fago Re: opinia na temat Sympatia.pl 04.09.13, 14:51 Portale randkowe to tylko miejsce gdzie ludzie szukają różnych rzeczy. Jedni tylko seksu, inni przygody, inni związku, jeszcze inni kogoś do pogadania, jeszcze inni trolują, itd. Ale generalnie ludzie tam szukają tej drugiej połówki. Do tylko niezobowiązującego seksu są inne portale. Czy portal randkowy to dobry wybór? Mam znajomych co są ze sobą od wielu lat, a tak się poznali. Nawet i część z nich się pobrała z osobami poznanymi na takich portalach. Ja sam korzystałem i z wymienionego portalu. Spotkałem się z pewną liczbą pań. I mogłem też zostać sklasyfikowany jako taki co szuka tylko seksu, bo i zdarzało mi się że uznałem panią jako tylko FF, i poza taką relację nie chciałem wychodzić. :P A i zdarzało się iż na początku myślałem iż pani nada się do spróbowania związku, ale po niedługim czasie okazało się iż związku z nią nie widzę. W obu wypadkach wyglądało to tak jakbym chciał tylko seksu i nic więcej, bo i generalnie później głownie i jego chciałem + ewentualnie przyjaźni, lub świętego spokoju od tych pań. Ale intencje poszukiwań takie nie były. ;) Niestety kobiet z którymi można iść do łózka jest sporo, nawet gdy się same do niego nie pchają. Ale znaleźć kogoś pasującego, to już nie jest taka prosta sprawa, a nie każdy bierze co mu los napatoczy, by się potem z taką osobą męczyć… Zresztą ja sam jestem dość specyficzną osobą, i doskonale rozumiem że na dłuższa metę mogę komuś nie spasować do związku. Ważne by potem nie zganiać na innych (czy inne czynniki jak np. miejsca poznania), bo nasze niepowodzenia najczęściej mają źródło w nas samych. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konradwallenrod1 Re: opinia na temat Sympatia.pl 26.01.26, 15:35 portal dramat, zapisałem się tam z ciekawości po 2 tygodniach nikogo nie można poznać. Są tam albo zwiędnięte księżniczki o przedmuchanym ego albo dziwne indywidua. Niesamowite jest to że gościem 45-50 letnim interesują sie kobiety 60 + :-) dramatos w jednym akcie Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: opinia na temat Sympatia.pl 26.01.26, 17:35 > widua. Niesamowite jest to że gościem 45-50 letnim interesują sie kobiety 60 + > :-) dramatos w jednym akcie Hahaha. Zdradzę ci, że nam kobietom też zdarza się być podrywam przez facetów kilkanaście lat starszych. 🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
maranzano0 Re: opinia na temat Sympatia.pl 08.09.13, 08:28 witam na sympati albo sa panie szukajace swego idełau lub królewicza z ideałem kojarzy mi sie tez królewicz bo chyba jak szukasz faceta to ? Odpowiedz Link Zgłoś
maranzano0 Re: opinia na temat Sympatia.pl 03.10.13, 13:10 witam niestety taka prawda przewaznie albo królewiczów szukaja kobiety chociaz pełno ich na ulicy ???! albo kto inny jest za kobietami na zdjeciach hahah nie mozliwe zeby jakas piekna kobieta szukała na profilu????????? moze miec nie jednego na ulicy czyli złudne nadzieje ale ????? Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: opinia na temat Sympatia.pl 03.10.13, 13:32 baddaterka napisała: > hej, ostatnio przeczytalam nastepujaca opinie na temat Sympatii: > przestajecie się nią interesować i wracacie do tej durnej > wyszukiwarki w > której można sobie wybrać kobietę jak produkt w supermarkecie, > łącznie z > tak durnymi detalami jak kolor oczu czy włosów-jakby to miało jakieś > znaczenie(...) A nie ma ? Najlepszy chyba dowód na to taki, że właśnie serwis umożliwia coś takiego. > ten portal (...) znosi dystans który jest dość > naturalny > między ludźmi którzy się nie znają (mało kto podjedzie do Ciebie na > ulicy i zapyta czy masz ochotę na niezobowiązujący seks, :) > tu często > dostaje się takie propozycje) przez co ludzie zaczynają się > traktować > przedmiotowo i instrumentalnie (...) Coś za coś. > Jestem tu bo się łudzę że > jednak > trafie prędzej czy później na taką osobę którą pokocham i która to > odwzajemni, Ty też się łudzisz, wszyscy się łudzą, ci co się pieprzą > z > kim popadnie również tyle, że się do tego głośno nie przyznają..." > > Zgadzacie sie? Na co, na niezobowiązujący sex ? :) Żartowałem. A teraz na poważnie. Bądź raczej zbyt ostrożna, niż za mało czujna, to przynajmniej nie przegrasz zbyt wiele. Powodzenia ! echokobiety.pl/ukg/wp-content/2013/10/navbits_finallink_ltr.gif Odpowiedz Link Zgłoś
misza.lecter Re: opinia na temat Sympatia.pl 03.10.13, 19:55 od 5 lat jestem z facetem, którego tam poznałam. przeprowadziłam się do innego miasta. znam dwa małżeństwa sympatyczne:) każdy szuka, czego szuka:) jak to w życiu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie moja opinia 30.12.13, 14:58 moja opinia: fajny i przyszlosciowy portal dla ludzi z klasa sam poznalem tam wiele dupeczek ale i tag wole forun Odpowiedz Link Zgłoś
4747alisa Re: moja opinia 03.04.16, 15:03 Tu się nie da nikogo poznać kolego, chociaż jeden raz on przyjechał do mnie, a ja do niego i to z nad morza - temat? ROSJANKI OSZUSTKI. nie wiadomo jak cie kochają, a potem wyślij im 530 euro na bilet.(Nie róbcie tego). Mówcie że poślecie im bilet.Wtedy stracicie zabawe, bo już wam nie odpowie i nie będzie posyłać zdjęć kobiet, które nawet nie wiedzą ze są podszywane, jeżeli w ogóle istnieją. A najbardziej mnie wkórza propozycja " wymiana fotek". To już kompletna ściema Odpowiedz Link Zgłoś
para-solka ci sami... 15.03.14, 21:42 mnie zastanawia jeden fakt, nie loguje sie przez rok, loguje zeby zajrzec z ciekawosci i co widze? te same foty co 5 lat wczesniej. niektorzy siedza tam latami. to jest straszne. moj drugi dom-sympatia! dlatego nie darze tego portalu sympatia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Może dlatego siedzą że jednak nikogo 15.03.14, 22:48 odpowiedniego nie spotykają? Ja osobiście darzę uczuciem Cafe na gazecie. Poważnie już tam z 5 lat nie jestem, ale ze 3 razy w roku lubię popisać sobie z nowymi kobietami. Odpowiedz Link Zgłoś
ggmarkoss Re: opinia na temat Sympatia.pl 25.10.14, 10:17 sympatia pl-to portal naciągaczy, dla których prośba, w własnym opisie-o podawanie kontaktu (nie przez podanie własnego) tego nie zrobiłem- a tylko skierowana do potencjalnych partnerów -prosba=to łamanie regulaminu !!!. A więc regulamin w sympati-to naganianie kasy od wykupujacych konto premium. Tylko osoby płacące mogą pisać dane kontaktowe. Po co więc proponuja darmowe ? !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka477 Re: opinia na temat Sympatia.pl 25.10.14, 20:10 Na Sympatii poznałam dwóch mężczyzn,obydwaj bardzo w porządku. Pierwszy związek rozpadł się,drugi trwa trzeci rok z szansą na dalsze trwanie. Ale zawsze bardzo starannie dobierałam propozycje starając się przed ewentualnym spotkaniem poznać kogoś pisząc maile. Blokowałam wszystkie głupie propozycje i osoby ,które mi nie odpowiadały.Po spotkaniu i decyzji o dalszych spotkaniach likwidowałam konto na sympatii,aby się nie rozpraszać i tego samego oczekiwałam od partnera. Sympatię oceniam pozytywnie,bo daje możliwości poznania różnych ludzi. Do nas należy wybór z kim chcemy utrzymywac znajomość. Odpowiedz Link Zgłoś
rodariosilma Re: opinia na temat Sympatia.pl 20.09.15, 13:23 Widzisz jednak blokowałaś, czyli wydaje mi się, że nie dawałaś tym panom wogóle szans. Odpowiedz Link Zgłoś
rodariosilma Normalna randka 20.09.15, 13:14 Wielka ściema z tymi randkami w internecie, po co płacić za ten portał, jak można pójść sobie na spacer lub na imprezkę i obserwować jak tam dziewczynki się bawią. Zaczepić jedną z nich i iść dalej. =) Odpowiedz Link Zgłoś
daniel79910 Re: opinia na temat Sympatia.pl 21.10.15, 11:07 Witam zgadzam się z twoją opinią jedynie co tam spotkało mnie to bezczelność i arogancja nie mówiąc już o zaczepkach tylko i wyłącznie ze strony oszustek naciągających na pieniądze moje odczucia na temat tego portalu są okropnie zawiedzione przypuszczam iż zarejestrowane tam osoby to nie wartościowe postacie będące już w związkach a jednak pragnące odskoczni od nudnego partnera czysty bur....el aa nie portal randkowy a byłem tam zarejestrowany parę ładnych miesięcy i co nic pozdrawiam i jeśli ktoś szuka miłości niech zrezygnuje z tego typu portali polecam wyjść z domu i być może na.spacerze lub na przejażdżce rowerowej spotka się kogoś o wiele bardziej wartościowego. Odpowiedz Link Zgłoś
stonkamarnotrawna Re: opinia na temat Sympatia.pl 21.10.15, 14:25 Czyżby dziewczyny, z którymi próbowałeś nawiązać korespondencję, sugerowały Ci zapoznanie się z zasadami ortografii i interpunkcji w języku polskim? Odpowiedz Link Zgłoś
mysliciel662 Re: opinia na temat Sympatia.pl 22.10.15, 22:08 Moja znajoma miała tam konto i szybko je usunęła, bo nikogo ciekawego tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
konkretny1984 Re: opinia na temat Sympatia.pl 18.02.16, 20:00 SYMPATIA to najdelikatniej mówiąc najgorsze miejsce do poznania kobiety.Praktycznie większość profili to mało wartościowe panie które nie raczą nawet odpowiedzieć na wiadomość.Mają one wymagania z kosmosu którym żaden facet w realnym życiu nie byłby w stanie sprostać.Stąd ich wieczne poszukiwania ideału który nie istnieje ;-).Z ciekawości zalogowałem się po wielu miesiącach mojej nieobecności i zobaczyłem te same profile:-):-):-). Zalogowałem się na konkurencyjnym portalu i tam jest zdecydowanie lepiej w kontaktach damsko-męskich.Informacja dla panów: Jeśli chcecie poznać jakąś normalną kobietę to na pewno nie na sympatii !!! Sam straciłem tam czas i żałuje że założyłem tam konto :-\ Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: opinia na temat Sympatia.pl 02.03.16, 00:12 Trzeba wziąć pod uwagę, ze różni ludzie różne rzeczy chcą sobie tam załatwić. Na przykład niektórzy mężczyźni, podobnie jak jedna z piszących tu kobiet, są tam po to aby potwierdzić swoją atrakcyjność,ale nie mają zamiaru się spotykać, bo mają stałe partnerki, albo spotkają się raz i zupełnie im wystarczy jeśli kobieta wykaże nimi zainteresowanie. Zazwyczaj to kobietom przypisuje się skłonności do korzystania ze sponsoringu, wierzcie mi - mężczyźni tez na to wpadli; kilka razy bez krępacji :) wypytywano mnie o to czy mam swoje mieszkanie, gdzie pracuję i ile tam zarabiam. Obawiam się, ze w realu jest tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: opinia na temat Sympatia.pl 02.03.16, 00:16 Acha - propozycji o seksualnej treści, owszem, jest sporo, ale nigdy nie dostałam żadnej chamskiej. Nie odpisuję na nie i nikt nie naciska. Odpowiedz Link Zgłoś
czajtos Re: opinia na temat Sympatia.pl 18.03.16, 17:06 Wita uważam że tak nie jest do końca , np kolor włosów oczu nie trzeba wpisywać to tylko formularz ale muszę im przyznać że szybko potrafią blokować osoby naciągacze ja miałęm taki przypadek Ruska napisała mi wiadomość z mail odpisałęm jej i zaczeliśmy pisać a sympatia już ją zablokowała za złamanie regulaminu ( nie wiedziałem o co chodziło im ) a co sie okazała dzięki ich ostrzeżeniom by uważać na oszustów Rosjanki i tam coś jeszcze zacząłem uważać do kogo pisze , też się nadal łudzę że kogoś znajdę na tym portalu i jak jakaś kobieta zaczyna pisać np o sex to urywam kontakt bo mnie to nie interesuje tylko poważny związek , każdy powinien mieć swój rozum i odróżnić naciągacza , osoby którym chodzi o sex , moje zdanie o sympatia jest dobre czajtos Odpowiedz Link Zgłoś
4747alisa Re: opinia na temat Sympatia.pl 03.04.16, 14:51 To prawda.Portal SYMPATIA to pułapka da facetów, dlaczego? Siedzę w tym 11 lat i dobrze wiem że 90 % kobiet to ściema i fikcja. Nie wiem tylko jednego, czy ta kobieta gdzieś tam rzeczywiście sobie żyje, a druga osoba się podszywa za nią, czy też to profesjonalnie stworzony życiorys tej kobiety, nawet jak się porusza. Muszę mieć dowód na 100 %, ale wiem na pewno że jest jakaś strona www...com coś tam prawda? Na tej stronie są kobiety wiadomo że od 18 lat każda w zwyż. Marek mi powiedział że te kobiety w ogóle nie istnieją kobiety. Więc kto to jest. To nic innego jak oszuści czyli mafia z Norwegi, Holandi, Niemiec, Szwecji itd. która ma Policje w kieszeni. Jeden jest tylko dowód.Kolega posłał 100 zł. pewnej Rosjance i ona potwierdziła odbiór pieniążków, chociaż wiedział że nie odzyska tych pieniędzy.Okazało się że ta kobieta w ogóle nie istnieje. Pojechał pod wskazany adres, a na granicy powiedziano mu żeby uważał na tą kobietę bo to oszustka która ma nie mniej niż 50 adresów e-mail. Łatwo to sprawdzić na stronie SCANNER.Najbardziej mnie interesuje czy te kobiety są prawdziwe, czy to tylko fikcja zarobkowa, bo trzeba pamiętać o 3 typowych rzeczach które mówią że to profil FAKE. A może to tylko korporacja albo fan klub osoby która nie istnieje. Pierwsza to znane osoby, aktorzy i piosenkarze.Te osoby mają dość sławy w prywatnym życiu żeby się logować na takich portalach (tandetach), tak samo formacje muzyczne czyli zespoły.Druga najważniejsza to adres internetowy danej strony na zdjęciu. Formalnie klapa. To adres oszukującej strony nie zawsze prawdziwej, która ma policje w kieszeni.Zapłać to przyślemy ci zdjęcia, jak w ogóle one dojdą.Trzecia to ta iż która kobieta pozwoli sobie na pozowanie i pokaż w takiej erotycznej bieliżnie. Nawet reklama wyrobów pończoszniczych rajstop, pończoch itd.to montaż kobiety na okładce. Mój kontakt dla bystrzaków, a nie są to dane kontaktowe to ( marcoczterdzieścisiedemczterdzieścisiedemmałpaonetkropkapeel) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej1g Re: opinia na temat Sympatia.pl 26.04.16, 03:14 "pieprzą" - bardzo nieładne słowo w tym kontekście j.w. Nie jest łatwo odnaleźć się . Myślę , że trzeba być przede wszystkim OTWARTYM tzn. napisz prawdę a miłość cię znajdzie, a ja z pewnością, andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
ska862 Re: opinia na temat Sympatia.pl 04.05.16, 13:46 W ramach odpowiedzi: Ostrzegam przed oszustem matrymonialnym ze Szczecina, który jest zalogowany na kilku portalach randkowych, m.in. na Sympatia.pl pod pseudonimem Marek Sikora. A tak naprawdę ten człowiek nazywa się Radek B. i oszukuje wszystkie kobiety, opowiadając im jakim to jest samotnym mężczyzną, szukającym miłości na stałe. Który chce się kochać i być kochanym. Każda kobieta, która szuka prawdziwego związku to musi omijać tego człowieka dużym łukiem. A ta która chce się zabawić, przy nim może mieć duże pole do popisu. Tylko, że ten człowiek zarówno w Szczecinie jak i w Poznaniu żyje jednocześnie z dwiema kobietami a na portalu bałamuci kilka następnych. Kiedy jego "nowa ofiara" złapie haczyk nie daje jej żyć i robi wszystko aby się z nią spotkać i zaciągnąć do łóżka. Sprzedaje tanie historie o swoim samotnym życiu jak to do wszystkiego doszedł sam i zawsze mógł liczyć tylko na siebie. Jednak w rzeczywiści wysługuje się innymi w celu osiągnięcia swoich korzyści matrymonialnych jak i prywatnych w prowadzeniu jednoosobowej firmy. Jest patoligicznym kłamcą i trzeba mieć szeroko otwarte oczy aby nie dać się wciągnąć w jego żałosny świat. Potrafi patrzeć w oczy i mówić jak bardzo cię kocha a w telefonie przy kilku imionach innych kobiec ma dopisane "kocham cię" oraz kilka sms'ów o tej samej treści: "tęsknie za tobą, za naszymi rozmowami. Chciałbym się do ciebie przytulić". Potrafi również zaprosić na kolację, wyznać miłość a na wieczór sprowadzić do swojego mieszkania inną kobietę. Żałosne. Unika poważnych rozmów, zobowiązujących go do czegoś. Jak już mu się znudzi odchodzi bez słowa, zostawiając swoją zdobycz samą. Olewa wszystko i wszystkich. Najważniejsze jest jego dobro i wygoda. Nie liczy się z uczuciami innych osób. Taki sobie zimny drań. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.briana Re: opinia na temat Sympatia.pl 10.05.16, 17:08 Witam, moja mama, wowczas 73 letnia, poznala swojego obecnego meza na Sympatii. Ja poznalam milosc mojego zycia rowniez na portalu randkowym (nie na Sympatii). Pozdrawiam wszystkich randkujacych internetowo! Odpowiedz Link Zgłoś
addmeen Re: opinia na temat Sympatia.pl 10.05.16, 18:56 No chyba jednak nie bardzo... indygostyle.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kminnka37 Re: opinia na temat Sympatia.pl 16.10.16, 11:05 ostrzegam przed Janem Zwolińskim z Warszawy- ma kilka kobiet naraz , bez zabezpieczeń jedna po drugiej, bez uczuć i szacunku, oszust, kłamca udający inteligenta, szuka sponsorki , działa na wszystkich portalach jako Johan51, Johann52, Julian52. Stanislaw 1964 itp. tel 603117720. roznosi "pewna chorobę" Odpowiedz Link Zgłoś
paszewa Re: opinia na temat Sympatia.pl 16.10.16, 22:45 a Ty skąd wiesz? ;) czym zaraża? Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbar09 Re: opinia na temat Sympatia.pl 21.12.16, 23:29 Zgadzam się. Umówisz się ze mną? Odpowiedz Link Zgłoś
sagittarius66 Re: opinia na temat Sympatia.pl 21.03.17, 22:13 To nie portal jest winny, tylko osoby które się tu logują. Kobiety oskarżają mężczyzn o całe zło na tym portalu, ale same niczym nie ustępują mężczyznom. Jesteście drogie panie tak samo obłudne i zakłamane. Nie pamiętacie ile macie lat.... nie pamiętacie ile macie dzieci.... nie pamiętacie gdzie mieszkacie..... nie pamiętacie jak macie na imię..... nie pamiętacie nawet czy jesteście stanu wolnego.... ciężko z waszą pamięcią. Wstawiacie zdjęcia zupełnie innych osób i robicie z siebie gwiazdy. Wstyd i żenada.... nie potraficie się nawet odezwać jak ktoś do was napisze! Zadufane w sobie i pozbawione kultury czarownice. Każda z was jest romantyczna, czuła, ciepła, wrażliwa..... to co wy tu robicie po kilka lat.....???? Potraficie się tylko idiotycznie uśmiechać na zdjęciach, a 90 % z was nie potrafi normalnego zdania sklecić po polsku. Na randkach potraficie się rzucać w ramiona facetom a na drugi dzień już nic nie pamiętacie. To wy jesteście zgnilizną tego portalu. Oto cała prawda o was..... Odpowiedz Link Zgłoś
evolventa Re: opinia na temat Sympatia.pl 30.01.19, 17:49 no cóż, ja powiem, że to działa też w drugą stronę. Faceci mają przerost formy nad treścią, niestety. Zapisałam się na sympatię i w dużej liczbie odzywają się do mnie mężczyźni, których mogłabym określić jednym słowem: katastrofa. Po polsku pisać żaden nie umie, ich maile to jeden bełkot, każdy zaczyna pytania od tego, gdzie mieszkam i gdzie pracuję, a jak ja pytam o to samo, to się okazuje, że każdy mieszka z mamusią (w wieku 40+!!!) i pracuje to tu, to tam, albo i nie pracuje. Pytania o to, czy mam samochód są na porządku dziennym. Więc ja się pytam, po co oni tam są? chyba po to, żeby wyrwać naiwną, która ich będzie utrzymywała. Aaaa, no i oczywiście dopóki z kilkoma wyglądającymi i piszącymi najsensowniej z tej całej grupy się nie spotkałam, nie wiedziałam, że tak wielu facetów w średnim wieku ma tak duży problem z alkoholem. Ciągle tylko piwko i albo umawiają się na piwko, albo właśnie byli na piwku...... Może w młodszych rocznikach jest lepiej, ale moje doświadczenia wśród starszych są niestety takie. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: opinia na temat Sympatia.pl 15.10.21, 09:09 W wieku 40 lat i więcej mieszkanie z mamusią stwarza więcej problemów niż zyskow. Odpowiedz Link Zgłoś
froggy86 Re: opinia na temat Sympatia.pl 23.03.17, 14:37 Tego typu portale maja swoje wady. 1) nieograniczona liczba możliwości wyboru sprawia, ze mało która osoba koncentruje sie na jednej czy dwóch rozmowach, w przeważającej większości każdy idzie na ilość- nie na jakość. Nie ma sie co dziwić, zawsze mamy wrażenie, ze przecież może gdzieś tam jest ktoś lepszy, ładniejszy, inteligentniejszy, wrażliwszy etc., 2)całkowita anonimowość sprawia, ze spotykamy tam rożnego rodzaju "elementy" obrzydzając nam portal, seksoholików, składających obleśne propozycje, psychopatów, zbokow, ludzi szukających łatwej kasy itp. W efekcie jeśli trafimy na takich raz czy dwa zniechęcamy sie i porzucamy portal, 3) czas. Przynajmniej dla ludzi już pracujących jest to problem. Jeśli chcemy kogoś poznać to mienimy poświecić portalowi duża ilość czasu. Codzienne sprawdzanie poczty, odpisywanie na przynajmniej kilka różnych wiadomości (gdzie często musimy napisać więcej niz dwa zdania), spotkania co kilka dni z kimś innym- to ogrom czasu, którym nie każdy dysponuje. Jeśli poznajemy kogoś tradycyjnie- j znajomych, w pracy, na wakacjach, to skupiamy sie na tej jednej osobie i jest ok, ale jeśli mamy "przerobić" znajomość z setka osób zanim trafimy na kogoś, kto do nas pasuje- to jest to koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś