puma_z_gminy_biala Re: Głos a osobowość człowieka 19.07.10, 05:44 Jako ze znowu sie obudzilam za wczesnie, powiem ci na podstawie glosu kim jestes. - bez wyrazu - wycofany by nie rzec wystraszony - ulegajacy zewnetrznym wplywom, ameba - samotnik, nie wzbudzajacy spontanicznej sympatii - introwertyk ktory zamiast po prostu byc, w kolko obmysla strategie - z kompleksem na tle braku urody - budowa ciala rachityczna - szeroki aparat gebowy, dlatego ostatnie slowa, kiedy sobie poluzowales, brzmia "plasko", żabim glosem. Jesli bede miala pozniej troche czasu to poslucham i skomentuje inne twoje wypowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Głos a osobowość człowieka 19.07.10, 18:29 puma_z_gminy_biala napisała: > - wycofany by nie rzec wystraszony teraz twoja kolej Odpowiedz Link Zgłoś
papapapa.poker.face Re: Głos a osobowość człowieka 19.07.10, 18:37 Julian Ci cos zrobił czy ta diagnoza ze szczerego serca wypływa? :D Odpowiedz Link Zgłoś
nadja11 Re: Głos a osobowość człowieka 19.07.10, 18:51 Nie ma tu diagnoz ze szczerego serca. Ally po głosie głupia trzpiota ale że znamy ją z twórczosci blogowej forumowej wiemy jak wygląda julek oczywiscie poleciał tendencyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
puma_z_gminy_biala Re: Głos a osobowość człowieka 20.07.10, 02:20 Hahaha, a co moglby mi zrobic? :DDD Tobie pewnie facet kiedys zrobil duza krzywde, jesli przychodza ci do glowy takie wytlumaczenia. Bardzo ci wspolczuje, a z Julianem lub jak sam powiedzial Liulianem sie nie znamy, diagnoza wyplywa z analizy tych bodajze 2 zdan ktore wypowiedzial. Zamierzal oceniac na podstawie glosu - sam zostal oceniony. Dostal to o co mu chodzilo. Pokazalam, jak to jest fajnie byc opisywanym w oparciu o cos tak zmiennego jak glos - no i prosze, tak skrzywdzilam ze wielbicielka musi go bronic. Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Głos a osobowość człowieka 20.07.10, 10:34 To byla zabawa, nie kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
papapapa.poker.face Re: Głos a osobowość człowieka 20.07.10, 12:47 mało kumata kolezanka puma... albo w osobistych tarapatach i grasuje na forum szukajac ofiary Odpowiedz Link Zgłoś
puma_z_gminy_biala Re: Głos a osobowość człowieka 20.07.10, 17:15 > grasuje na forum szukajac ofiary tak tak, grasuje! ale zeby zaraz ofiary, nie masz przypadkiem sklonnosci do przesady, widzisz cos czego nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
papapapa.poker.face Re: Głos a osobowość człowieka 20.07.10, 17:48 Twoj ostatni post do mnie swiadczyl o olbrzymich sklonnosciach do przesady i nadinterpretacji- u Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
puma_z_gminy_biala Re: Głos a osobowość człowieka 20.07.10, 18:38 Eee nie chce mi sie licytowac na rozmiary sklonnosci, dlugo tak mozesz, kobito? Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Głos a osobowość człowieka 19.07.10, 17:35 A ja mam komunikat bledu: "Error! New media ID was not received from server. Please try again." I tylko dlatego nie umiescilam glosu. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Głos a osobowość człowieka 19.07.10, 17:51 No poprubuj jeszcze:) Ja tez mialam rozne "errory" ale mi sie udalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Głos a osobowość człowieka 19.07.10, 17:58 Juz tyle razy probowalam, ze mam dosc. Albo bede wystudiowana albo wsciekla. Poza tym wymyslony tekst mi sie juz znudzil. Te "errory" sa normalne? Myslalam, ze czegos nie mam, bo ja nie jestem gadzeciara. ;-) Nawet nie wiem, czy mam mikrofon, ale to chyba te 2 dziurki z lewej strony laptopa, bo nie moge wymyslic innego ich przeznaczenia. A mikrofon sie jakos wlacza i wylacza? Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Głos a osobowość człowieka 19.07.10, 18:04 Mam mikrofon, bo gadalam przez Skype, ale nie zainstalowalam sobie chyba nowej wersji New Media Player (czy cos). Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Głos a osobowość człowieka 19.07.10, 18:05 Mikrofon moze byc wylaczony. Kliknij na start, poszukaj "Panel Kontrol", kliknij i gdzies tam jest mikrofon ze znaczkiem(u mnie na zielono)lub z krzyzykiem(na czerwono), ze nie podlaczony. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Głos a osobowość człowieka 20.07.10, 18:26 Wiesz julek, chciałam się nagrać, ale mikrofon mi nie działa. Znaczy się nie jest włączony albo nie ma sterowników, a nie potrafię tego zrobić (nawet guglując). MPiW dziwnie na mnie popatrzył, jak o tym wspomniałam, toteż nie spytałam, czy mi pomoże ;/ Wyszperam drugiego notbuka to może na nim jest włączony :) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Głos a osobowość człowieka 20.07.10, 18:47 Poddaję się, nie włączę dziada za cholerę! Jak znajdę w szafie trzeciego notbuka (tam na bank działa, bo na skejpie rozmawiałam) to się nagram. Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: Jak znajdę w szafie trzeciego notbuka 20.07.10, 22:23 Ludziom z tego dobrobytu się już normalnie w d..ach poprzewracało ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Jak znajdę w szafie trzeciego notbuka 21.07.10, 10:30 Pomógłbyś mi włączyć ten mikrofon, a nie mi tu z dobrobytem wyjeżdżasz. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Jak znajdę w szafie trzeciego notbuka 22.07.10, 14:54 No i co? Nagrałam, wrzuciłam, a komenta brak. Ma być foch? Chyba wiesz, że foch babci boli.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: foch babci boli 22.07.10, 15:24 No to Ci, Babciu, napiszę, że brzmisz jak własna wnuczka (a naprawdę spodziewałem się głosu bardziej...no, tego...pompatycznego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: foch babci boli 22.07.10, 15:44 Stękam jedynie po uprzedniej stymulacji :D Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: foch babci boli 22.07.10, 15:58 Nie miałaś wibratora w trakcie??? Ale faux-pas... Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: foch babci boli 22.07.10, 16:10 Dzieciak obok, a ja mam Dżordża z szuflady wyciągać? Poza tym MPiW zabrał mi baterie, bo do pada chciał. Znaczy się to były jego baterie, bo mu je pierw ukradłam i kłamałam, że moje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: foch babci boli 22.07.10, 16:22 No chyba, że baterie jego były... ;-) ;-) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: foch babci boli 22.07.10, 16:28 Nie martw się, w tesiu mają teraz promocję na bateryje diurasela - cztery dają gratis :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: Stękam jedynie po uprzedniej stymulacji 22.07.10, 16:16 Mam czekać, aż Ci jakaś doniczka z góry jednak zleci na łeb? ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Stękam jedynie po uprzedniej stymulacji 22.07.10, 16:20 Dlaczego pragniesz mojej zagłady? :D Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Stękam jedynie po uprzedniej stymulacji 22.07.10, 16:22 Misiu czepiasz się ;-* Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Głos a osobowość człowieka 20.07.10, 21:46 wydaje mi się, że to może być fajna zabawa. szkoda, że nie wiem gdzie wpierdzieliłem ostatnio swój mikrofon, a ten wbudowany w laptop jest beznadziejny i używam go tylko w przypadkach emergency. Panie, daj mi siłę, bym go zechciał poszukać... Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Głos a osobowość człowieka 20.07.10, 22:55 No dobra.. vocaroo.com/?media=vFdwRtzAUIKPNVHkP Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Głos a osobowość człowieka 20.07.10, 22:59 Suuper, aż sobie trzy razy puściłam. Nie ma hrabiego (chyba) to rzucę ocenę: bardzo kobiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 00:13 bijatyka napisała: > Suuper, aż sobie trzy razy puściłam. Nie ma hrabiego (chyba) to rzucę ocenę: > bardzo kobiecy. No teraz to się zawstydziłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Głos a osobowość człowieka 20.07.10, 23:13 hahaha :) Blady róż:P Mała czarna z zajebistym głosem:) Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 00:14 Do bladych to tylko ja mam "szczęście" :D Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Głos a osobowość człowieka 20.07.10, 23:35 virtual_woman napisała: > No dobra.. wymowa dość niedbała, głos całkiem miły, artykulacja wyraźna wskazuje kobietę wiedzącą czego chce (oczywiście w kobiecym znaczeniu tego słowa), lubi uchodzić za dynamiczną ale tak na prawdę wolałaby wylegiwać się na kanapie Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Głos a osobowość człowieka 20.07.10, 23:37 lubi uchodzić za dynamiczną ale tak na prawdę wolałaby wylegiwać się na kanapie dobry jesteś hrabia !!! :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
papapapa.poker.face Re: Głos a osobowość człowieka 20.07.10, 23:47 mi sie jeszcze podobalo okreslenie "pani z okienka pocztowego" (ktora teskni za podrozami) :P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Głos a osobowość człowieka 22.07.10, 14:33 "lubi uchodzić za dynamiczną ale tak na prawdę wolałaby wylegiwać się na kanapie" Hrabia nie jest dobry bo to do mnie pasuje a nie zauwazyl:) Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Głos a osobowość człowieka 20.07.10, 23:44 wicehrabia.julian napisał: lubi uchodzić > za dynamiczną ale tak na prawdę wolałaby wylegiwać się na kanapie Zonk Julianie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Głos a osobowość człowieka 20.07.10, 23:49 Cicho goopia! Kładź się:D Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 00:07 Dobra ! Chodź koło mnie, miejsce jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Ciekawe - bo tutaj miałaś niższy głos... ;) 20.07.10, 23:57 www.youtube.com/watch?v=nX8KitVCcZM Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Ciekawe - bo tutaj miałaś niższy głos... ;) 21.07.10, 00:05 I nawet podobna do mnie trochę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Ciekawe - bo tutaj miałaś niższy głos... ;) 21.07.10, 00:08 Nawet nie wiesz jak z wizerunkiem trafiłeś:) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_poskromiona Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 12:18 Słychać w Twoim głosie,że uwielbiasz się śmiać i jesteś wesoła osóbką:) tak mi się kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Głos a osobowość człowieka 22.07.10, 14:30 Wow! Tu pasuje okreslenie: glos atlasowy albo jedwabisty. Zakochalabym sie gdybyn byla facetem. No, no, Polki maja nie tylko ciala ale i GLOSY! Zdobedziemy swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 10:48 W tle moja córa, za szumy przepraszam, inaczej nie potrafię. vocaroo.com/?media=vrNyg5115a80Hw9dW Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 10:52 Fak! Jeszcze raz. Tylko chwila, bo znów muszę notbuka włączyć ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 10:59 Źle robiłam link :P vocaroo.com/?media=vrNyg5115a80Hw9dW Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 11:29 Nie no, nastawiłam się na dowalanie a tu przesympatyczny kobiecy głos:) Żadna tam Senyszyn:P Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 11:33 Ani Krystyna Sienkiewicz ! Pompka, głos bardzo pasuje do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 11:58 pompencja, to ty dorabiasz czytaniem wiadomosci i pogody dla Radia Kraków ? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 14:05 Jest bardzo dobrze: głos młody i taki dzierlatkowaty. Jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 14:12 Mogę ci wyszeptać coś brzydkiego do uszka.. :D:D:D (mam wibrator kolor cielisty, ale z sześcioma biegami, ale może kupię różowy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 14:15 Ty to wiesz, co ja lubię ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 14:20 Romeo by mi później nalot zrobił, że mu babę odbiłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Głos a osobowość człowieka 22.07.10, 01:02 no wiesz pompka, do glownego wydania wiadomosci TVP jeszcze ci deczko brakuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Głos a osobowość człowieka 22.07.10, 10:29 Zaczęłabym się jąkać, w życiu nie będę zarabiać głosem :) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 14:14 Potrafię głośno krzyczeć :D Moje pole rażenia to dwa piętra :P Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 14:13 Może założymy sekstelefon? :D Odpowiedz Link Zgłoś
papapapa.poker.face Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 14:02 no nie, taka ładna kobieta z miłym głosem, a jak narzeka i sciemnia, ze niefajna :) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 14:10 Kiedyś pracowałam w telemarketingu i sprzedaży bezpośredniej. Na dobre mi to wyszło. Dużo rozmów - dużo ćwiczeń :) Ale i tak śmieszy mnie mój głos heh Jest taki dziwnie piszcząco bucząco nijaki. Lepiej się mi szepcze :D Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian analiza głosu pompeji 22.07.10, 10:20 jestem zaskoczony - pozytywnie dodam bardzo dobra dykcja, nie pożerasz końcówek, poprawnie akcentujesz - to świadczy o staranności i porządności, co szczególnie cenię barwa głosu świeża i ciekawa, taka letnia rzekłbym znamionująca ciekawą rozmówczynię, pewnie jest o czym pogadać na kawie delikatne wibracje w dolnych rejestrach zdradzają początki nimfomanii Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: analiza głosu pompeji 22.07.10, 10:30 Dziękuję za odpowiedź. Jedno pytanie - te analizy głosów są poparte doświadczeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: analiza głosu pompeji 22.07.10, 10:33 pompeja napisała: > Dziękuję za odpowiedź. Jedno pytanie - te analizy głosów są poparte > doświadczeniami? oczywiście, jestem foniatrą i profilerem Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: analiza głosu pompeji 22.07.10, 10:39 Musiałam zgooglować. Jestem zaskoczona, myślałam, że powiedzmy "zmyślasz". Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: analiza głosu pompeji 22.07.10, 10:43 pompeja napisała: > Musiałam zgooglować. Jestem zaskoczona, myślałam, że powiedzmy "zmyślasz". oj pompa naiwniaku - zmyślam, to tylko zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: analiza głosu pompeji 22.07.10, 10:51 Nieładnie tak kłamać :P Ja łykam jak młody pelikan :P Odpowiedz Link Zgłoś
nie_poskromiona Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 11:47 vocaroo.com/?media=vJuSDwnTwMKn4znoy Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: No no no:) 21.07.10, 12:31 Miłym?? Powiem tak" cudze chwalicie swego nie znacie" :) Bardzo ,bardzo miłym:) Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: miłym? 22.07.10, 01:00 Owszem - co autorytatywnie stwierdzam w imieniu wszystkich poskramiaczy in spe ;) (choć Hanna Banaszak to może raczej spać spokojnie ;-> ) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_poskromiona Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 12:27 i tak się czuję wewnętrznie! :) dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 12:34 rozwazalas start w mam talent? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_poskromiona Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 12:35 nie bawią mnie takie imprezy;) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 17:54 po pierwsze: podobał mi się ten oddech jako entree po drugie: fałszujesz po trzecie: masz kłopot z doborem repertuaru głos całkiem świeży i interesujący, ale czy musisz śpiewać? wolałbym potrójnie złożone zdanie o twoich ostatnich sukcesach Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 19:48 Dlaczego tak często pomijasz mnie w odpowiedziach? Następnym razem pisz wątek i zaznacz, że mam się nie wypowiadać i/lub nie stawiać pytań. Pokazałam jaja, a ty doope. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 23:31 pompeja napisała: > Dlaczego tak często pomijasz mnie w odpowiedziach? miałaś znaleźć lapka i się nagrać, nagraj się to odpowiem, reszta jest czczą gadaniną jeśli nei na temat wątku Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Głos a osobowość człowieka 22.07.10, 10:30 pompeja napisała: > Kiedy to zrobiłam. już ci napisałem forum.gazeta.pl/forum/w,16,114299396,114448987,analiza_glosu_pompeji.html Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Głos a osobowość człowieka 22.07.10, 10:32 Wiem i dziękuję. Nie wierzyłeś, że nagram, co? :D Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Tym razem - bez jednej... 22.07.10, 12:48 ...fałszywej nuty (i to nie tylko dlatego, że nie śpiewałaś ;) Nie powiem, błyskotliwie debiutujesz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian zgroza 22.07.10, 14:13 jesteś potwornie egzaltowana co jest nie do zniesienia Odpowiedz Link Zgłoś
nie_poskromiona Re: zgroza 22.07.10, 14:58 Dzięki za opinię;) Przynajmniej jestem inna:) jednym pasuje, innym nie. Ja bardzo nie lubię własnego głosu odsłuchiwać bo właśnie taki jest. Czy można nauczyć się innego brzmienia głosu? Denerwuje mnie to moje och i ach;) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: zgroza 22.07.10, 16:45 nie_poskromiona napisała: > Dzięki za opinię;) Przynajmniej jestem inna:) jednym pasuje, innym nie. Ja > bardzo nie lubię własnego głosu odsłuchiwać bo właśnie taki jest. Czy można > nauczyć się innego brzmienia głosu? Denerwuje mnie to moje och i ach;) nie chodzi o brzmienie (całkiem znośne) ale o to co wygadujesz Odpowiedz Link Zgłoś
nie_poskromiona Re: zgroza 22.07.10, 18:13 A czy tylko facetom wolno śpiewać przy goleniu? Śpiewam sobie pod prysznicem i słyszy mnie tylko mój kot (mąż w pracy). A jak już jakaś piosenka wpadnie w ucho to tak męczy i męczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_poskromiona Re: zgroza 22.07.10, 18:19 "A więc daj głos, a powiem ci kim jesteś :) " > nie chodzi o brzmienie (całkiem znośne) ale o to co wygadujesz Głos dałam a Ty oceniasz mój intelekt po tym co opowiedziałam, czegos tu nie rozumiem.... lepsze są wierszyki o "dziurkach" itp.? Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 13:06 próbowałem się nagrać, ale mój mikrofon odmawia współpracy zresztą połowa i tak już mnie słyszała Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Głos a osobowość człowieka 21.07.10, 17:55 mason_i_cyklista napisał: > próbowałem się nagrać, ale mój mikrofon odmawia współpracy > > zresztą połowa i tak już mnie słyszała to nagranie dla tej drugiej połowy :) nie ustawaj w wysiłkach, jeśli było cię słychać na spikerii to na vocaroo też będzie cię słychać Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Głos a osobowość człowieka 22.07.10, 14:01 vocaroo.com/?media=vs07wMAj5AEJWCDmI prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Głos a osobowość człowieka 22.07.10, 14:09 Co Cię swędzi ? :D Cudny wierszyk :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Głos a osobowość człowieka 22.07.10, 14:14 głos ekspedientki z warzywniaka w Zgorzelcu :) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Głos a osobowość człowieka 22.07.10, 14:53 Hehehe chmura, od razu przypomniał się mi taki filmik, w którym Polacy uczyli Amerykankę mówić po polsku i ona powiedziała "jestem wiewiórka i swędzi mnie dziurka" :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Nie, to nie fair! 22.07.10, 15:41 Ja tu całą listę przeglądałam tylko, żeby Twój osławiony głos znaleźć! Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Głos a osobowość człowieka 22.07.10, 15:39 vocaroo.com/?media=vXejL1hmOyeGqywah vocaroo.com/?media=vfXB6IAoqPw5liA6k No cóż, głos mam lepszy chyba śpiewając niż mówiąc :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_poskromiona Re: Głos a osobowość człowieka 22.07.10, 15:43 to raczej wina mikrofonu Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Głos a osobowość człowieka 22.07.10, 15:46 No na pewno nie jest to super mikrofon, ale najpierw sobie śpiewałam Bracką na rejestratorze na próbę i takich szumów nie było :P Będę bronić mojego mikrofonu do końca! Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: sobie śpiewałam Bracką 22.07.10, 16:13 No, patrzcie państwo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: Ewentualnie może być to wina 22.07.10, 15:46 ...ustawienia zbyt wysokiego poziomu nagrywania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Ewentualnie może być to wina 22.07.10, 15:51 vocaroo.com/?media=vsH4afWGoxUfUkK1j Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: wina 22.07.10, 16:43 Mogę coś zaśpiewać, wtedy będzie mysz, która zawyła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Głos a osobowość człowieka 22.07.10, 16:26 Twoj glos nie pasuje do ciebie:) Za niski:) Do Twojej buzi pasuje cos a'la pompeja:) Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Głos a osobowość człowieka 22.07.10, 16:42 Za to śpiewam sopranem :), jeszcze.... mimo palenia picia i braku ćwiczeń :P Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian analiza ritsuko 22.07.10, 16:44 merytorycznie rzecz biorąc wypowiedź była dziwna, bo autorka postanowiła obrazić się na vocaroo podczas gdy niska jakość nagrania wynikała z kiepskiej jakości jej mikrofonu jeśli chodzi o głos, to całkiem miły ale z drugiej strony pełen stanowczości przywodzącej na myśl kobietę wymagającą i wiercącą dziurę w brzuchu, nie jestem pewien, czy spełnienie jakiejś ilości żądań nie spowoduje pojawienie się kolejnych i to napawa mnie pewną obawą w warstwie fonicznej słyszymy chęć dominacji i udowodnienia wszystkim swojej wyższości, a jednocześnie ukryte pokłady uległości czekające na wędzidło i prawdziwego samca :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: analiza ritsuko 22.07.10, 16:58 Pozwole sobie zaopiniowac opinie: "ukryte pokłady uległości czekające na wędzidło i > prawdziwego samca :)" BOMBA!:) Brakowalo tylko tych specjalistycznych "tryli w dolnych warstwach tego tamtego". Kurcze, nie potrafie powtorzyc:) Co do glosu Ritsuko: nie pasuje do dziewczecej twarzy. Brzmi jak pani sedzia(sedzina?) czy ktos taki:) Odpowiedz Link Zgłoś
stary_prawiczek Fantastyczny głos! 22.07.10, 18:45 Taki pewny siebie, ale bardzo sympatyczny Odpowiedz Link Zgłoś
stary_prawiczek Cóż za delikatność i słodkość 22.07.10, 18:54 Taka łagodność. Pompejo! Masz głoś jak anielska dziewica! Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Cóż za delikatność i słodkość 22.07.10, 22:33 vocaroo.com/?media=v3UwAqwRAJMnEXOFv Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Cóż za delikatność i słodkość 22.07.10, 22:35 vocaroo.com/?media=vlcjkDf13DRLqr3Bv a to na prosbe mojego syna , bo ma niezly ubaw na tym vocaroo. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Cóż za delikatność i słodkość 22.07.10, 22:47 No pięknie - hrabia mówi, żem nimfomanka, a ty dziewica :D Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Cóż za delikatność i słodkość 22.07.10, 22:49 bo ja jestem dziewica :) Odpowiedz Link Zgłoś
inka-inka-inka inka się wita również :) 23.07.10, 13:48 Hej nagrałam się i ja :) ale moj mikrofonik to cieniutki sprzet i coś rzęzi także sorrki :) p.s i co mozecie o mnie powiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
inka-inka-inka Re: inka się wita również :) 23.07.10, 13:48 inka-inka-inka napisała: > Hej nagrałam się i ja :) ale moj mikrofonik to cieniutki sprzet i coś rzęzi tak > że sorrki :) > p.s i co mozecie o mnie powiedzieć ? Haha zapomnialam wkleić link :P vocaroo.com/?media=vWpZkjdSlhgV5bkEO Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: inka się wita również :) 24.07.10, 16:57 inka-inka-inka napisała: > Haha zapomnialam wkleić link :P vocaroo.com/?media=vWpZkjdSlhgV5bkEO jakość tego nagrania uniemożliwia ocenę, brzmisz jak R2D2 Odpowiedz Link Zgłoś
tewie68 Re: Głos a osobowość człowieka 23.07.10, 16:25 mam założony podsłuch przez wielbiciela który zeby skończyć musi wpierw odsłuchać hehehe tak na niego działam buehehehe analize mi robi dozylna czyli włazi w dupe przez kabelek, ale to ma po stryju który zostawił mu pare teczek do spalenia a on poszedł na dziennikarstwo, bo maja tam dobre mikrofony kierunkowe hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Głos a osobowość człowieka 24.07.10, 16:59 tewie68 napisał: > mam założony podsłuch przez wielbiciela który zeby skończyć musi wpierw > odsłuchać hehehe tak na niego działam buehehehe analize mi robi dozylna czyli > włazi w dupe przez kabelek, ale to ma po stryju który zostawił mu pare teczek d > o > spalenia a on poszedł na dziennikarstwo, bo maja tam dobre mikrofony kierunkowe > hehehe dobrze się czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Głos a osobowość człowieka 20.08.10, 21:03 podbiję bo dobre i moje :) Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Głos a osobowość człowieka 20.08.10, 21:59 ja sie tam tez gdzies wkleilam ale brak oceny :( Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Głos a osobowość człowieka 20.08.10, 22:01 vocaroo.com/?media=v3UwAqwRAJMnEXOFv Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Głos a osobowość człowieka 20.08.10, 22:11 alessia27 napisała: > vocaroo.com/?media=v3UwAqwRAJMnEXOFv głos o ciekawej, owocowej barwie z brzmiącymi nutami egzaltacji z elementami naleciałości cygańskich znamionuje osobę o duszy wagabundy i lubiącą żyć na czyjś koszt :) Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Głos a osobowość człowieka 21.08.10, 00:05 wicehrabia.julian napisał: > głos o ciekawej, owocowej barwie z brzmiącymi nutami egzaltacji z elementami > naleciałości cygańskich > > znamionuje osobę o duszy wagabundy i lubiącą żyć na czyjś koszt :) Kurcze ja ja cale zycie musze na siebie zarabiac :( A tu w glosie pasozyt ukryty ... Odpowiedz Link Zgłoś
manpuga Re: Głos a osobowość człowieka 20.08.10, 22:35 Ten watek sklonil mnie do zalozenia konta. Ciachnelo mi koncowke, ale to chyba nie szkodzi. ;) vocaroo.com/?media=vN5Gi3EdlAFFtZQL7 Pozdrawiam Wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Głos a osobowość człowieka 20.08.10, 22:37 manpuga napisała: > Ten watek sklonil mnie do zalozenia konta. Ciachnelo mi koncowke, ale to chyba > nie szkodzi. ;) > > vocaroo.com/?media=vN5Gi3EdlAFFtZQL7 > Pozdrawiam Wszystkich. nie wiem czemu ale ten głos przypomina mi Barbarę Wrzesińską, generalnie wrażenia jakbym słuchał babuszki zawiniętej w koc Odpowiedz Link Zgłoś
manpuga Re: Głos a osobowość człowieka 20.08.10, 22:42 Ze jak? Mialo byc o osobowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
manpuga Re: Głos a osobowość człowieka 20.08.10, 22:55 vocaroo.com/?media=vFkOcI7FdSSLTXLlh Odpowiedz Link Zgłoś
jazz_ify Re: Głos a osobowość człowieka 21.08.10, 00:30 vocaroo.com/?media=vPD3CqunvYOcmuSLt Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Głos a osobowość człowieka 21.08.10, 10:42 Nic nie słyszę :( btw. witamy eFKową młódkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
jazz_ify Re: Głos a osobowość człowieka 21.08.10, 10:46 kurdesz, ja też nic nie słyszę. a wczoraj jak wstawiałam to jeszcze było słychać. :/ ciekawe czemu? może spróbuje jeszcze raz. ;) pompeja, nie taka znowu młoda. :D Odpowiedz Link Zgłoś
jazz_ify Re: Głos a osobowość człowieka 21.08.10, 11:08 vocaroo.com/?media=vEFubqDXyU83KTacZ może zadziała. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Głos a osobowość człowieka 21.08.10, 11:14 Teraz działa. Ale zaciągasz po hamerykańsku ;) I młodka forumowa napisałam, dinozaurze :P Odpowiedz Link Zgłoś
jazz_ify Re: Głos a osobowość człowieka 21.08.10, 11:26 generalnie zaciągam. :P mów mi brontozaur. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Głos a osobowość człowieka 21.08.10, 13:36 Ogólnie to bardziej pasuje "wapniaku", bo na dinotwory to już moda chyba przeszła. Za to na topie jest "mocher" i, uwaga, ostatni krzyk slangu "obrońca krzyża" :P Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Głos a osobowość człowieka 28.08.10, 15:58 jazz_ify napisała: > vocaroo.com/?media=vEFubqDXyU83KTacZ > może zadziała. ;) straszny przester i niewiele można było usłyszeć, naleciałości ziomalskie oraz słyszalna skłonność do alkoholu i uciech cielesnych :D Odpowiedz Link Zgłoś
jazz_ify Re: Głos a osobowość człowieka 28.08.10, 16:15 straszny przester i niewiele można było usłyszeć, naleciałości ziomalskie oraz słyszalna skłonność do alkoholu i uciech cielesnych :D julek, uciechy cielesne tak, ale alkoholu nie piję w ogóle. :D Odpowiedz Link Zgłoś
manpuga Surprise dla Juliana 28.08.10, 15:44 Nie jestem nowa osoba na FK. Coz, robaczku? Krucho, krucho? Odpowiedz Link Zgłoś
albina.siwa Re: watek sklonil mnie do zalozenia konta 15.12.10, 10:24 Mnie też - a tu się okazuje, że pokasowali te wszystkie nagrania...buuu... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: watek sklonil mnie do zalozenia konta 15.12.10, 14:37 Chyba nie, serwis jest chwilowo niedostepny. Jest komunikat o przenosinach na nowy serwer: "Notice: Vocaroo may be down occasionally over the next 24 hours as we move to a new server. " Odpowiedz Link Zgłoś