koska21
19.09.10, 15:11
Nic dobrego mnie juz nie czeka. Mam cwiartke na karku i zadnych osiagniec. Zawalilam studia, jestem samotna, a moje zycie polega tylko na pracy i spedzaniu pozostalego czasu w necie. Nie mam przyjaciol. Czasem gdzies wyjde z kolezanka, ale to zdarza sie srednio raz w miesiacu. Nie mam zainteresowan, nie czytam ksiazek, nie rozwijam sie. Mam niskie poczucie wlasnej wartosci. Ktos z kim sie spotykalam powiedzial mi wprost, ze bylam tylko jego zabawka. Widywal sie ze mna, zeby zaspkoic swoje potrzeby. Chcialabym juz zasnac i nigdy sie nie obudzic. Wstyd mi przed ludzmi, ktorych znam, ze tak nisko upadlam. Znajomi z liceum pokonczyli studia, maja dobnra prace i choc teraz nie zarabiaja kokosow w przyszlosci cos osiagna w zyciu. Nie lubie rozmwiac z osobami, ktore znalalam, bo czuje sie zazenowana tym, kim jestem. Chcialabym zachorowac i umrzec naturalnie, bo nie mam odwagi, by odebrac sobie zycie. Jestem strasznym nieudacznikiem. W dodatku nie mam nikogo i nigdy nie bylam w powaznym zwiazku na dluzej... Nie da sie mnie pokochac, predzej czy pozniej kazdemu sie nudzilam. Nikt mnie nie adoruje, nie chodze na randki. Nie mam sily na nic. Nie mam pieniedzy rowniez, zyje na najnizszej stopie...bo co mozna robic z tak kiepskim wyksztalceniem...Jestem dnem:(