marzena1098 01.05.11, 09:46 Polecam: www.prezentdlaseniora.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alunia.87 Re: Prezent dla mamy_Dzień Matki 01.05.11, 19:23 jeśli mama nie jest jeszcze w podeszłym wieku, to ja bym raczej sugerowała coś nowocześniejszego - np. kupon na jakiejś wyjście - do fitness czy też po prostu kawiarni (albo z www.groupon.pl) , a z materialnych rzeczy jeśli mamy mają laptopa to może przydałaby im się torebka do niego - np. www.laptopka.pl Odpowiedz Link
welna300 Re: Prezent dla mamy_Dzień Matki 01.05.11, 20:03 hmm... pomysł na torbę do laptopa całkiem fajny. Nie trzeba nosić dwóch różnych torebek tylko wszystko wpakować w jedną. Ta vanila jest całkiem o.k. Odpowiedz Link
kataszaa83 Re: Prezent dla mamy_Dzień Matki 01.05.11, 20:41 Rzeczywiście fajny pomysł. Mnie się podoba ta grafitowa/ kawowa. Bardzo kobieca, wyróżnia się. Podoba mi się pomysł osobnej kieszeni do laptopa, którą można wyjąć i nosić w weekend samą torebkę. Przynajmniej nie miałabym problemu z przepakowywaniem torebki. Już nie raz przez to byłam bez portfela. A co to za marka Laptopka ? Odpowiedz Link
alunia.87 Re: Prezent dla mamy_Dzień Matki 01.05.11, 21:00 sama niedawno na ta strone trafilam - z tego, co sami pisza, Laptopka oferuje kobiece torebki do laptopa, maja raczej nowoczesne wzornictwo i probuja wyroznic sie sposrod czarnych, oklepanych torebek. Zreszta to zalezy od gustu, trzeba samemu ocenic. Odpowiedz Link
marlenabotko Re: Prezent dla mamy_Dzień Matki 02.06.11, 08:38 Może portret rodzinny? Zobacz http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=14640598 Odpowiedz Link
crystalcityonline Re: Prezent dla mamy_Dzień Matki 21.05.12, 18:30 Kochanym Mamusiom na prezent w Ich dzień polecam piękną rozłożystą różę wygrawerowanym w kryształowej statuetce z możliwością dodania własnej dedykacji. www.crystalcity.pl/products/product/by-id/id/154 Odpowiedz Link
grochu0 Re: Prezent dla mamy_Dzień Matki 18.07.13, 18:46 Te statuetki są naprawdę fajne. Ja osobiście kupiłem statuetkę z serduszkiem www.crystalcity.pl/produkt/koronkowe_serce_z_dowolna_dedykacja . Mojej mamie się podobał i trzyma ją na szafce przy łóżku. Odpowiedz Link
leelouu84 Re: Prezent dla mamy_Dzień Matki 25.06.12, 10:05 Witam serdecznie, polecam wykonanie prezentu własnoręcznie. Na pewno obdarowana osoba mocno to doceni. Moja sprawdzona propozycja to: www.cenneradydladomu.blogspot.com/2012/06/bukiet-inny-niz-zwykle.html Odpowiedz Link
fragrancesearcher Re: Prezent dla mamy_Dzień Matki 06.06.13, 18:00 a jak matka nie jest seniorem ? uwielbiam takie indywidualne prezenty. ostatnio dostałam z reflect.pl koszulkę na fitness z obrazkiem jaki namalowała mi córcia. mąż zlecił nadruk. piękny prezent. www.reflect.pl/koszulki_na_silownie_z_nadrukiem.html Odpowiedz Link