Dodaj do ulubionych

Prezent dla mamy_Dzień Matki

01.05.11, 09:46
Polecam: www.prezentdlaseniora.pl
Obserwuj wątek
    • alunia.87 Re: Prezent dla mamy_Dzień Matki 01.05.11, 19:23
      jeśli mama nie jest jeszcze w podeszłym wieku, to ja bym raczej sugerowała coś nowocześniejszego - np. kupon na jakiejś wyjście - do fitness czy też po prostu kawiarni (albo z www.groupon.pl) , a z materialnych rzeczy jeśli mamy mają laptopa to może przydałaby im się torebka do niego - np. www.laptopka.pl
      • welna300 Re: Prezent dla mamy_Dzień Matki 01.05.11, 20:03
        hmm... pomysł na torbę do laptopa całkiem fajny. Nie trzeba nosić dwóch różnych torebek tylko wszystko wpakować w jedną. Ta vanila jest całkiem o.k.
        • kataszaa83 Re: Prezent dla mamy_Dzień Matki 01.05.11, 20:41
          Rzeczywiście fajny pomysł. Mnie się podoba ta grafitowa/ kawowa. Bardzo kobieca, wyróżnia się. Podoba mi się pomysł osobnej kieszeni do laptopa, którą można wyjąć i nosić w weekend samą torebkę. Przynajmniej nie miałabym problemu z przepakowywaniem torebki. Już nie raz przez to byłam bez portfela.

A co to za marka Laptopka ?
          • alunia.87 Re: Prezent dla mamy_Dzień Matki 01.05.11, 21:00
            sama niedawno na ta strone trafilam - z tego, co sami pisza, Laptopka oferuje kobiece torebki do laptopa, maja raczej nowoczesne wzornictwo i probuja wyroznic sie sposrod czarnych, oklepanych torebek.
            Zreszta to zalezy od gustu, trzeba samemu ocenic.
    • marlenabotko Re: Prezent dla mamy_Dzień Matki 02.06.11, 08:38
      Może portret rodzinny? Zobacz http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=14640598
      • crystalcityonline Re: Prezent dla mamy_Dzień Matki 21.05.12, 18:30
        Kochanym Mamusiom na prezent w Ich dzień polecam piękną rozłożystą różę wygrawerowanym w kryształowej statuetce z możliwością dodania własnej dedykacji.
        www.crystalcity.pl/products/product/by-id/id/154
        • grochu0 Re: Prezent dla mamy_Dzień Matki 18.07.13, 18:46
          Te statuetki są naprawdę fajne. Ja osobiście kupiłem statuetkę z serduszkiem www.crystalcity.pl/produkt/koronkowe_serce_z_dowolna_dedykacja . Mojej mamie się podobał i trzyma ją na szafce przy łóżku.
    • leelouu84 Re: Prezent dla mamy_Dzień Matki 25.06.12, 10:05
      Witam serdecznie,
      polecam wykonanie prezentu własnoręcznie.
      Na pewno obdarowana osoba mocno to doceni.

Moja sprawdzona propozycja to:
      www.cenneradydladomu.blogspot.com/2012/06/bukiet-inny-niz-zwykle.html
    • fragrancesearcher Re: Prezent dla mamy_Dzień Matki 06.06.13, 18:00
      a jak matka nie jest seniorem ? uwielbiam takie indywidualne prezenty. ostatnio dostałam z reflect.pl koszulkę na fitness z obrazkiem jaki namalowała mi córcia. mąż zlecił nadruk. piękny prezent. www.reflect.pl/koszulki_na_silownie_z_nadrukiem.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka