one.ewa40 30.12.10, 10:30 Jestem kobietą po 40 i trochę po przejściach i mam 3 dzieci.Szukam prawdziwego męża najlepiej z po za Wrocławia.Jestem osobą szczerą,otwartą,sympatyczną,wrażliwą i kochająca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmagi Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 10:31 no tak,bo nieprawdziwego mozna kupic w sex schopie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 10:36 ale dlaczego go szukasz na forum kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 10:40 varia1 napisała: > ale dlaczego go szukasz na forum kobieta? Może ktoś opowiedział pani jakieś plotki o tutejszych bajecznych facetach.;) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Kąbi!!!! 30.12.10, 10:50 a ja myślę że to zamach na Ciebie:) sądząc po tym ile pań Cię tu kocha( i ja się do nich zaliczam).... Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Kąbi!!!! 30.12.10, 11:01 Zupelnie bez sensu i powodow, bo: a) ja nie szukam b) jestem za stary c) nie wierze kobietom d) nie wierze w milosc e) nie stac mnie na taka ilosc wiagry, by ktoras z was zadowolic f) po co te niewybrane maja sobie pozniej zycie odbierac ? Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Kąbi!!!! 30.12.10, 11:04 może i bez sensu, ale nie zmienia to faktu że w rankingu zajmujesz wysoką pozycję kobiety nie są racjonalne Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Kąbi!!!! 30.12.10, 11:11 listy teoretyczno- platoniczne maja to do siebie, ze nie maja niczego wspolnego z rzeczywistoscia. A w rzeczywistosci jestem nudnym owczarzem, chlejacym za GSem, tepym faciem, ktory zapomnial co to wyksztalcenie, nieokrzesanym dupkiem obrazajacym kobiety i traktujacym je "z buta". Popatrz ile tu moich przeciwstawienstw: ludzi mlodych, elokwentnych wyksztalconych, ze slusznymi pogladami politycznymi, nie skazonymi seksem z innymi kobietami.... Nie, nie smiem sie porownywac :) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Kąbi!!!! 30.12.10, 11:14 ale widzisz, jesteś PRAWDZIWY, a autorka właśnie takiego szuka;) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Kąbi!!!! 30.12.10, 12:29 A w rzeczywistosci jestem nudnym owczarzem, chlejacym za GS > em, tepym faciem, ktory zapomnial co to wyksztalcenie, nieokrzesanym dupkiem ob > razajacym kobiety i traktujacym je "z buta". no to jestes spełnienie kobiecych fantazji...zaraz po hydrauliku:P Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Kąbi!!!! 30.12.10, 12:37 biedne to są te, do ktorych przyjdzie prawdziwy hydrauli i skonfrontuja fantazje z rzeczywistoscią:D Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Kąbi!!!! 30.12.10, 13:33 albo te, co stana na moim szlaku- chocby przez przypadek czy nieuwage. Cugowski obok mnie wyglada jak JC van Dame :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Kąbi!!!! 30.12.10, 13:39 czyzbys byl bardziej podobny do Połomskiego?:P Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Kąbi!!!! 30.12.10, 16:37 :D to w razie czego bede Tobą syna straszyła:P Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Kąbi!!!! 30.12.10, 16:42 Ty wiesz, ze znacanie sie nad dziecmi i kotami jest prawem zakazane? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Kąbi!!!! 30.12.10, 16:54 a tam od razu znecanie- lekka presja co najwyzej Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Kąbi!!!! 30.12.10, 17:00 lekka presja, to by byla, kiedy pokazano by mnie od pasa w dol. Zlosliwa TV pokazuje zazwyczaj mam niewlasciwa polowe Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 11:14 one.ewa40 napisała: > :) chyba tak!! To radzę zmienić teren łowów. Zdrowej zwierzyny tu brak.:> Odpowiedz Link Zgłoś
enzomori Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 11:21 To trza spier****ć. Bo mozna co złapać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 11:39 menk.a napisała: > Zdrowej zwierzyny tu brak.:> > To kłamliwe i krzywdzące. Zwierzyna jest zdrowa, ale znajduje się pod ochroną. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 11:55 lernakow napisał: > menk.a napisała: > > > Zdrowej zwierzyny tu brak.:> > > > To kłamliwe i krzywdzące. Zwierzyna jest zdrowa, ale znajduje się pod ochroną. > Właśnie. Ty należysz do drużyny pierścienia, więc w zasadzie jakby Cię nie było.:P Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 11:57 menk.a napisała: > jakby Cię nie było > Jak to mądrze opisał Tolkien - pierścień czyni niewidzialnym. *(i podporządkowuje Sauronowi, ale ja tego nie pisałem) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 12:07 lernakow napisał: > menk.a napisała: > > > jakby Cię nie było > > > Jak to mądrze opisał Tolkien - pierścień czyni niewidzialnym. > > *(i podporządkowuje Sauronowi, ale ja tego nie pisałem) > ... albo zakazanym.:P Odpowiedz Link Zgłoś
albina.siwa Re: najlepiej z po 30.12.10, 14:39 Błąd - w PiS chyba łatwiej o kawalerów... ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 10:42 > Jestem kobietą po 40 i trochę po przejściach i mam 3 dzieci.Szukam prawdziwego > męża najlepiej z po za Wrocławia. Zgaduję że męża też szukasz po 40, czyli pewnie też po przejściach. Nie ma na tyle głupich żeby znowu się w śluby ładować. A może tobie niekoniecznie chodzi o swojego męża... Może cudzy też się nada? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 11:15 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > > Jestem kobietą po 40 i trochę po przejściach i mam 3 dzieci.Szukam prawdz > iwego > > męża najlepiej z po za Wrocławia. > > Zgaduję że męża też szukasz po 40, czyli pewnie też po przejściach. Nie ma na t > yle głupich żeby znowu się w śluby ładować. > > A może tobie niekoniecznie chodzi o swojego męża... Może cudzy też się nada? Coś w rodzaju dochodzącego? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 11:30 > > Coś w rodzaju dochodzącego? Mniej więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 11:27 jesli ta trojka dzieci to corki w wieku 22, 21, 19 lat to ja w to wchodze. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 11:32 Moja wyobraźnia podpowiada taki obrazek: Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 11:34 ty, menia dzie ty mi tu takie stare krowy podpowiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 11:38 Czas jak rzeka płynie... Z cielątek robią się krowy. Wołowina jest bardzo aromatyczna.:P Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 11:42 te paszczury stoja juz 3 nogami w grobie. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 11:56 Bluźnisz. To paszczury, na widok których nawet krzywa wieża w Pizzie się prostuje.:P Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 12:04 sam silikon i tona tapety. Krzywa wieza w Pizzie padlaby ani chybi i rozsypala sie na 100000000 kawalkow. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 12:10 Soul , przyznaję, że jestem otwarta na kłamstwo, ale jak braknie wina trzeba sie malować. Inaczej nie da rady dobrze się sprzedać. Bo Wy jesteście męskimi estetami, że tak się wyrażę. :P Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 12:20 oj mienia, to nie wiesz ze my tylko na wasz intelekt lecimy? Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 12:23 soulshunter napisał: > my tylko na wasz intelekt lecimy? > Pod warunkiem, że jest proporcjonalnie rozmieszczony. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 12:25 Czemu mnie nikt o intelekt nie pyta? Mam coś wymalowane na czole czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 12:31 ja żem cie nie widzial. Pytaj tych co na zlocie byli. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 12:35 Też mnie nie pytali o inteligencję.:| Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 12:33 Słowacki zabronił: Niech o intelekt nikt Menk.i nie pyta, Bo kiedy Menk.a na swe Bródno wróci, To każdy z czoła intelekt wyczyta Do "kierowniczki" o piątkę się zwróci. Nim dzień przeminie, nim nocka się zleci, Słuchaj - bo to są najlepsi poeci. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 12:37 Ty zdolna bestia jesteś. Pełna ekscytacja. :P Muszę się gryźć w język.:D Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 12:41 Oj, takie tam rymowanki. Za rzadko mam okazję je pisać, więc czepiam się każdej. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 12:57 menia, czy ty aby przypadkiem dzisiaj nie jajeczkujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 13:10 soulshunter napisał: > menia, czy ty aby przypadkiem dzisiaj nie jajeczkujesz? Pytasz czy znoszę jajka? Z potworskim albo hrabia na rozumy się pomijałeś?:P I w ogóle na jakiej podstawie Ty się mnie o to pytasz? Co?:P Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 13:31 no bo dzisiaj taka płodno-zaczepno-kokieteryjna nad wyraz jestes, ze sie zastanawiam jaka strategie mam przyjac. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 13:35 Przyjmuj zapewniającą sukces i powodzenie.:P Odpowiedz Link Zgłoś
heff Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 12:36 Ja podejmę wyzwanie i spytam. Menk.a, czemu nie jesteś inteligentna? :P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 12:39 heff napisał: > Ja podejmę wyzwanie i spytam. Menk.a, czemu nie jesteś inteligentna? :P Zaprawdę powiadam ci, nie wiem. I nikt mi nie chce powiedzieć.:P Odpowiedz Link Zgłoś
heff Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 14:24 No comment.* *Musi być jeszcze o czym. :P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 14:50 Dlaczego więc pytasz o to, czego nie ma? Wskaż mi sens.:> Odpowiedz Link Zgłoś
heff Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 15:01 Praprzyczyna tego stanu rzeczy własnie się objawiła. W postaci krowich wymion. :P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 15:10 No dobrze, ale to nadal nie jest odpowiedź na moje pytanie.:P Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 14:31 Skarbie, z lektury for dla matek i przyszłych matek mogę Ci powiedzieć, że na bank dlatego, iż Cię mamusia karmiła krowią wydzieliną zamiast cycusiem. Jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 14:48 Chyba zacznę czytać te fora. Od czasu do czasu słyszę o różnych ciekawostkach stamtąd przynoszonych, co tylko wzmaga moją ciekawość.:D Odpowiedz Link Zgłoś
heff Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 14:53 Buhahaha. :DDD Ciekawe czemu wcześniej tam nie trafiłaś. Wymądrzać się post faktum każdy potrafi. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 15:07 Polecam gorąco, poszerzysz sobie światopogląd jak niczym innym. proponuję łagodnie, od eMatki, którą z resztą chętnie poczytuję, bo pojawiają się ciekawe kwiatki. CiPa oraz Dobry poród wykończyły mnie dość szybko, ale na Niemowlu to się dowiesz takich rzeczy, o których się nie śniło filozofom. Między innymi to,że kwestia czy spać z dzieckiem w łóżku czy też w jego łóżeczku, to kwestia ideologii za którą warto umierać. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 15:11 Spać w łóżeczku? :D Hmm te fora istnieją, by odstraszać od rodzicielstwa czy od rodziców?:P Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 15:14 Czy ono ma spać w swoim łóżeczku. Samo. Się człowiek spieszy :-) Jak sobie człowiek poczyta to OJP, zaiste się odechciewa. Na mnie przynajmniej podziałały odstraszająco. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 15:20 Nie. Chyba trzeba mieć predyspozycje to tego. Inaczej nie umiem sobie tego wyjaśnić. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 11:34 one.ewa40 napisała: > Jestem kobietą po 40 i trochę po przejściach i mam 3 dzieci.Szukam prawdziwego > męża najlepiej z po za Wrocławia.Jestem osobą szczerą,otwartą,sympatyczną,wrażl > iwą i kochająca. wobec dużych liczb, cokolwiek mało dla ich zrównoważenia. napisz coś więcej. > Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 11:58 więcej o córkach naturalnie. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 11:39 one.ewa40 napisała: > Jestem kobietą po 40 i trochę po przejściach i mam 3 dzieci.Szukam prawdziwego > męża najlepiej z po za Wrocławia.Jestem osobą szczerą,otwartą,sympatyczną,wrażl > iwą i kochająca. Doskonałe miejsce na taki afisz=napisz jeszcze podobne posty na forum dla osób mieszkających na Antylach Holenderskich, na lobby biuściastych i nie zapomnij rozwiesić plakatów w klubach gejowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
annjen Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 12:12 a umiesz się zarejestrować na portalach towarzyskich? internet się sprawdza w znajdowaniu drugiej połówki (sama jestem najlepszym przykładem), ale trzeba mieć pojęcie, jak i gdzie szukać, przylepienie byle gdzie ogłoszenia "szukam męża" narazi Cię kobieto na masę kpin i doprowadzi nieuchronnie do frustracji... a z trójką dzieci to Ty jesteś nie "trochę", ale bardzo "po przejściach"... Odpowiedz Link Zgłoś
edi681 Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 12:28 a mnie rozwala "z po za"..... no po prostu dłuższą chwilę zastanawiałam się, o co kaman:-) Odpowiedz Link Zgłoś
byname10 Re: Szukam męża na poważnie 31.12.10, 13:45 edi681 napisała: > a mnie rozwala "z po za"..... no po prostu dłuższą chwilę zastanawiałam się, o > co kaman:-) pewnie we wrocku jest spalona ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 13:47 Znam kobiety które i z czwórką dzieci znalazły partnera.. Co nie zmienia faktu, że na FK ciężko będzie znaleźć męża. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis w/g Gazetki masz pecha :) 30.12.10, 13:34 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8883738,Mezczyzni_poszukiwani_w_biurach_matrymonialnych___Rozchodza.html Odpowiedz Link Zgłoś
one.ewa40 Re: w/g Gazetki masz pecha :) 30.12.10, 14:22 Być kobietą po czterdziestce, to jest ulga i nagroda. Jesień życia bywa piękna, chociaż lata trochę szkoda. Być kobietą po czterdziestce, niezależną, wolną , śmiałą. Trzeba wreszcie się odważyć pójść na całość. Być nareszcie po pięćdziesiątce, na to czekam , o tym marzę, po sześćdziesiątce się rozkręcę i dopiero wam pokażę. Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: w/g Gazetki masz pecha :) 30.12.10, 14:32 one.ewa40 napisała: > Być kobietą po czterdziestce, to jest ulga i nagroda. > Jesień życia bywa piękna, chociaż lata trochę szkoda. > Być kobietą po czterdziestce, niezależną, wolną , śmiałą. > Trzeba wreszcie się odważyć pójść na całość. > Być nareszcie po pięćdziesiątce, na to czekam , o tym marzę, > po sześćdziesiątce się rozkręcę i dopiero wam pokażę. > Dziwaczne metrum, ale co tam. Być kobietą po czterdziestce, to jest zgroza i przekleństwo. Jesień życia bywa chłodna, znajdę parę spodni męską. Być kobietą po czterdziestce, z cellulitem i zgorzkniałą. To ostatni dzwonek, żeby pójść na całość. Zaraz potem pięćdziesiątka, aż chce się spalić kalendarze, Po sześćdziesiątce ze zmarszczkami się na mieście nie pokażę. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: w/g Gazetki masz pecha :) 30.12.10, 14:36 Nie plumkaj, lernakov, tylko przeczytaj, co uczeni nam odkryli. wiadomosci.onet.pl/nauka/badacze-na-starosc-ludzie-staja-sie-szczesliwsi,1,4091375,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: w/g Gazetki masz pecha :) 30.12.10, 14:40 O, ja to bardzo dobrze wiem od Boya. www.poezja.org/index.php?akcja=wierszeznanych&ude=4039 Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: w/g Gazetki masz pecha :) 30.12.10, 14:51 Boy to się mądrzył, a sam kręcił z Krzywicką, nie jako młodzieniaszek bynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
albina.siwa Re: na starosc ludzie staja sie szczesliwsi 30.12.10, 15:04 www.youtube.com/watch?v=qu7Y-Ww6s0w ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
free_40latek po 40-stce - jaka jesien zycia? 31.12.10, 07:59 jaka jesień życia? W tym wieku państwo od nas żąda pracy jeszcze przez 25 lat do emerytury, a ja mam jeszcze nadzieję na założenie rodziny od początku tzn. poznanie panny, narzeczeństwo, ślub, dorobienie się dzieciaków i wychowanie ich zanim przejdę na emeryturę, a Ty piszesz - po czterdzestce jesień życia... Ja rozumiem zmęczenie życiem, postrzeganie życia... Właściwie ja mam podobnie, ale m.in. po to umieściłem swoje zapytanie na forum kobieta, żeby przekonać siebie, że jeszcze wszystko przede mną. Wiem, że oberwałem za swoje gusta, ale chciałem szczerych wypowiedzi, to i kłamać nie miało sensu. Nie załamuj się, jeszcze kupę życia przed tobą i wszystko może cie spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
miau_weglowy Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 16:12 prawdziwy to tylko z dyplomem meza, pamietaj Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Szukam męża na poważnie 30.12.10, 17:24 one.ewa40 napisała: > Szukam prawdziwego > męża najlepiej z po za Wrocławia. zgroza Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara.2 Re: Szukam męża na poważnie 31.12.10, 12:26 Dziewczyno to ja mam jeszcze nadzieję na znalezienie MIŁOŚCI w swoim wieku a Ty masz większą szansę,więc głowa do góry i nie zważaj na niedorzeczne uwagi i SZUKAJ :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalam07 Re: Szukam męża na poważnie 31.12.10, 12:29 a dlaczego spoza wroclawia, tamtejsi panowi maja jakas skaze ? Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Widze dobra przyszlosc 31.12.10, 14:06 one.ewa40 napisała: > Jestem kobietą po 40 i trochę po przejściach i mam 3 dzieci.Szukam prawdziwego > męża najlepiej z po za Wrocławia.Jestem osobą szczerą,otwartą,sympatyczną,wrażl > iwą i kochająca. Widze dobra przyszlosc. gdy dzieciaki dorosna i pojda na swoje. Odpowiedz Link Zgłoś