uasiczka 20.05.04, 14:02 jak tak to kiedy, ile, komu? w knajpce, fryzjerce, kosmetyczce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sztr Re: napiwki - czy dawać IP: 195.116.26.* 20.05.04, 14:07 lepiej jest brać Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: napiwki - czy dawać 20.05.04, 14:08 dawać-ale tylko w restauracji której bywasz-powód-jest szansa że skład dania będzie zgodny z przepisem-bez związków pochodzenia ludzkiego. 10%rachunku. ps.kiedyś w poznańskim sphinksie ponoć sanepid wykrył spermę. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: napiwki - czy dawać 20.05.04, 14:10 to znaczy, że trzeba dawać przed, ale jeśli to była sperma jakiegoś wyścigowego ogiera to moze trzeba ja było zabrać i sprzedać Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: napiwki - czy dawać 20.05.04, 14:13 nie powidzialam "bywasz" czyli ze Cię znają ta sperma nie była ogiera ona była lepsza niż końska bo sphinksia Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: napiwki - czy dawać 20.05.04, 14:18 jeśli bywasz to mogłaś wpaść w oko kucharzowi i już na sam twój widok może się onanizować nad potrawami, tak więc lepiej dać przed, a sfinksia po ile chodzi? nie słyszałem o gonitwach sfinksów Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: napiwki - czy dawać 20.05.04, 14:21 o sphinksie słyszałam jeszcze trochę i nawet z 1 ręki Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: napiwki - czy dawać 20.05.04, 14:26 no wiesz!! W dobie soczewicowych zapędów boje się zemsty pracowników PR Odpowiedz Link Zgłoś
agaagnes Re: napiwki - czy dawać 20.05.04, 14:12 o tej spermie to slyszalm dawno temu, dla mnie to lipa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: napiwki - czy dawać 20.05.04, 14:15 byc może konkurencja dała famę też dawniutko o tym słyszałam ale wole napiwki dawać bo ciągle słyszy się o wyczynach kelnerskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No ale Re: napiwki - czy dawać IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.05.04, 14:17 No ale kelner przed podaniem i w trakcie nie wie, czy dostanie od Ciebie napiwek czy nie, więc?... Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: napiwki - czy dawać 20.05.04, 14:19 jak mnie zna to wie że dostanie. ja jestem prosty człowiek-zawsze jadam i kupuje w tych samych sklepach-kiedy wchodzę do tego w którym kupuje prase i papierosy-sprzedawca jak mnie widzi ze idę to już kładzie na blat to co zawsze kupuje Odpowiedz Link Zgłoś