Dodaj do ulubionych

Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników

17.10.11, 12:13
Podsumowanie wątku o karcie kredytowej i kobiecie.
W wątku miałem do czynienia z nickami, za którymi stoją żywe osoby.
Wiele pań zapragnęło wyżyć się na mnie, rozładować frustracje, że faceta nie ma, a jak jest, że się nie interesuje, a jak się interesuje to go tylko seks obchodzi, wychodząc z założenia, że główka, tak!, ale kobiety - pusta.
Rzuciła się na mnie sfora. Dla przykładu – ktoś złośliwie zapytał mnie, czy mam kartę biblioteczną (dobrze, że nie czy wiem co to jest biblioteka!), więc zgodnie z prawdą odpowiedziałem, że mam dwie karty czytelnika.
Ludzie nie czytają odpowiedzi na komentarze i czepiają się odpowiedzi na pytania zadane przez ich mądrych przyjaciół, a cały atak i śmiech skupiają na autorze wątku. Odpowiedż dla wielu innych, była przyczynkiem do podśmiechujek, tak jak moja znajomość marek dobrych zegarków w odpowiedzi na przeświadczenie waszego dość nieskomplikowanego komentatora, że można zaszpanować Breitlingiem. Można, w Sochaczewie.
I tak w koło - zarzut pod moim adresem, albo pytanie, a odpowiedź nie jest odpowiedzią dla niektórych tylko przechwaleniem się, itp. Po co więc pytacie? Nie rozumiecie, że kultura nakazuje przyjąć odpowiedź, a nie używać jej do kolejnego ataku?
Ludzie piszą nieprawdę, którą chca ośmieszyć autora wątku (cf. że nic nie kosztuje prowadzenie karty w Citibanku). Fakt, że prostakom kart tam raczej nie dają, a na stronę nie łaska zajrzeć, by sprawdzić ile rocznie karta kosztuje. Śmieciowe karty ze śmieciowych banków nic nie kosztują. Gross tutaj nie wie, że karta kredytowa jest do konta, z którego jest spłacana. Jest potrzebna jak telefon komórkowy. W niektórych krajach na świecie, człowiek legitymuje swój wiek >18 lat właśnie kartą kredytową, ale co będę robił wykład głównie paniom, które świat znają znad kanapki i przez szybę autobusu parafialnej wycieczki?
Teraz będzie prawda o towarzystwie. Nikogo nie obrażam, podaję własną ocene, która jest w znacznym stopniu zgodna z rzeczywistością.
Jest tu pewna liczba osób zupełnie na poziomie, inteligentnych, kulturalnych, wrażliwych, z którymi przyjemnie się prowadzi rozmowę.
Niestety gross to prostactwo, funkcjonujace jak obuch od siekiery, odwrotna od ostrza strona noża na chlebie.
Przykro, że wśród tych inteligentnych inaczej jest wiele kobiet, ale to tłumaczy co robią w internecie. Przechodzą podtrzymujący kurs macdonaldyzacji mózgu.
Zresztą kogo stać na poświęcenie 5 godz. na wpisywanie się pod wątkiem? W większości przypadków głupie, ograniczone maszkarony, którymi nikt się nie interesuje. Jak wspomniałem, jest wiele wyjątkowych osób, nie wpisujących się w opis z poprzedniego zdania.
Rodzi się pytanie - czy w internecie na śmieciarskim portalu brukowej gazety wyborczej można poznać inteligentną, atrakcyjną fizycznie, zgrabną, i wartościową osobę?
O tym może będzie innym razem :)
To by było na tyle.

ps
re mala_zlosnica – zadaj pytanie, gdyz go nie zauważyłem.
Obserwuj wątek
    • princess_yo_yo Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 12:18
      nie chcialo mi sie czytac ale poopowiadaj jeszcze troche bajek o anglielskich bankach, i legitymowaniu sie karta kredytowa :-)
    • funny_game Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 12:21
      O, znowu mnie jakiś seks zbiorowy ominął :F
      • asystentka_prezesa_zarzadu Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 12:25
        Fany, czy wybraliście juz książkę na najbliższą dyskusję?
        I czy trzeba się malować do dyskutowania?
        • funny_game Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 12:31
          :D
          Zapisujesz się?
          Fajnie! :D

Proszę o wrzucanie propozycji albo popieranie już rzuconych.

Trzeba się malować, oczy wiście!, ale można siedzieć w pikowanym szlafroku pamiętającym czasy braku Teleranka :F
          • asystentka_prezesa_zarzadu Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 12:40
            Zapisuję się! Zapiszesz mnie?:P

No to idę czytać te propozycje chociaż chciałam iść na łatwiznę i myślałam, że Ty mi je tutaj podasz...Pffffffff
            • funny_game Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 12:45

Na razie rzucona jedna:
              Obsługiwałem angielskiego króla
              Hrabal
          • ursyda Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 12:46
            to się nazywało podomka:)
            • funny_game Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 12:52
              Nie mogę używać tego słowa, bo M. go nienawidzi ;)
              • ursyda Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 12:57
                Pikowana podomka na napki oraz wałki z gumką i siatka na włosy:)
                • funny_game Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 13:00
                  :DDD
                  A szlafmyca gdzie?!
        • niezmiennick Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 12:37
          Jeśli ktoś musi, no to niech się maluje.
          Ale szpilki - obowiązkowo! (Na fazę wtykania interlokutorom szpil oczywiście).
          • raohszana Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 12:41
            niezmiennick napisał:

> Ale szpilki - obowiązkowo! (Na fazę wtykania interlokutorom szpil oczywiście).
            *
            I też będziesz nosił? :>
            • niezmiennick Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 12:44
              Tak, do krawata.
              • funny_game Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 12:46
                Przyszyjesz czy na spinacze? (mam kolorowe)
                • niezmiennick Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 12:52
                  www.touspolska.pl/topic/48-szpilki-do-krawata.aspx
                  • funny_game Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 12:53
                    Ohoho, toś mnie górną półką zdzielił :)
                    • niezmiennick Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 12:56
                      A bo żeby robić wrażenie nie trzeba machać palantową kartą .)
                      • funny_game Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 13:01
                        Potrzebuję pilnie paru rzeczy z tego sklepu, to mówisz, że kto taką ma? :D
                        • niezmiennick Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 13:05
                          Nie wiem, ja mam niebieską. Na debecie to na mnie nie licz :)
                          • funny_game Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 13:12
                            Czytam po kawałku ten wątek o karcie palantowej i czuję się zmęczona, a doszłam do setki dopiero :D
                            • niezmiennick Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 13:13
                              Jak już doszłaś to po co dalej czytasz?
                              • funny_game Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 13:17
                                Może będzie mityczny wielokrotny, zazdrościsz?
                                :F
                                • niezmiennick Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 13:28
                                  A ja wiem, że nie jest mityczny. Zazdrościsz?...
                                  • funny_game Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 13:33
                                    A ja na forum to mogę napisać, że nawet w uchu potrafię mieć, zazdrościsz? :D
                                    Przeczytałam cały tamten wątek i, uch, łoszfak! :D
                                    • niezmiennick Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 13:44
                                      A nie potrafisz? Oziębła kobieta.
    • timetotime Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 12:25
      estolatek napisał:

> Niestety gross to prostactwo, funkcjonujace jak obuch od siekiery, odwrotna od
      > ostrza strona noża na chlebie.

Witaj wśród swoich, rozgość się!
      • ursyda Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 12:49
        Gross? Matko.
        • lacido Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 20:51
          słucham Cię córko ? :)
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 12:31

Rodzi się pytanie - czy w internecie na śmieciarskim portalu brukowej gazety wyborczej można poznać inteligentną, atrakcyjną fizycznie, zgrabną, i wartościową osobę?

Trzeba było od razu pisać że na FK na podryw przyszedłeś... :P

> I tak w koło - zarzut pod moim adresem, albo pytanie, a odpowiedź nie jest odpo
      > wiedzią dla niektórych tylko przechwaleniem się, itp. Po co więc pytacie? Nie r
      > ozumiecie, że kultura nakazuje przyjąć odpowiedź, a nie używać jej do kolejnego
      > ataku?

Bo nikogo na forum tak naprawdę twoje zdanie czy osoba nie interesuje. To jest jedynie temat do żartów lub intelektualnej rozrywki. I nic więcej się za udziałem w twoim wątku nie kryje.
    • raohszana Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 12:32
      Dobra, ale wyjaśnij mi pan jedno - o co Ci tak naprawdę chodzi?
      Chciałeś podsumować ludzi i możliwie często wytknąć im, że są prostakami, a Ty to właśnie nie? Chciałeś się zaprezentować z jak najlepszej strony żeby kogoś poznać? Chciałeś garścią inwektyw rzucić? Chciałeś komuś coś uświadomić? Kogoś czegoś nauczyć? O co idzie?
      • ka-mi-la789 Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 13:06
        raohszana napisał:

> Dobra, ale wyjaśnij mi pan jedno - o co Ci tak naprawdę chodzi?
        > Chciałeś podsumować ludzi i możliwie często wytknąć im, że są prostakami, a Ty
        > to właśnie nie? Chciałeś się zaprezentować z jak najlepszej strony żeby kogoś p
        > oznać? Chciałeś garścią inwektyw rzucić? Chciałeś komuś coś uświadomić? Kogoś c
        > zegoś nauczyć? O co idzie?

O dowartościowanie antypatycznego, zakompleksionego, próchniejącego dziada, na którego widok każda kobieta, która nie jest całkiem ślepa, pluje z obrzydzeniem.
    • varia1 Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 12:36

mi się takie rodzi: czy naprawdę chciałeś tu poznać jakąś kobietę? myślę ze każda jest wartościowa, na swój sposób:)

>O tym może będzie innym razem :)
      nie no, już jak zacząłeś, to pogadajmy :)

• niezmiennick Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 12:38
        Można. I mam dowody. Ale chroni je tajemnica korespondencji :)))
        • varia1 Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 13:00
          a to było do mnie czy do autora wątku?
          • niezmiennick Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 13:05
            Ustaw sobie widok "drzewka" to zobaczysz do kogo :)
            • varia1 Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 13:15
              no właśnie w drzewku widać że do mnie;)
              • niezmiennick Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 13:28
                Bingo! :)
                • varia1 Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 13:41
                  jakoś kiepsko dziś jarzę:) postanowiłam, nie wiem który raz w życiu , zmniejszyc ilosć wypijanej kawki.... i jak widzę, głupio robię :)
                  • niezmiennick Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 13:44
                    Od kiedy to kawa wzmaga koncentrację?!
                    • varia1 Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 13:51
                      wiesz, kawa może cię uczynić nawet pięknym i bogatym, jeśli w to uwierzysz;) a ja mam właśnie jakiś zespół abstynencyjny ;)
                      idę zrobić sobie kawkę, napijesz się ze mną?
                      • niezmiennick Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 14:27
                        Gdzie to wyczytałaś? W reklamie kawy? :)

Już piłem, ale możesz mi zrobić herbatę :)
                        • varia1 Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 14:38
                          nie czytam reklam...
                          po prostu jestem lekko uzależniona od kawy...

jaką herbatę lubisz?
                          • niezmiennick Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 15:47
                            Bez owoców i nie czerwoną.
    • dzidzia_bojowa Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 12:37
      Co za piękny przykład generalizowania! Pozwól, że się nie zgodzę. Uważam, że większość to ludzie inteligentni, zabawni, mądrzy a ci tępi stanowią margines. Trzeba jednak przyznać, że głupie i prostackie wypowiedzi bardziej rzucają się w oczy jednak jest ich mniej.

Zastanawia mnie końcowy fragment postu, hmm..., brzmi jak ogłoszenie towarzyskie( atrakcyjną fizycznie, zgrabną, inteligentną osobę poznam). Wydaje mi się, że forum nie jest właściwym miejscem na takie ogłoszenia. Zjedzą cię bracie! Z kosteczkami! Sama miałam ochotą poironizować ale się powstrzymałam:)

Ps.
      Nie gross (ang.brutto) a gros ( większość)- przepraszam, nie mogłam jednak się powstrzymać:)
      • lospecchio Re: Karta Kredytowa:// pan szuka młodszego modelu 17.10.11, 13:13
        dzidzia_bojowa napisała:

> Zastanawia mnie końcowy fragment postu, hmm..., brzmi jak ogłoszenie towarzyski
        > e( atrakcyjną fizycznie, zgrabną, inteligentną osobę poznam).
        forum.gazeta.pl/forum/w,150,129781857,129781857,mlodsza_czy_starsza_partnerka_.html
        Twoja intuicja cię nie myli, pan (+40) szuka tu młodszego egzemplarza na wymianę, szuka "ponadprzeciętnie inteligentnej 20-tki, a. 30-tki, bo stara żona równolatka za bardzo się przy nim zestarzała, zbrzydła i teraz źle się z jego młodzienczym wyglądem, ktory zachował, komponuje, a on, wrażliwy na kobiecą urodę i "z gustem", chce kogoś ładnego, młodszego, by sobie jeszcze poużywać życia!
        • fajnajozia Re: Karta Kredytowa:// pan szuka młodszego modelu 18.10.11, 21:09
          Twoja intuicja cię nie myli, pan (+40) szuka tu młodszego egzemplarza na wymianę, szuka "ponadprzeciętnie inteligentnej 20-tki, a. 30-tki, bo stara żona równolatka za bardzo się przy nim zestarzała, zbrzydła i teraz źle się z jego młodzienczym wyglądem, ktory zachował, komponuje, a on, wrażliwy na kobiecą urodę i "z gustem", chce kogoś ładnego, młodszego, by sobie jeszcze poużywać życia!

A mnie zastanawia, dlaczego z tej swojej karty, nie może wyrychtować żony u jakiegoś chirurga plastyka ? Jak nowa by wyszła. A i sobie by penisa przy okazji powiększył kwasem hialuronowym czy czymś takim :D
    • spawacz.drewna Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 12:38
      Tak.
    • bruthal Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 12:45
      estolatek napisał:
      >Jest tu pewna liczba osób zupełnie na poziomie, inteligentnych, kulturalnych
      > , wrażliwych
      Do których Ty się niestety nie zaliczasz

>czy w internecie na śmieciarskim portalu brukowej gazety wyborczej można poznać
      > inteligentną, atrakcyjną fizycznie, zgrabną, i wartości ową osobę?
      wypisz wymaluj przeciwstawność Ciebie
    • ka-mi-la789 Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 13:01
      > Gross tutaj nie wie,

Gross brał udział w tej dyskusji? Pod którym nickiem?
    • ka-mi-la789 Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 13:17
      > Fakt, że prostakom kart tam raczej nie dają

Jakieś egzaminy z manier są przed wydaniem karty?

> Ludzie piszą nieprawdę, którą chca ośmieszyć autora wątku
      > Teraz będzie prawda o towarzystwie.
      Nikogo nie obrażam, podaję własną ocene, kt
      > óra jest w znacznym stopniu zgodna z rzeczywistością.

O mnie piszą źle - kłamstwo. Ja o innych (których w życiu na oczy nie widziałem a moja wiedza o nich sprowadza się do lektury trzech jednozdaniowych postów na forum) - prawda, cała prawda i tylko prawda, jak w hamerykańskim sądzie. Nawiasem mówiąc, dlaczego twoja ocena jest tylko "w znacznym stopniu" zgodna z rzeczywistością? Świadomie dokonujesz ocen częściowo fałszywych? To jesteś bardziej zaburzony niż mi się wydawało. A ośmieszać cię nikt nie musi, doskonale robisz to sam.

> Zresztą kogo stać na poświęcenie 5 godz. na wpisywanie się pod wątkiem? W więks
      > zości przypadków głupie, ograniczone maszkarony, którymi nikt się nie interesuj
      > e.

A, to już wiemy, dlaczego założyłeś ten wątek i z takim poświęceniem się w nim udzielałeś.

> Rodzi się pytanie - czy w internecie na śmieciarskim portalu brukowej gazety
      > wyborczej można poznać inteligentną, atrakcyjną fizycznie, zgrabną, i wartości
      > ową osobę?

Można, jeżeli samemu ma się choć jedną z tych cech. Czyli nie masz szans.
    • lospecchio Wstydźcie się Panie z FK na GW! 17.10.11, 13:30
      Pan Estoletek przybył tu, niczym ten wymarzony książe na białym koniu (i to z karta kredytową u boku zamiast szabelki) z romantycznych, poważnych pobudek, szukać sobie, pięknej, seksownej, ponadprzeciętnie inteligentnej, wrażliwej (sic!) niematerialistki na drugi, młodszy egzepmlarz żony/ partnerki (bo stara, jak to w życiu bywa niestety, zbrzydła i się zestarzała okropnie, a pan jeszcze nie!), a WY sobie tu jakieś podśmiechujki urządzacie, kpiny z pana robicie, żarciki, chwytacie za słówka, wiwijacie zwykłymi kartami bibliotecznymi i zegarkami niełaściwych marek. No skandal!
      A Pan opórcz tego, że ma platynowe karty jest przystojny, ma gust i inteligencję i "to się podoba"! Więc teraz żałujcie, żeście takiego odstarszyły!

forum.gazeta.pl/forum/w,150,129781857,129781857,mlodsza_czy_starsza_partnerka_.html
      PS
      No i jakie wy świadectwo dajecie o forumowiczach portalu GW, którzy do tej pory uważani byli za najinteligentniejszych!??
      • soulshunter Re: Wstydźcie się Panie z FK na GW! 17.10.11, 13:41
        Śfięta racja, śfięta! Jak tylko przyjde do domu wybiore caly popiol z kominka i wysypie sobie na glowe. Jak kto chce to niech sie zglosi. Starczy dla wszystkich.
    • harrison_bergeron Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 13:35
      Śmieszny jesteś jeśli myślisz, że znajdziesz tutaj swój ideał, który nie ma co robić i tylko na ciebie czeka całe swoje życie.

Objawię ci coś jeszcze po znajomości: wybrałeś złe forum, to tak działa.
    • 3artka Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 14:01
      Tak się zastanawiam czego oczekiwałeś po tym poście, a raczej po odpowiedziach na niego? To forum ma to do siebie, że więcej tu śmiechu, żartu, czasami złośliwości, niż merytorycznej dyskusji. Jeżeli jest problem, poważna sytuacja to są to sprawy załatwiane na privie, a nie forum.
      Pzdr.
    • potworski hahahaha!!! 17.10.11, 14:57
      estolatek napisał:

> Odpowiedż dla wielu innych, była przyczynkiem do podśmiechujek, tak jak
      > moja znajomość marek dobrych zegarków w odpowiedzi na przeświadczenie waszego
      > dość nieskomplikowanego komentatora, że można zaszpanować Breitlingiem. Można,
      > w Sochaczewie.

Widzisz estolatek mogłeś siedzieć cicho w swoim wątku to może ludzie raz dwa by zapomnieli jak robisz z siebie idiotę, a ty musiałeś stworzyć nowy jakby na potwierdzenie swojego debilizmu.
      A żeby nie było, że rzucam sobie takimi określeniami bezpodstawnie to już ci wytłumaczę skąd się wzięły i jaka jest ich geneza.
      Nazwa Breitling (nota bene świetne zegarki), jaką się posłużyłem była pierwszą lepszą z brzegu dotyczącą droższych zegarków, a którą posłużyłem się do nakreślenia pewnego portretu osoby będącej na takim etapie dorabiania się, na którym jedyną manifestacją jego pozycji społecznej są rzeczy. Temu miała służyć ta nazwa - to mógł być Patek, mógł być Timex, Certina, cokolwiek - zależy od skali dorobku, bo są nawet ludzie, którzy uważają, że zaszpanują zegarkiem Casio z podświetlaną tarczą. A ty zachłysnąłeś się nagle tą nazwą i zachowałeś się jakbym właśnie rzucił sygnał do dyskusji nad markami zegarków. Po co?=skoro nie to było sensem mojej wypowiedzi?
      Żeby nie było=znam parę osób jarających się zegarkami, kupujących zegarki warte niezłego samochodu. Ale czy ja wchodzę na forum wielbicielki zegarków i ich wyśmiewam? Nie. A wiesz dlaczego? Bo tam licytowanie się nazwami i markami ma sens. A tutaj? Tutaj sens stworzyłeś sobie tylko ty sam na swój własny użytek.
      • aneta-skarpeta Re: hahahaha!!! 17.10.11, 15:08
        i tak nie zakuma
    • maly_zlosliwiec Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 15:32
      Dzisiaj brakło mi weny twórczej, po przeczytaniu tego oświadczenia.
      Idę na kawę po takich rewelacjach.
      I co z tym angielskim ?
    • six_a Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 21:06
      >Śmieciowe karty ze śmieciowych banków nic nie kosztują. Gross tutaj nie wie, że karta kredytowa jest do konta, z którego jest spłacana.

nie wiem, czy się orientujesz, ale regulaminy wydawania kart, opłat zmieniają się co najmniej raz na rok. więc to co dotyczy twojego konkretnego przypadku nie musi być obowiązujące dla wszystkich. ja nie miałam żadnego konta w citi, a miałam ich karty przez długo długo, zanim zaproponowali mi jeszcze założenie konta (o zgrozo za darmo, widocznie śmieciowe konto). z opłaty rocznej za jedną z kart też zostałam zwolniona po jakimś czasie, mimo że opłaty nadal istnieją.

reszta: kosz.
    • berta-death Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 21:30
      > Rodzi się pytanie - czy w internecie na śmieciarskim portalu brukowej gazety
      > wyborczej można poznać inteligentną, atrakcyjną fizycznie, zgrabną, i wartości
      > ową osobę?

Nie można i każda inteligentna, atrakcyjna fizycznie, zgrabna i wartościowa osoba o tym wie i nawet nie próbuje. Co więcej, osoby w w/w cechami nawet nie wiedzą, że taki śmieciarski portal brukowej gazety w ogóle istnieje, bo nie mają ani czasu ani motywacji, żeby się o tym dowiedzieć. Są zbyt zaabsorbowane przebywaniem w towarzystwie realnych inteligentnych, atrakcyjnych fizycznie, zgrabnych i wartościowych osób.
    • klutek Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 21:35
      Gratuluje. Miales tyle odpowiedzi, ze "Ponury gajowy" by pozazdroscil.
      Dobre, naprawde dobre. Dzisiaj trudno cos nowego wymyslec (wymyslic ??)

Pozdrowienia
    • akle2 Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 22:31
      To zdradź proszę teraz, jakie nicki sobie z tego naszego grona wybrałeś? Które wygrały casting, żeby dostąpić zaszczytu umówienia się z Najfajniejszym, Najmądrzejszym, Najprzystojniejszym, Najzgrabniejszym i Najinteligentniejszym posiadaczem całego wachlarza kart? I czy będzie jakiś trailer z każdej randki?
      • maly_zlosliwiec Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 22:40
        Alleluja !
        Ktoś wreszcie obejrzał reklamówki z Youtuba...
        • akle2 Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 17.10.11, 23:19
          Się będzie działo!
      • alienka20 Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 18.10.11, 21:06
        Raczej nie ja, albowiem nie wypowiadalam sie i nie szpanowalam swoim wachlarzem kart :P.
        Acz w zartach z facetem mowie mu, ze on chyba tylko moja kredytowke kocha a nie mnie :P.
    • ladymama2828 Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 18.10.11, 20:36
      Trochę się z Tobą zgadzam w kwestii dotyczącej niektórych "agresywnych" uczestników:) chamstwo i zaścianek:)

Podsumowując niestety niektóre kobiety-głupie, puste, próżne patrzą wyłącznie na portfel faceta-smutne i jak dla mnie zupełnie bez sensu. Ale nie zmienimy świata.

Myślę, że na forum jak w życiu są mądre, atrakcyjne, kobiece i inteligentne kobiety:)
      Życzę powodzenia, bo chyba takiej szukasz. Ale takie babki świadome własnej wartości z reguły szukają faceta co najmniej równego sobie (intelektualnie).

• zuzi.1 Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 18.10.11, 22:38
        Tak się tylko zastanawiam dlaczego taki cudowny pan jak estolatek ma takie problemy ze znalezieniem niezłego nowszego modelu, aby od żony w końcu odejśc, no niepojęte :))))
    • kosc_ksiezyca Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 19.10.11, 02:15
      A ja po przeczytaniu tego licznie linkowanego wątku o wymianie starej żony, co śmiała zbrzydnąć na epatującą najlepszymi przymiotami młódkę nie mogę porzucić niesmaku. Absmaku nawet.

No, ale ja to za niska jestem na tę atrakcyjną dziunię, więc pewnie zostanę zaklasyfikowana jako zakompleksiony pasztet, co zazdrości.

"Życie".
      • raohszana Re: Karta Kredytowa: podsumowanie uczestników 19.10.11, 03:51
        kosc_ksiezyca napisała:

> "Życie".
        *
        Rzycie chyba, mój paszteciku ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka