Dodaj do ulubionych

Stanik,a wielkość

16.12.05, 23:21
Jestem młoda,chciałabym,żeby piersi były jędrne,
uniesione,zaokrąglone itp. Jakie staniki powinnam nosić??;)mieć w nich luz,
czy bardziej obcisłe?usztywniane czy
jak?bo ja mam wrażenie,że moje piersi coraz bardziej się oddalają od siebie i w
ogóle:/
PS. chciałam schudnąć,ale boję się,że piersi mi się zmniejszą?Miałyscie tak?
Obserwuj wątek
    • nikitka84 Re: Stanik,a wielkość 17.12.05, 00:12
      Ja nosze przede wszystkim mieciutkie push up'y z poduszeczkami, ktore mozna
      wkladac i wyjmowac w zaleznosci od nastroju i potrzeb. Co prawda w luzniejszym
      staniku, zwlaszcza wyprofilowanym z gabki biust pod ubraniem wydaje sie
      wiekszy, ale kiedy wystepujemy w samej bieliznie, to jakos zaczyna sie "gubic"
      i przez to wydaje sie jeszcze mniejszy. Z kolei dopasowany moze nie powieksza
      tak znaczaco piersi, ale kiedy miseczka jest wypelniona po brzegi, biust
      wyglada duzo bardziej atrakcyjnie. Widac, ze nie mamy moze za wiele, ale jednak
      mamy:) Staniczek powinien byc dopasowany w obwodzie tak, zeby podczas ruchu nie
      podsuwal sie do gory, nie powinien rowniez byc za ciasny tzn. sprawiac uczucie
      dyskomfortu i pozostawiac odcisniete czerwone pregi. Fiszbiny, oczywiscie
      dobrze dobrane (o tych niewygodnych jest juz oddzielny watek) ladnie
      podtrzymuja, zbieraja i modeluja biust:) Na jedrne piersi to jednak
      nieporownywalnie wiekszy wplyw niz stanik maja regularnie wykonywane cwiczenia;)
      • nathalie01 Re: Stanik,a wielkość 17.12.05, 12:14
        dzięki:* mam nadzieję,że zrozumiałam :D może jeszcze dziś się wybiorę na zakupki:)
        • nikitka84 Re: Stanik,a wielkość 17.12.05, 12:36
          Ja tez sie wybieram:) Moze wpadniemy na siebie przypadkiem;)Mam jeszcze wielka
          ochote rozpisac sie o mojej wielkiej milosci do H&M, gdzie te miseczki sa
          naprawde male i da sie je swym biustem, nawet naprawde malusim, wypelnic, ale
          zachwalalam ta firme juz tyle razy, ze przez przyzwoitosc nie napisze juz ani
          slowa wiecej;)
          • nathalie01 Re: Stanik,a wielkość 17.12.05, 13:56
            nie wypróbowałam ich niestety;(( a z zakupków nici,bo nie chciało mi się
            ubierać:D innym razem;))
            • nikitka84 Re: Stanik,a wielkość 17.12.05, 17:14
              A ja kupilam dzis w H&M'ie sliczny czerwony 70A i chyba nawet troszeczke
              przymaly;) Czuje sie jak prawdziwa biusciasta:D
              • nathalie01 Re: Stanik,a wielkość 17.12.05, 22:27
                miło ;)
                • nikitka84 Re: Stanik,a wielkość 17.12.05, 22:51
                  A ja do tej pory z szoku nie wyszlam;) Mierzylam jeszcze dwa w New Yorkerze,
                  rowniez 70A, ale obydwa nieco przyduze. Bo ze znajde stanik dobry na siebie to
                  wierze zawsze jak wyruszam na poszukiwanie bielizny, ale ze sie jakis przymaly
                  okarze, to sie nie spodziewalam. Nie ma rady, musze poduszeczki wyjac;)
                  • nathalie01 Re: Stanik,a wielkość 17.12.05, 22:54
                    hehe :) u mnie za małe miasto na takie sklepy niestety:( ale wierzę,że i ja coś
                    na swoje malutkie znajdę;)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka