Dodaj do ulubionych

"Bo śmieci były nie wyniesione"

• lacido Re: "Bo śmieci były nie wyniesione" 18.10.11, 21:33
      jakim cudem taki mądrala wpakował się w takie piiip ;)
      • best.yjka Re: "Bo śmieci były nie wyniesione" 19.10.11, 00:16
        Nie tylko mądry. Przystojny, wiecznie młody i bogaty :p
        • estolatek Re: "Bo śmieci były nie wyniesione" 19.10.11, 00:18
          best.yjka napisała:

> Nie tylko mądry. Przystojny, wiecznie młody i bogaty :p

Bestyjka, jesteś niewątpliwie ładna, ale po co zgryźliwa? Złość piękności szkodzi.
        • raohszana Re: "Bo śmieci były nie wyniesione" 19.10.11, 17:03
          best.yjka napisała:

> Nie tylko mądry. Przystojny, wiecznie młody i bogaty :p
          *
          Zara. Przystojny - kwestia względna. Wiecznie młody - my ass. Bogaty - no nie, bo ma 300 zadłużenia na karcie i rozwód to jakiś problem jest, bo majątek. Bogaty pan bierze swego adwokata, idzie i zgarnia wszystko ;)

P.s: A ja jestem ładnym osobnikiem, a głupie i złośliwe i wredne i prostackie komentarze, produkowane przez moje urocze paluszki, na to nie wpływają :]
        • lacido Re: "Bo śmieci były nie wyniesione" 19.10.11, 22:00
          wiedziałam, że coś ominęłam ;)
    • buuenos Re: "Bo śmieci były nie wyniesione" 19.10.11, 00:59
      Przez pryzmat ,,walki o smieci" ,zrzedzenie,mysle,ze tez przestalabym dostrzegac atrakcyjnosc partnera,skupilabym sie raczej niestety na wadach a te uroslyby do wysokosi Kiliamdzaro-) Czlowiek skrzeczacy,marudzacy,przestaje by atrakcyjny.Nie fizycznie ale przede wszystkim psychicznie
      • estolatek Re: "Bo śmieci były nie wyniesione" 19.10.11, 09:46
        buuenos napisała:

> Przez pryzmat ,,walki o smieci" ,zrzedzenie,mysle,ze tez przestalabym dostrzega
        > c atrakcyjnosc partnera,skupilabym sie raczej niestety na wadach a te uroslyby
        > do wysokosi Kiliamdzaro-) Czlowiek skrzeczacy,marudzacy,przestaje by atrakcyjny
        > .Nie fizycznie ale przede wszystkim psychicznie

++++++ (6)
        Ja bym powiedział za klasykiem o "Himalajach", tylko to niestety pasmo, a nie szczyt
    • raohszana Re: "Bo śmieci były nie wyniesione" 19.10.11, 03:55
      To ja się tak tylko zapytam - to kolejny "eksperyment"?
      Jeśli tak - to czemu one mają służyć? Możesz napisać na priv, jak Ci dziwnie tutaj.
      • estolatek Re: "Bo śmieci były nie wyniesione" 19.10.11, 09:50
        raohszana napisał:

> To ja się tak tylko zapytam - to kolejny "eksperyment"?
        > Jeśli tak - to czemu one mają służyć? Możesz napisać na priv, jak Ci dziwnie tu
        > taj.
        >
        Eksperyment był jeden. Miał z góry założony cel, który się potwierdził: Ludzie z pobłażaniem i swoistą sympatią traktują kogoś, kogo uznają za gorszego, a z agresją osobę, która może być i uznaje się, że jest ponad nich. A jakie to przestępstwo uznawać się "ponad", jeśli to prawda? Grzech pychy?
        • aneta-skarpeta Re: "Bo śmieci były nie wyniesione" 19.10.11, 10:41
          moje obserwacje są z goła inne

ze zrozumieniem podchodzimy, jako ludzie, do osób sprawiających wrażenie miłych i przyjaznych

totalna niechęć wzbudzaja osoby antypatyczne, zarozumiałe, przechwalające się, przemądrzałe, albo po prostu głupie, ktore uwazają, ze pozjadały wszystkie rozumy swiata
        • raohszana Re: "Bo śmieci były nie wyniesione" 19.10.11, 13:21
          A czemu postawiłeś tezę, której nie sprawdziłeś; że faceta w sytuacji z wątku o dużej ilości partnerów uznają za gorszego?
          Poza tym udowodniłeś tak naprawdę trzy rzeczy:
          a) ludzie dowcipkują z bzdurnie postawionych problemów
          b) ludzie wolą gadać o dupie
          c) ludzie zachowują się niemiło wobec kogoś, kogo przedstawiasz jako zwyczajnego buraka, jak w wątku o karcie
          Poza tym - nagiąłeś nieco [ eufemistycznie ujmując ] wyniki do tezy, a to tak nie... no dobrze, działa, nie takie rzeczy do innych rzeczy naginaliśmy, ale tak naprawdę nie daje to żadnej miary.
    • to.niemozliwe Re: "Bo śmieci były nie wyniesione" 19.10.11, 04:50
      To nie instrukcja obslugi kobiety jest Ci potrzebna, tylko zdolny elektryk, ktory wlaczy Ci w glowie taki pstryczek pod ktorym jest napisane "wladczosc", bo on jest w pozycji OFF. To slaby, wewnetrznie niepewny mezczyzna generuje nadmiarowo ofensywne kobiety. Nawet w tak malym stadku jak rodzina musi byc wyrazne, rozumne przywodztwo, a Ty od niego uciekasz w swiat wewnetrznych zmagan. A potem dziwisz sie, ze dopadla Cie rzeczywistosc.
      Kobiety potrzebuja silnego i odpowiedzialnego partnera. Ty sprawiasz wrazenie chwiejnego i niezdecydowanego. Z kazdym chcesz dobrze zyc, nawet tu na forum - po co? Miej swoj plan, cel, wartosci, wole - i je realizuj. Zawsze uwazalem, ze jedyne, co mezczyzna jest sobie winien, to skutecznosc. :-)
      • estolatek Re: "Bo śmieci były nie wyniesione" 19.10.11, 09:57
        to.niemozliwe napisał:

> To nie instrukcja obslugi kobiety jest Ci potrzebna, tylko zdolny elektryk, kto
        > ry wlaczy Ci w glowie taki pstryczek pod ktorym jest napisane "wladczosc", bo o
        > n jest w pozycji OFF.

Cenne uwagi, choć z psychologicznego punktu widzenia są altruiści i egoiści. Nie ma czystego np. altruisty, może on w kimś przeważać. Psychologowie wyodrębnili 20 cech, które stanowią o tym, czy ktoś ma charakter kobiety, czy mężczyzny. Podobnie jak z altruistą, może być tylko przewaga którychś z cech. Może tę cechę, którą nazywasz "włącznik" mam gorzej rozwiniętą? Fakt, że często robię coś dla spokoju ducha, zamiast wchodzić w słowną wojnę. Taki mam charakter.
        • zuzi.1 Re: "Bo śmieci były nie wyniesione" 19.10.11, 12:39
          Jeśli już to psycholodzy a nie "psychologowie"... To może zacznij wchodzic częściej w słowną wojnę wówczas i buczenie żony hetery rzadziej usłyszysz na uchem...Trzeba miec panie charakter i "jaja", w związku tez..., ugodowosc i elastycznosc zostaw w pracy...
    • estolatek Informacja 19.10.11, 14:10
      Można mi coś znudzić. Nie powiem, kim trzeba być, aby tego dokonać, bo to każdy łatwo zgadnie.
      1. Wyrzucono mój wątek (ten, który zginął wczoraj, a po 6 godzinach się pojawił). Nawet nie znam powodu.
      2. Napisałem dziś wątek P.A.C.H.N.I.D.Ł.O, który był czytany, miał komentarze, był wątkiem merytorycznym dotyczącym doznań kobiety, ale ktoś postanowił wysłać go na "oślą ławkę"
      Myślę, że ta osoba niech się ze mną spotka i mi wyjaśni o co jej chodzi, zamiast wycinać wątki bez uzasadnienia. Jeśli w ten sposób chce mi dać znać, że to nie jest miejsce dla mnie - niech ma odwagę zrobić to wobec wszystkich, którzy mnie znają. To byłoby fair zachowanie. Mogę się tu nie pojawiać, lecz proszę o odrobinę przyzwoitości w podejściu.
      • wersja_robocza Re: Informacja 19.10.11, 14:34
        Tym razem odpowiem tutaj:
        1. Przyznałeś się do trollingu i manipulacji, dlatego zwróciłam ten wątek ku informacji forumowiczów.
        2. Załóż blog i tam publikuj doznania kobiety.
        W przyszłości użyj maila, bo tu się nie doczekasz odpowiedzi na pytania o desant na oł.
        • estolatek Re: Informacja 19.10.11, 15:09
          wersja_robocza napisała:

> Tym razem odpowiem tutaj:
          > 1. Przyznałeś się do trollingu i manipulacji, dlatego zwróciłam ten wątek ku in
          > formacji forumowiczów.
          KŁAMIESZ. Nigdzie nie troluję, ani nie manipuluję i nigdzie się (sic!) do tego nie przyznaję. Bezpodstawnie oskarżasz - wskaż to miejsce. Wczoraj była podobna rozmowa.
          • bruthal Re: Informacja 19.10.11, 15:23
            estolatek napisał:
            >Nigdzie nie troluję, ani nie manipuluję i nigdzie się (sic!) do tego
            > nie przyznaję.
            Cytat
            "Postanowiłem zrobić z Was myszki doświadczalne: założyłem nowy nick, pod którym napisałem historię mężczyzny – ale uczyniłem z niego fajtłapę. "
            To jest manipulacja i przyznanie się do tego. TROLU
        • lospecchio Wersja_robocza 19.10.11, 15:37
          wersja_robocza napisała:

> Tym razem odpowiem tutaj:
          > 1. Przyznałeś się do trollingu i manipulacji, dlatego zwróciłam ten wątek ku in
          > formacji forumowiczów.
          > 2. Załóż blog i tam publikuj doznania kobiety.
          > W przyszłości użyj maila, bo tu się nie doczekasz odpowiedzi na pytania o desan
          > t na oł.

Eeeeee Wersja_robocza chyba w tym przypadku za szybko zdecydowała sią wyrzucić na oślą wątek estolatka pt. PACHNIDŁO .

Przecież nie różni się zakresem tematycznycm od wątków (problematycznych) zakłądanych na tym forum, tyle że zaczyna się od rozbudowenj anegdoty, opowieści prawdziwej albo zmyślonej, na końcu dopiero postawione jest pytanie do dyskusji. Rozbudowane posty chyba nie są tu zabronione, prawda?

Zabawny oryginał z tego estolatka, nie ma co!

Oczywiscie, zeby była jasność, tylko moja sugestia, do suwerennych decyzji Adminów FK się nie wtrANCAM.
      • bruthal Re: Informacja 19.10.11, 14:40
        Żądasz trolu przyzwoitości?? LOL
        Przyzwoitość wymaga zapoznania się z zasadami panującymi na forum
        Przeczytaj porady
        Że zacytuję
        "Jeżeli widzisz, że Twoja wypowiedź została usunięta i chcesz dowiedzieć się dlaczego - napisz list do moderatorów. "
        Ale jak widać troli to nie dotyczy one muszą dostać wyjaśnienie na forum.
    • jdylag75 Re: "Bo śmieci były nie wyniesione" 19.10.11, 17:20
      Skoro, jak napisałeś, niektóre tylko są jędzami, to wybierz taką która nie jest i po sprawie. Wystarczy znaleźć jedną, wielkie mi mecyje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka