powsa676 20.10.11, 17:01 zmarnowanych lat,nieudanego zwiazku, nierozwinietych pasji niewykorzystanej szansy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samuela_vimes Re: czego zalujecie w zyciu? 20.10.11, 19:12 Ludzi którzy tworzą takie denne wątki Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: czego zalujecie w zyciu? 20.10.11, 19:17 ja żałuję, że nie mam drugiego dziecka ( chodzi mi o dziecko, zaraz po dziecku) ale wyszło jak wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: czego zalujecie w zyciu? 20.10.11, 19:25 ze matka jednak zdecydowala sie mnie urodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: czego zalujecie w zyciu? 20.10.11, 19:38 Że czasem byłam leniwa, a teraz mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: czego zalujecie w zyciu? 21.10.11, 08:37 nie ma czego żałować. Życie ułożyło mi się tak jak ułożyło, bo wyboistej i krętej drodze, ale gdyby nie to dziś nie byłabym taka jaka jestem i nie miałabym tego co mam. Może nawet nie miałabym swojego męża cudownego i co wtedy?? Jest dobrze jak jest i nie ma co roztrząsać tego czego nie zrobiłam, nie wybrałam.. No może jednej rzeczy żałuję.. że nie zrobiłam awantury w przychodni, albo przynajmniej odpowiednio nie przycisnęłam pani doktor. Dziś nie byłabym prawie 100kilową babą z rozwaloną tarczycą tylko 70-kilową babą z rozwaloną tarczycą. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: czego zalujecie w zyciu? 21.10.11, 08:53 żałuję, se udowodni kogos na forum i dostałem za to bana. Odpowiedz Link Zgłoś
ursz-ulka Re: czego zalujecie w zyciu? 21.10.11, 09:41 Wszystkich błędów, a było ich trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonima Re: czego zalujecie w zyciu? 21.10.11, 09:42 ... że w pewnym momencie moje życia byłam naiwna do bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
psychcio Re: czego zalujecie w zyciu? 21.10.11, 09:44 Niewykorzystanych okazji do bzykania. Bardzo Panie przepraszam:( Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_girl1 Re: czego zalujecie w zyciu? 22.10.11, 15:57 A ja zaluje dokladnie tego samego o czym wspomnial psychcio. Lata leca, a ja panom odmawiam. Trzeba sie w koncu przelamac i nawet na jedna noc propozycje przyjac, bo lata leca, a czas ucieka ;) Bo kiedy jesli nie teraz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: czego zalujecie w zyciu? 22.10.11, 16:18 O, ja też się pod tym podpiszę;) Kiedy z życia korzystać, jak nie między 30-40? No bo potem to już będę stateczną wiedźmą;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czego zalujecie w zyciu? 21.10.11, 09:49 ja żałuję, że nie pójdę na kravitza. aaaalbo może pójdę, co se będę żałować. żal ----> zgorzknienie ----> depresja ------> .... are you gonna go that way? noł. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: czego zalujecie w zyciu? 21.10.11, 10:11 Jakoś bardzo żałować to nie, bo ja z błędów wyciągam wnioski i gdyby niektórych nie było to nie była tym kim jestem, a bardzo siebie lubię...no i szkoda życia na próżne żale. Czego żałuję troszkę to tego, że niektórych rzeczy nie zaczęłam robić wcześniej, bo teraz byłabym w nich o wiele lepsza i tego, że nie poznałam bliżej/przegapiłam niektórych ludzi (teraz staram się nie przegapiać). Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: czego zalujecie w zyciu? 21.10.11, 10:15 że nie poszłam na medycynę Odpowiedz Link Zgłoś
tiuia Re: czego zalujecie w zyciu? 21.10.11, 12:00 ... że za dużo życia przebalowałam. Mogłam o wiele wcześniej zacząć pracować, kupić mieszkanie, zrobić prawko... Ale w sumie ze wszystkim zdążyłam, więc specjalnie nie narzekam;) Żałuję też, że bardziej niż rozumem kieruję się emocjami. Niestety ciężko mi nad tym zapanować, choć wiem, że to średnio popłaca w moim przypadku... Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: czego zalujecie w zyciu? 22.10.11, 16:13 Że się nie imprezowałam, nie zarzuciłam amfy ani nie zapaliłam zioła jak była ku temu okazja i potrzeba. Człowiek jak młody to jednak głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: czego zalujecie w zyciu? 22.10.11, 16:20 Ale zioła nigdy? Czy, że za rzadko niegdyś? Odpowiedz Link Zgłoś
wladek.6 Re: czego zalujecie w zyciu? 22.10.11, 16:26 Najbardziej zaluje tego ze nie mialem wiecej dziewczyn,tylko kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: czego zalujecie w zyciu? 22.10.11, 17:22 Że za młodu. Prawdopodobnie rozwiązałoby to wiele problemów i moje współczesne życie wyglądałoby zupełnie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: czego zalujecie w zyciu? 22.10.11, 17:27 Tego błędu to ja na szczęście nie popełniłam;> Odpowiedz Link Zgłoś
ikcort Re: czego zalujecie w zyciu? 22.10.11, 16:25 > czego zalujecie w zyciu? Ja gorzko żałuję, że w szkołach różnych szczebli spędziłem wszystkiego 17 lat. Studiów i tak nie ukończyłem, ponieważ obywatel promotor bardzo drażnił moje nerwy, na domiar złego zgubiłem widome świadectwo tak zwanej dojrzałości – czyli tak czy inaczej mam wykształcenie podstawowe. Zmieniłoby coś, gdybym je zdobył przeciągu 8, a nie 17 lat? Nie sądzę. Gdybym mógł cofnąć czas, tobym nigdy nie poszedł do liceum i na "studia", a zaoszczędzone tysiące (!) godzin przeznaczył na naukę rzeczy przydatnych lub interesujących oraz na pracę. Ponadto oszczędziłbym sobie strat moralnych i poniżeń, których doznałem, będąc przedmiotem poczynań machiny "edukacyjnej". Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: czego zalujecie w zyciu? 22.10.11, 16:29 niewykorzystanych okazji ,tego ,że nie podróżowalam intensywniej ,za mało randkowalam:P i nie wybralam lepszych studiow , Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: czego zalujecie w zyciu? 22.10.11, 16:38 Że zeżarłam miskę makaronu zamiast napić się kawy i rozpakowywać graty w nowym mieszkaniu. I teraz, przez ten nieszczęsny makaron, mogę tylko leżeć do góry brzuchem i jęczeć, bo nic innego mnie się nie chce:/ Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: czego zalujecie w zyciu? 22.10.11, 17:21 Po co sie spieszyc skoro juz jestes na nowym miejscu to masz wiele czasu na ukladanie. Ciesze sie, ze w koncu znalezliscie cos co wam odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: wszystkiego 22.10.11, 17:19 Niczego, nada, rien... youtu.be/BoiEGfd-328 Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: wszystkiego 22.10.11, 17:30 www.youtube.com/watch?v=Q3Kvu6Kgp88 ;) Ja też nie. Nawet głupot, bo na głupotach człowieka się uczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: czego zalujecie w zyciu? 22.10.11, 18:42 Założenia konta na n-k i pejsbuku, na szczęście naprawiłem ten błąd i jestem nieobecny na portalach społecznościowych. Odpowiedz Link Zgłoś
timetotime Re: NICzego 22.10.11, 19:01 Równowaga w przyrodzie być musi ;). Twoja kobiecina żałuje pewnie podwójnie. Różnych rzeczy ;). Ja żałuję, że nie studiowałam tego o czym marzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: NICzego 22.10.11, 19:16 timetotime napisała: Twoja kobiecina żałuje pewnie podwójnie. Różnych rzeczy ;). to sie zgadza. miala jechac do Tajlandii a Tajlandie wlasnie zalalo Odpowiedz Link Zgłoś
sid-sid Re: czego zalujecie w zyciu? 22.10.11, 19:09 Kilku błędnych decyzji i jak piszesz, niewykorzystanych szans. Odpowiedz Link Zgłoś
aside11whisper Re: czego zalujecie w zyciu? 24.10.11, 00:12 Niczego. Żal to bedzie umierać... Odpowiedz Link Zgłoś
asdfhjkl Re: czego zalujecie w zyciu? 24.10.11, 20:33 ze nie zaczelam trenowac siatkowki. i ze kiedys nie mialam takiej pewnosci siebie jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
pattaya_x Re: czego zalujecie w zyciu? 24.10.11, 23:43 simply? to jest okazja aby to nadrobic teraz, randki, podroze itd, tylko jak u wiekszosci znow kasy na to bardziej intensywne zycie brakuje ;) a studia, kazdy kierunek ma wady Odpowiedz Link Zgłoś
asiablues Re: czego zalujecie w zyciu? 16.11.11, 12:57 Tego, ze poswięciłam mojemy ex tyle czasu. Mam z nim fajnego syna, ale to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś