wez_sie 13.06.12, 14:33 czy wiecie moze po czym mozna poznac desperatke? albo chociaz odroznic ja od zwyklej dziewczyny, ktora marzy o chlopaku? dzieki za podpowiedzi. jestescie super i kochane! (oprocz siksy, bo jest trolem) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kbjsht Re: po czym poznac desperatke? 13.06.12, 14:39 hahaha.. czemu siksa trol ? :D desperatka się rzuca na biedną zwierzynę, taka jest różnica Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: po czym poznac desperatke? 13.06.12, 14:42 > hahaha.. czemu siksa trol ? :D bo ma nos jak trol i nie tylko. kiedys krazyly jej wyrozbierane fotki po necie. Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: po czym poznac desperatke? 13.06.12, 14:46 wez_sie napisał: > bo ma nos jak trol i nie tylko. kiedys krazyly jej wyrozbierane fotki po necie. taa,to pewnie i moje już widzialeś;/ Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: po czym poznac desperatke? 14.06.12, 06:12 > taa,to pewnie i moje już widzialeś;/ A ktos Ty? Pierwszy raz nick widze na gazeta.pl.. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: po czym poznac desperatke? 14.06.12, 08:16 eeeeeeee, jaki koles! nie zna nowych dupeczek na foró :P ps. jusz zajeta Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: po czym poznac desperatke? 14.06.12, 08:54 > eeeeeeee, jaki koles! > nie zna nowych dupeczek na foró :P Nie w moim typie - nie ma fotki dodanej do profilu.. :p > ps. jusz zajeta Zawsze mozesz sledzic jej faceta i jak bzyknie cos na boku to porobic fotki.. :p Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: po czym poznac desperatke? 14.06.12, 20:12 senseiek napisał: > > eeeeeeee, jaki koles! > > nie zna nowych dupeczek na foró :P > > Nie w moim typie - nie ma fotki dodanej do profilu.. :p > > > ps. jusz zajeta > > Zawsze mozesz sledzic jej faceta i jak bzyknie cos na boku to porobic fotki.. : > p nie bzykam w miejscach publicznych, nie zrobi fotek :{ Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek IQ masz na poziomie ally vel boskiej... 14.06.12, 20:43 > > > ps. jusz zajeta > > > > Zawsze mozesz sledzic jej faceta i jak bzyknie cos na boku to porobic fot > ki.. : > > p > > nie bzykam w miejscach publicznych, nie zrobi fotek :{ IQ masz na poziomie ally vel boskiej... Napisalem zeby sledziel faceta, po to zeby przylac go na bzykaniu INNEJ, i po zrobieniu fotek, dac ci - wiec sie rozejdziecie i problem pt "zajeta" by sie skonczyl.. Ale widac, ze nie warto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht oooooo 14.06.12, 20:51 oo.. wybacz ideale, nie chciałam Cię tak urazić. to był chyba przejaw zmęczenia= braku czytania ze zrozumieniem ;) jeszcze raz PRZEPRASZAM! Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: oooooo 14.06.12, 21:59 > oo.. wybacz ideale, nie chciałam Cię tak urazić. to był chyba przejaw zmęczenia > = braku czytania ze zrozumieniem ;) jeszcze raz PRZEPRASZAM! Przepraszam, bylem za ostry... :* A jej IQ i tak nie przebijesz.. :p deser.pl/deser/1,111858,11922672,Zdjecie_z_meczu_Polska_Rosja__ktore_obieglo_siec_.html Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: oooooo 15.06.12, 06:56 > p.s. szkoda, że nie przebiję :( ?? Ale to przebicie dolem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Udowodnij... ;P 15.06.12, 17:42 > senseiek lubię Cięę Udowodnij... ;P Najlepiej pokaz co potrafi Twoj jezyczek.. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: po czym poznac desperatke? 13.06.12, 17:02 przy kazdym kontakcie myśli, że to podryw. pogadać się normalnie nie da, bo jej się zdaje, że próbujesz z nią rozpocząć nowe życie. jak się dowie, że nie masz na to ciśnienia, to cię spuści na drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: po czym poznac desperatke? 13.06.12, 18:30 wygląda mniej więcej tak Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: po czym poznac desperatke? 13.06.12, 18:48 Juluś, we wczorajszym-meczowym wątku Ursydy już się Alina pojawiła. Zajrzysz na pocztę? ;) Bosh, mam nadzieję, że mnie święte.jeże nie zabiją za tę prywatę. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: po czym poznac desperatke? 13.06.12, 20:14 Eh, ten szał w oczach. Faktycznie despera;) Odpowiedz Link Zgłoś
tommy.boy.ltd Re: po czym poznac desperatke? 15.06.12, 10:55 O matko i córko, miałem nadzieję że ta tępa łycha już dawno sczezła i przepadła ale jak mówi stare porzekadło "złego licho nie bierze" - najwyraźniej głupiego też nie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: po czym poznac desperatke? 15.06.12, 11:08 Mam nadzieję, że nie mówisz o mnie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
tommy.boy.ltd Re: po czym poznac desperatke? 18.06.12, 09:50 W żadnym razie. Przypomniały mi się mondrości ally sprzed dwóch lat. Stare trolle nie zdychają :] Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: po czym poznac desperatke? 18.06.12, 11:45 U niej to postępuje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
przeciez.wiem Re: po czym poznac desperatke? 18.06.12, 23:44 kitek_maly napisała: > Juluś, we wczorajszym-meczowym wątku Ursydy już się Alina pojawiła. A po chu...? Tak się odgrażała na swoim blogasku, że teraz to sława ją czeka i na to głupie forum już nie przyjdzie. Taką miałam nadzieję, że słowa dotrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes [...] 13.06.12, 19:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes [...] 14.06.12, 20:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_zielone_pe Re: po czym poznac desperatke? 14.06.12, 22:05 bardzo natemat.pl/18783,zamach-w-smolensku-to-tylko-jeden-z-jej-wybrykow-z-dziewczyny-z-koszulka-w-sieci-smieja-sie-od-lat Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: po czym poznac desperatke? 14.06.12, 12:13 to nie tyle desperatka co kobieta zaklęta w ciele drobnego chłopca. trzeba jej to wybaczać, chociaż nożyck się w kieszeni otwiera jak się pomyśli ilez to ma sieczki w głowie. ja sobie zrobię koszulkę z napisem : "cud na okęciu" Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: po czym poznac desperatke? 13.06.12, 18:40 desperado naiwnie zakochuje sie w każdym kto jedynie pośle w jej kierunku tandetny komplemencik, daje się wykorzystywać prawie na każdym kroku zaślepiona nowym panem, gdy do niej dociera , ze to nie to upija się w samotności................ I powtórka z rozrywki;-p Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: po czym poznac desperatke? 13.06.12, 21:08 Wzrok dziki, suknia plugawa. Desperatka znaczy się, nie siksa ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
jemi-ola Re: po czym poznac desperatke? 14.06.12, 00:43 Po tym, że umawia się z tobą? Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 ktoś kto mrzy o jakimkolwiek chłopaku/mezczyźnie 14.06.12, 00:51 to z załozenia desperatka. To dośc oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
anna019 Re: ktoś kto mrzy o jakimkolwiek chłopaku/mezczyź 14.06.12, 11:13 Kora, co sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
myslaca_glowa Re: po czym poznac desperatke? 14.06.12, 12:52 A po czym poznać zwykłą dziewczynę, która marzy o chłopaku? Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: po czym poznac desperatke? 14.06.12, 17:14 Po tym, że obniża wymagania. Tak więc - masz szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: po czym poznac desperatke? 14.06.12, 22:33 po 'głodnym" spojrzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Lolcia... czy Ty pamietasz ? 15.06.12, 14:54 lolcia-olcia napisała: > po 'głodnym" spojrzeniu czy Ty pamietasz, jak ja na Ciebie patrzylem ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Lolcia... czy Ty pamietasz ? 19.06.12, 12:09 hahaha pamiętam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
modlesiezawas Re: po czym poznac desperatke? 15.06.12, 15:37 wez_sie napisał: > czy wiecie moze po czym mozna poznac desperatke? pszesiadóje na forum kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
hotally ciężka ta sława... 15.06.12, 18:23 ludzie się gapią i mówią "siema Ally" Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonima Re: ciężka ta sława... 18.06.12, 13:49 A nie mówią: Ally lepiej by Ci było z grzywką?? Przepraszam za sarkazm, ale mam dzisiaj chyba zły dzień, buty mnie cisną. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio A los - jeszcze cięższy... 18.06.12, 13:57 a_nonima napisała: > A nie mówią: Ally lepiej by Ci było z grzywką?? Mnie, chociaz tego nie mowia, to sam to wiem... eehhh... Odpowiedz Link Zgłoś
mirtillo25 Re: po czym poznac desperatke? 18.06.12, 14:06 Mam parę zdesperowanych koleżanek singielek, więc mogłabym napisać o tym doktorat, hehe :D A więc desperatkę można poznać po następujących objawach: * na fejsie wkleja masę tekstów i obrazków związanych z tym, że bycie singlem jest super, a zajęte laski to frajerki, którym tak naprawdę zazdrości, * utrzymuje kontakt ze wszystkimi byłymi facetami, bo być może któryś z nich może zmieni zdanie, * często imprezuje, ale chodzi tylko na te imprezy, gdzie można spotkać wolnych facetów (najlepiej w dużej ilości), * rozmawia i pije drinki z każdym napotkanym kolesiem (frajerem, macho, brzydalem, cwaniaczkiem, idiotą), ponieważ nie ma przed sobą postawionej żadnej poprzeczki, jeśli chodzi o wygląd i zachowanie faceta, * upija się jak małolata i próbuje zwrócić na siebie uwagę płci męskiej (może próbować siadać na kolana, rzucać się naszyję itd.), często wykrzykuje jakieś wulgaryzmy albo robi dziwne odgłosy, że niby się zajeb**cie bawi ;) * co imprezę widzisz ją flirtującą z innym facetem, ponieważ każdy poprzedni już dawno ją olał, * często zarywa do zajętych facetów, a Ci odpychają ją z niesmakiem, * wymienia się numerem z każdym w nadziei, że być może coś z tego będzie, * każdy związek jest dla niej zawsze "wielką miłością", * na imprezie trzyma się faceta jak rzep psiego ogona, * w trakcie rozmowy z desperatką wyraźnie czujesz, że ona na Ciebie leci, * co imprezę wkleja na fejsa kolejne fotki w objęciach równie zdesperowanych koleżanek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie jestescie monotematyczni 19.06.12, 10:28 alusia nie byla inspiracja. w ogole nigdy o niej nie pomyslalem. macie jakas shize chyba czy cos. Odpowiedz Link Zgłoś
xemikk Re: po czym poznac desperatke? 19.06.12, 12:33 Desperatka to desperatka, wydzwania, nie potrafi się odczepić, najchętniej po jednym spotkaniu wzięła by z Tobą ślub. Odpowiedz Link Zgłoś