dotka1987-20
03.07.12, 13:43
Problem- 4 lata temu udalo mi sie schudnac 27 kg! Moja waga wyjsciowa to 87kg- pozniej 60!! Ogolnie super!!Ogolnie dieta a pozniej ciaza przy ktorej schudlam 8 kg i wlasciwie nic nieprzytylam bo cale 9miesiecy wymiotowalam. Teraz przytylam do ponad 64kg i wiecie co... czuje sie gozej z tymi paroma kilogramami wiecej niz w tedy gdy mialam ich ponag 27!Jak to jest?! Niewiem co sie ze mna stalo ale brak wiekszej motywacji, sily, zmeczenie(jestem mama 3 letniego chlopca oraz zona) dobijaja mnie tak, ze nie mam konkretnej sily aby wreszcie wziasc sie za siebie i zgubic te pare kg:( Jestem zalosna wiem- udalo mi sie zgubic tyle kilo a teraz nagle przeszkadza mi te pare :/ Wiem ale chce sie tylko dobrze czuc gdyz nie mam zamiaru wrocic do poprzedniej wagi i wygladac jak slonica:( Potrzebuje tylko sily i motywacji, wsparcia. Czy macie jakies doswiadczenie z dieta oczyszcajaca owocowo- warzywna?chcialabym tez najpierw zaczac od oczyszcenia organizmu to ze wzgledu na nadmiar wszystkiego co pochlaniam ostatnimi czasy a niechce czegos drastycznego bo potrzebuje sily do pracy i dziecka. Czy taka dieta 10 dniowa nieodbije sie na moim zdrowiu a tym bardziej na efekcie jojo! Acha wspomne tylko, ze mam sklonnosc do migren:/ Wiec czy to jest wskazane? wogole macie jakies ciekawe pomysly na cos fajnego niepozbawiajacego sily, niezbyt drastycznego a co pomoze mi sie zregeneroiwac odzyskac dawne sily (przed przezarciem).