Dodaj do ulubionych

Pytanie o EXILIS

IP: *.fucio.net 15.04.11, 12:31
Słyszałam wiele dobrego o likwidacji tkanki tłuszczowej za pomocą Exilis -nieinwazyjna liposukcja i do tego bardzo skuteczna. Chciałam spytać czy któraś z forumowiczek jest po takich zabiegach- jak efekty? Czy naprawdę takie rewelacyjne? I czy wiecie gdzie mogę udać się na takie zabiegi Wrocławiu?
Obserwuj wątek
    • monika2409 Re: Pytanie o EXILIS 26.04.11, 12:31
      Moja siostra jest po 4 zabiegach exilis. Powiem szczerze, że podchodziłam z niedowierzaniem do tego od początku a teraz jak widzę efekty na własne oczy to żałuje, że nie zdecydowałam się wcześniej. Ale przed wakacjami sobie obiecałam. Bo - naprawdę ma dobrych kilka centymetrów w brzuszku mniej i wskoczyła w spodnie z czasów studiów. We Wrocławiu jest gabinet Art Estetica - kurcze, właśnie weszłam na stronę żeby przykleić link i mają na to niezła promocje ale tylko do końca kwietnia to trzeba się spieszyć bo do 4 zabiegów dokładają 2 drenaże limfatyczne i zabieg antycellulitowy gratis:D tu jest link artestetica.pl/zabiegi_na_cialo.html ja tam zaraz dzwonię ;)
      • szkrabek27 a fokus rf czy bella conour 29.04.11, 12:19
        mial ktos te zabiegi?
        • Gość: ewelina Re: a fokus rf czy bella conour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.11, 11:11
          ja jestem po 1 zabiegu, narzie efektow brak, ide jeszcze na 3 czyli serie 4 zabiegow, dam znac jak bylo i jakie efekty
          • monika2409 exilis 15.08.11, 00:29
            ewelinko nie martw sie bo siostra po pierwszym tez narzekała, że nic nie widać, że strata pieniędzy ale teraz wychwala pod niebiosa
            ja sie już zapisałam, od września zaczynam a wykupiłam pakiecik zabiegowy w super okazyjnej cenie w tym ich sklepie internetowym i jestem mega szczęśliwa bo zaoszczędziłam jeszcze na mezoterapie
      • tharna Re: Pytanie o EXILIS 15.08.11, 13:06
        Jakie są ceny?
    • malwinkaa1980 Re: Pytanie o EXILIS 28.01.12, 02:35
      miałam ten zabieg 2tyg temu (we wrocławiu, salon art estetica) - zdecydowanie polecam! po wykonaniu exilis naprawdę widać poprawę - mam napiętą, jędrną skórę. poza tym, co chyba najważniejsze, zmniejszył mi się obwód miejsc, na które ciągle narzekałam - głównie ud i brzucha. podaję link do opisu zabiegu - wroclaw.artestetica.pl/exilis-modelowanie-sylwetki-redukcja-tkanki-tluszczowej-oraz-odmladzanie-twarzy/ .
      • musmusmus Re: Pytanie o EXILIS 17.05.12, 13:43
        Sama jeszcze się nie zdecydowała, ale exilis jest też w ofercie wellderm. Ponoć bezboleśnie rzeczywiście i bezinwazyjnie. No a ja zawsze mam lęki przed tym co najprawdopodobniej "będzie bolało" :D
        • kareno Re: Pytanie o EXILIS 24.05.12, 16:12
          musmusmus napisał:

> Sama jeszcze się nie zdecydowała, ale exilis jest też w ofercie wellderm. Ponoć
          > bezboleśnie rzeczywiście i bezinwazyjnie. No a ja zawsze mam lęki przed tym co
          > najprawdopodobniej "będzie bolało" :D
          to w ogóle nie boli jakby ktoś miał wątpliwości :)
          • Gość: Olka1978 Re: Pytanie o EXILIS IP: *.dynamic.mm.pl 03.07.13, 11:54
            Zabieg nie boli ale odczucia są średnio miłe. Najgorszy jest pierwszy raz bo można wtedy odczuwać najmocniej jakieś pieczenie, ale wystarczy poprosić to osobę, która to robi, to zrobi chwilkę przerwy i da się wytrzymać. A z tego co się orientuje, to podgrzewają tkanki do 41 -42 stopni i dlatego efekt jest tak dobry. Więc moja droga, jak będzie cię bolało po powiedz to w gabinecie a oni na pewno coś zaradzą.
    • julianna33 Re: Pytanie o EXILIS 18.05.12, 11:47
      Moja znajoma miała lipolizę iniekcyjną, ale z użyciem preparatu Aqualyx. Jest bardzo zadowolona, podobno zabieg bezbolesny. Wykonywła go w profesjonalnym gabinecie w Krakowie (www.newu.pl) - ja korzystałam tam z zabiegu na cienie pod oczami, light eyes ultra. Wyczytałam, że Aqualyx jest jedynym zaakceptowanym i bezpiecznym środkiem do bezpośredniego wprowadzania go w tkankę tłuszczową. Efekty pojawiają się po paru tygodniach, ale najlepsze uzyskuje się serią paru takich zabiegów. Niestety zabieg nie jest dla osób otyłych - zwalcza miejscowe otłuszczenie, np. w okolicy ramion, brzucha, ud czy podbródka, tzw. drugi podbródek.
      • merlinek1 Re: Pytanie o EXILIS 25.05.12, 12:15
        Korzystałam z exilisa dwukrotnie. Zabieg polega na nagrzewaniu wybranej (odchudzanej) partii ciała specjalna głowicą. Dla mnie był w porządku, ale wiem że były panie które narzekały że parzy....
        Efekt jest kilkucentymetrowy. Polecane jest łączenie tego zabiegu z drenażem np. Trzeba dużoooo pić i ruszać się nieco więcej niz zwykle. Uwaga: trwałość zabiegu zależy juz niestety od nas i tego co robimy i jemy dalej...Smutna część historii jest taka że jak nie dba sie o efekt, to z czasem w obwodzie znowu przybywa...
        • Gość: Karolina84 Re: Pytanie o EXILIS IP: *.e-plan.pl 30.05.12, 10:02
          Mam do odsprzedania Voucher na zabieg Exillis w Klinice La Perla w Warszawie. Wartość 1000zł. Odstąpię za 200zł. Ważny do sierpień 2012. W razie zainteresowania, proszę o kontakt.

karolina.cenkier@gmail.com
          • Gość: Maja Chwiałkowska Re: Pytanie o EXILIS IP: *.icpnet.pl 19.10.12, 17:49
            Witajcie Drogie Panie :)
            reprezentuję klinikę medycyny estetycznej w Gnieźnie, w której używamy systemu Exillis. Nasza strona www.fenixmed.pl choć jeszcze w trakcie zmian i nie zupełnie ukończona pozwoli Wam zapoznać się z naszą ofertą. Ale nie sugerujcie się cennikiem ponieważ w ramach jesiennej oferty mam do zaoferowania w tym momencie darmowe indywidualne konsultacje w naszej Klinice w Gnieźnie oraz świetne ceny na Exillisa!! Piszcie do mnie dziewczyny!! m.chwialkowska@fenixmed.pl
    • Gość: karakss Re: Pytanie o EXILIS IP: *.internetia.net.pl 02.12.12, 22:17
      mialam zabieg robiony na uda wew i musze powiedziec ze jestem zadowolona,efekty byly widoczne dopiero po 3 zabiegu i polegaly na tym ze z flaka jaki mialam zrobil sie walek nie dajacy sie chwycic wiec ladnie wyrownaly mi sie te wew pow ud i widac ze noga stala sie szczuplejsza.Teraz robie zabieg lydki i jestem po 2 zabiegu-efektow na razie brak,Polecam wziac do tego endermologie bo drenaz ulatwia wchlanianie tegoi rozgrzanego tluszczu.
    • Gość: gosc Re: Pytanie o EXILIS IP: *.kalisz.mm.pl 09.01.13, 10:58
      Słyszałam. Dobre na zmarszczki na twarzy. Znajoma robiła sobie i efekt w tym przypadku był od razu po zabiegu. Jak wyszła z gabinetu nie mogłam się nadziwić.
      Na twarz sobie tego nie zrobię bo nie czuję potrzeby ale na brzuch zrobiłam i u mnie było widać zmiany. Nie od razu jak niektórzy tu piszą ale było widać różnicę.
      Teraz mam blisko taki gabinet bo w Kaliszu otworzyli Skin and More się nazywa mają exilis więc następnym razem sprawdzę tę lokalizację.
      • Gość: Kamillkaa Re: Pytanie o EXILIS IP: *.dynamic.mm.pl 03.07.13, 11:38
        Byłam w Skinie w Kaliszu na zabiegach na boczki i wystający brzuch. Polecam, po kilku razach(całej serii) efekt zadziwił mnie bardzo. Skóra super napięta, obwód się zmniejszył i zadowolona jestem bardzo. Polecam!!! Warto zainwestować, bo na stół do chirurga to strach się położyć
        Niedługo zainwestuje w exilisa na twarz bo zmarszczki zaczynają mnie denerwować:/
    • Gość: mar Re: Pytanie o EXILIS IP: *.icpnet.pl 04.04.13, 21:58
      mialam exilis i musze tylko zaznaczyc ze to NIE jest takie bezbolesne ani malo bolesne, mnie bolalo bardzo, piecze i parzy a jak strzeli iskra to juz w ogole, wykupilam pakiet na 3 ale bede sie bala isc znowu i terz nie wiem.
      • Gość: Iwona1970 Re: Pytanie o EXILIS IP: *.dynamic.mm.pl 03.07.13, 11:49
        Witam, ja też miałam exilisa i może było to mało fajne uczucie, ale warto te zabiegi kontynuować. Jak zobaczysz, że Ci centymetry się zmniejszają i skóra jest tak zwarta, że nie można np. na boczku chwycić i wałka zrobić to będziesz chwalić na prawo i lewo exilisa i osobę, która to robiła. Ja polecam, korzystałam najpierw z bardzo znanej kliniki w W-ie, wszystkie gwiazdy i gwiazdeczki tam chodzą, ale potem na Facebooku znalazłam Skin&More w Kaliszu i warto chociażby ze względu na ceny tam się wybrać, gabinet dostosuje się i nawet w weekend zrobią zabieg.
        • Gość: Iwona Re: Pytanie o EXILIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.13, 13:19
          miesiąc temu wykupiłam pakiet 4 zabiego exilisa, z poczatku byłam nastawiona sceptycznie, jednak po zakończeniu pakietu, efekt był widoczny robiłam brzuch i pośladki, w brzuchu straciłam ok 3,5 cm..dla mnie super, pośladki znacznie się ujędrniły, cellulit jest tez dużo mniejszy niż przed zabiegami..ważne jest aby pic przy tej kuracji dużo wody wtedy efekty sa znacznie lepsze. Robiłam w galerii arkadius w laskach, maja dużo nizsze ceny na pakiety niż salony do których dzwoniłam. ogolnie polecam
          • Gość: Zuza Re: Pytanie o EXILIS IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.13, 17:46
            u mnie podobnie bo ok 4 cm mi zeszło a to juz jeden rozmiar w dół! :) tak wiec ja moge z czystym sumieniem polecic exilis i klinike w ktorej go wykonywalam a mianowicie beautymed dr mirackiego
            • Gość: Olenka45 Re: Pytanie o EXILIS IP: *.ip.netia.com.pl 18.02.14, 15:54
              Trochę się naczytałam o tym systemie i wyszukałam najbliższego podmiotu oferującego tego typu usługi. Akurat ja udałam się do CNR w mieście Kędzierzyn - Koźle i z efektów jestem bardzo zadowolona :)) Polecam każdemu, bardzo miła atmosfera, mili i znający sie na rzeczy ludzie : ) Idzie wiosna i udaje mi się wcisnąć w sukienkę, która dawno na mnie nie pasowała. Sprawdźcie sobie ten system (ja polecam także ten ośrodek) bo warto :))

Powodzenia dziewczyny!!
      • Gość: ZUza Re: Pytanie o EXILIS IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.13, 17:38
        Mi nigdy nic nie bolało przy exilisie a wykonuje juz trzeci obszar moze to kwestia wykonania ja polecam Ci sprawdzona klinike Beautymed spróbuj :) moze zmienisz zdanie
    • Gość: anka88 Re: Pytanie o EXILIS IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.13, 06:40
      witam mam do sprzedania xenical zakupiony w irlandi jezeli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt tarnow76@o2.pl
    • tybeltowa Re: Pytanie o EXILIS 27.09.13, 02:23
      Wellderm na Inowrocławskiej

No polecam,bo sama robiłam......
      :)
      • Gość: Abana Re: Pytanie o EXILIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 00:22
        Rzeczywiscie w gabinecie na Inowrocławskiej jest super, pełna profeska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka