anka2413 30.06.04, 16:57 Ktoś ma jakieś pomysły??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nat.ka Re: Recepta na nude 30.06.04, 16:59 nie chcę nic mówić, Aniu, ale podobno ludzie inteligentni się nie nudzą;))))) znajdź sobie partnera do dzielenia tej nudy, od razu raźniej. czytaj, graj, znajdź pracę, no nie wiem, co Cię interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: Recepta na nude 30.06.04, 17:02 nat.ka napisała: > nie chcę nic mówić, Aniu, ale podobno ludzie inteligentni się nie nudzą;))))) > znajdź sobie partnera do dzielenia tej nudy, od razu raźniej. > czytaj, graj, znajdź pracę, no nie wiem, co Cię interesuje. > oj to tak łatwo powiedzieć, ale co zrobić - ja tak często mam - że mam ochotę coś zroibć, a nie mam pojęcia jak, zabieram się za rozmaite rzeczy i przy każdej się okazuje, że to nie na to mam ochotę Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Recepta na nude 30.06.04, 17:03 no to rób to, na co dokładnie masz ochotę, np na leżenie brzuchem do góry. a najczęściej jest tak, że przez cały dzień się człowiek tłucze i mu się nudzi, i jest tak znudzony, że drugiego dnia jest wszystko w normie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: Recepta na nude 30.06.04, 17:08 nat.ka napisała: > no to rób to, na co dokładnie masz ochotę, np na leżenie brzuchem do góry. tylko, że ja tak miewam, że nie wiem, na co mam ochotę: chwilę poczytam - "nie, to nie to, pojeżdżę na rowerze" - przejadę parę km: "nie, może jednak sobie pooglądam jakiś film" i tak w kółko - robie wszystko i nic, a wcale się lepiej od tego nie poczuję > najczęściej jest tak, że przez cały dzień się człowiek tłucze i mu się nudzi, i > > jest tak znudzony, że drugiego dnia jest wszystko w normie:))) jedyna nadzieja - gorzej, jak z koeli na 3 dzień ten dziwny stan wróci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anka2413 Re: uczyć się, uczyć się, uczyć się, jak mawiał 30.06.04, 17:14 zależy co? Odpowiedz Link Zgłoś
anka2413 Re: uczyć się, uczyć się, uczyć się, jak mawiał 30.06.04, 17:41 kopov gdzie sie podziewasz??, nudno na tym forum bez ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: uczyć się, uczyć się, uczyć się, jak mawiał 30.06.04, 18:44 ha! wiedziałam, że w końcu to przyznasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka2413 Re: uczyć się, uczyć się, uczyć się, jak mawiał 30.06.04, 18:54 no przyznałam ;)), chyba pojechał na urlop i nie ma kto rozruszać towarzystwa... Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: uczyć się, uczyć się, uczyć się, jak mawiał 30.06.04, 19:07 nie, nie pojechał nigdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka2413 Re: uczyć się, uczyć się, uczyć się, jak mawiał 30.06.04, 19:08 hmm, a skąd to wiesz???, chyba nie jesteś kolejna cierpiąca na rozdwojenie jaźni??? Odpowiedz Link Zgłoś
anka2413 Re: uczyć się, uczyć się, uczyć się, jak mawiał 30.06.04, 19:11 albo to twój ślubny ;-) i w domu dzielicie jeden komp... no to wpuść go na chwile ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: uczyć się, uczyć się, uczyć się, jak mawiał 30.06.04, 19:14 hehehehe wyglądam na schizofreniczkę?:) no po prostu wiem, mam z Nim kontakt:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: na co?/nt 01.07.04, 08:43 mysle, że to nie to o czym myślisz (jednak):)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: na co?/nt 01.07.04, 09:19 Skad wiesz, o czym mysle? Bo ja sie jakos nie moge domyslic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: na co?/nt 01.07.04, 11:55 myslę, że wiesz, ale jesli nie to spróbuj jeszcze raz:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywna Re: Recepta na nude IP: *.futuro.pl 30.06.04, 20:26 pobuszowac w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: Recepta na nude 01.07.04, 09:06 nie nudziłam się jeszcze nigdy, ani jednej minuty w życiu, problem jest dla mnie skrajną abstrakcją Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: Recepta na nude 01.07.04, 09:21 Ja nudzilam sie do 10 roku zycia, kiedy to wywalczylam wreszcie od Mamy pozwolenie na czytanie ksiazki do poznego wieczora w lozku (przedtem gasila mi swiatlo o 8, buuu). Co prawda zdarzalo mi sie uskuteczniac podstepy w postaci czytania z latarka pod koldra, ale bywalam nakrywana i rekwirowano mi latarke :( Odpowiedz Link Zgłoś
anka2413 Re: Recepta na nude 01.07.04, 09:23 znam to skądś, niesty ostatnio odkryłam,że po przyjściu do bilblioteki nie mam już w czym wybierać :(((, choć zapisana jestem w dwóch. Może czas na trzecią??? Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: Recepta na nude 01.07.04, 09:27 he he, mnie nigdy latarki nie zabrali, a miałam taką fajoską, co i na zielono i na pomarańczowo świeciła, no i normalnie też oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: Recepta na nude 01.07.04, 09:28 No ale powiedz - czy nuda nie jest usprawiedliwiona w wyniku takiego okrucienstwa? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: Recepta na nude 01.07.04, 09:21 dzisijszy człowiek ma tyle możliwości- że czasami chciałabym się ponudzić-nie mam na to czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palka Re: Recepta na nude IP: *.fastres.net 01.07.04, 17:20 ja tez nie. ale sie ucze. z nudow wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś