sloggi 30.11.05, 12:17 Wczoraj moją uwagę w markecie przykuły bokserki w mikołaje i renifery. Czy bielizna może być śmieszna, no może tylko czy facet zdejmujący spodnie musi wyglądać w galotkach jak pajac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ju.bi Re: Męskie bokserki 30.11.05, 12:50 licealistki daja takie w prezencie swoim chłopakom...moje dzieci niezaleznie od płci uzywaja do spania a czy to wygląda smiesznie? w mikołaja może byc... Odpowiedz Link
sorbet Re: Męskie bokserki 30.11.05, 17:30 Nie lubię "śmiesznych". Nie dlatego że są śmieszne, a dlatego że zawsze jak są Święta i inne wielkie okazje to ich pełno, komercha pełną parą, i jeszcze w "złym" stylu Odpowiedz Link
sloggi Re: Męskie bokserki 02.12.05, 13:11 Dokładnie tak. Dlatego na znak buntu śpię w bokserkach w żółwie. Odpowiedz Link
cioccolato_bianco Re: Męskie bokserki 04.12.05, 15:32 a na damskiej bieliznie to nie jest smieszne? Odpowiedz Link
sloggi Re: Męskie bokserki 05.12.05, 00:50 cioccolato_bianco napisała: > a na damskiej bieliznie to nie jest smieszne? Damskiej w bałwanki nie widziałem. Odpowiedz Link
cioccolato_bianco Re: Męskie bokserki 05.12.05, 09:35 a swiete mikolaje, choinki, aniolki i diabelki? Odpowiedz Link
sloggi Re: Męskie bokserki 05.12.05, 12:36 cioccolato_bianco napisała: > a swiete mikolaje, choinki, aniolki i diabelki? Gdzie Ty to widziałeś? Odpowiedz Link
matt.j Re: Męskie bokserki 13.12.05, 01:15 sloggi napisał: > > a swiete mikolaje, choinki, aniolki i diabelki? > Gdzie Ty to widziałeś? Moja znajoma nosi takie stringi z obrazkami (oczywiście obrazki są z przodu Zabawne rysunki ma na niektórych.. Odpowiedz Link
maclaw13 Re: Męskie bokserki 22.12.05, 13:05 Do spania w domu jak najbardziej, udomowiony miś w takich bokserkach w łóżku też chyba nie będzie wyglądał najgorzej (nie mam udomowionego misia, więc nie wiem na 100%), natomiast do noszenia raczej nie - naprawdę głupio wygląda. Odpowiedz Link
paulinaxra Re: Męskie bokserki 05.01.16, 09:53 luźne i zabawne do spania, czemu nie? np. takie: sklep.cornette.pl/21-bokserki-classic Odpowiedz Link
pisareczka1 Re: Męskie bokserki 29.12.05, 09:21 Jeżeli facet chce rozśmieszyć swoją kobietę, to może założyć bokserki w renifery, ale z pewnościa nie będzie to nic podniecajacego...o lol... Odpowiedz Link
dziewczyna_bonda Re: Męskie bokserki 29.12.05, 11:20 Ale jest szansa na podgrzanie atmosfery w sypialni: partnerka dusi sie ze smiechu, pada na łóżko osłabiona, a oddany mężczyzna ratuje ją, ubrany w reniferowe galotki PERWERSJA Odpowiedz Link
bez.wyksztalcenia Re: Męskie bokserki 29.12.05, 12:00 a mi sie takie podobaja. i jak mi sie facet podoba, to jest to urocze po prostu. to moze dlatego, ze wole chlopiecych niz meskich facetow Odpowiedz Link
sloggi Re: Męskie bokserki 16.09.06, 11:39 Teraz chyba jest moda na gładkie, bo tylko takie widuję w sklepach. Odpowiedz Link
vgrin Re: Męskie bokserki 29.11.06, 13:59 No może nie gładkie, moim zdaniem takie mimo swych zalet ustępują miejsca bokserkom np. w krateczkę czy paski. Piszę, bo ostatnio właśnie przed takim wyborem stanąłem, kiedy kupowałem bieliznę w Atlantic i jednak wybrałem fajne niebieściutkie w kratkę. Nie są takie nudnawe. Odpowiedz Link
paulinaxra Re: Męskie bokserki 05.01.16, 09:52 a zobacz te: sklep.cornette.pl/20-bokserki-tattoo wczale nie musza być gładkie Odpowiedz Link
paulinaxra Re: Męskie bokserki 05.01.16, 09:51 zobaczcie bokserki z reniferkami/świąteczne na sklep.cornette.pl są rewelacyjne, zabawne i świetna jakość Odpowiedz Link
grubla Re: Męskie bokserki 08.04.16, 13:27 moim zdanie w pewnym wieku już nie wypada rozbawiać taką bielizną, niech mężczyzna potrudzi się i zabawia nas inaczej Odpowiedz Link
kozz Re: Męskie bokserki 01.02.20, 15:21 śmieszna najlepsza jestem fanem śmiesznych skarpetek i bokserek Lee Cooper ma fajną serie w owoce bokserki w owoce Odpowiedz Link
beata.milewicz Re: Męskie bokserki 22.04.21, 15:34 Kobieta o męskich bokserkach.... ale muszę się podzielić, ostatnio kupiłam mężowi bokserki, mój facet jakoś nie lubi zakupów, bałam się z rozmiarem, ale super trafiliśmy. No i cenowo też super, za dobrej jakościowo, super firmy bieliznę. Podsyłam wam link do sklepu internetowego www.sotto.pl Dla nas Pań też mają ogromny wybór. Przede wszystkim, jakość i cena. Szybko wysyłają. Polecam Becia Odpowiedz Link
basia23334 Re: Męskie bokserki 07.09.21, 11:40 Ja uważam, że ciekawym urozmaiceniem są stringi męskie. To ciekawa forma męskiej bielizny Odpowiedz Link