kalinan
19.11.12, 15:35
Czy znacie kogoś kto jest idealny , wygląda jak woskowa lala , mieszkanie ma jak muzeum wszystko gładkie , idealne itd. Zapewne nie znacie, bo to nie mozliwe. W życiu codziennym choćbyśmy pracowały nad wizerunkiem czy swoim otoczeniem , domem , mieszkaniem nie bedziemy idealne.
A to włos nam sie zmierzwi a to kłaczek przyklei do płaszcza a na świezo umytym blacie zrobi sie jakis zaciek itd Jesli przypatrze sie rodzinie czy znajomym ( ale faktycznie musze sie na tym bardzo skoncetrować )oczywiscie widzę to ale jest to tak naturalne że nawet nie chciałoby mi sie otwierać paszczy i komentować , przeciez zycie to nie plan telewizyjny.
Co ciekawe jednak ja sama jestem osobą która nie wiedziec czemu ściaga takie uwagi . Zyje normalnie nie jestem lumpem i moge nawet napisac ze dbam o siebie i otoczenie ale wciąż słysze komentarze , bo grzywka mi sie odwineła lekko w prawo , a mam lekko przytarty flek przy lewym bycie ...ostatnio ciotka korzystajac z mojej toalety zauwazyla że obluzował się ( nie nie zepsuł , nie odpadł , lekko lata ) zawias od deski klozetowej , odpadłam :D Jak myslicie z czego sie to bierze bo zaczynam podejrzewac ze ludzie wyjątkowo sie na mnie " zoomują " , przygladają intensywnie ze dostrzegaja kazdy detal i spiesza by mnie o tym poinformować.Czy to jest normalne ? Bo dla mnie nie jest :D