Dodaj do ulubionych

Rzucanie palnia e-papieros

14.03.14, 13:50
Jakie macie doświadczenia z rzucaniem palenia i z e-papierosami ? Znalazłam takie fajne e-papierosy www.belvene.com/
Obserwuj wątek
    • fancycat e-papieros 16.03.14, 21:11
      Od jakiegoś czasu wapuje e-p od Foof. Świetny stosunek jakości do ceny.
      • nerdarmor Re: e-papieros 20.03.14, 20:38
        Ile taki e-papieros kosztuje?
        • ala_ma Re: e-papieros 23.03.14, 00:17
          za mojego foof 1100mAh zaplacilam 99zl, można taniej, drożej nie widziałam za ten model, nie warto przeplacac po 200-300zl za jakies inne e-p bo generalnie to to jest to samo, a 200zl w bloto
          • fancycat Re: e-papieros 23.03.14, 20:56
            Zgadzam się, zdecydowanie lepiej na tym wyjdziesz jak kupisz sobie zestaw podwójny w cenie drogiego pojedynczego e-papierosa.
          • nerdarmor Re: e-papieros 30.03.14, 15:12
            A po jakim czasie zwraca się zakup takiego e-papierosa? Bo trzeba też na te liquidy przecież wydawać.
      • ala_ma Re: e-papieros 23.03.14, 00:15
        potwierdzam, także mam foof, dobra cena, dobra jakość, 12 miesięcy gwarancji, jakość i sprawność na wysokim poziomie
        • qer Re: e-papieros 23.03.14, 22:23
          ala_ma napisał(a):

> potwierdzam, także mam foof, dobra cena, dobra jakość, 12 miesięcy gwarancji, j
          > akość i sprawność na wysokim poziomie
          mało kobiecy, wygląda typowo i mało oryginalnie. nie ma jakiś ładnych modeli?
          • fancycat Re: e-papieros 12.04.14, 10:28
            To jest e-papieros a nie torebka.. Po co to ma wyglądać "oryginalnie" i w ogóle co to znaczy w kontekście e-papierosa?
            • qer Re: e-papieros 22.04.14, 00:20
              fancycat napisał(a):

> To jest e-papieros a nie torebka.. Po co to ma wyglądać "oryginalnie" i w ogóle
              > co to znaczy w kontekście e-papierosa?
              np. różowy we wzorki :)
            • zurawinka Re: e-papieros 06.10.14, 22:01
              jak dla mnie to fajnie, jak sa designerskei, np. te: www.belvene.com/e-papieros-mint-zestaw,id2.html
              • cracovianka Re: e-papieros 27.10.14, 19:32
                zurawinka napisał(a):

> jak dla mnie to fajnie, jak sa designerskei, np. te: www.belvene.com/e-papieros-mint-zestaw,id2.html

tego rozowego bym kupila za samo opakowanie, takie ladne:serce:www.belvene.com/e-papieros-zero-zestaw,id3.html :serce:
                • fancycat Re: e-papieros 08.12.14, 12:18
                  Jakbym miała wybierać jakiś damski, to ten mi się mimo wszystko najbardziej podoba
                  www.reddog.pl/pl/e-papieros-tabaque-arte-1100-fiolet.html
                  • qer Re: e-papieros 09.12.14, 19:57
                    fancycat napisał(a):

> Jakbym miała wybierać jakiś damski, to ten mi się mimo wszystko najbardziej pod
                    > oba
                    > www.reddog.pl/pl/e-papieros-tabaque-arte-1100-fiolet.html
                    o! różowe kółeczka są fajne :D:D
                    • fancycat Re: e-papieros 15.12.14, 20:38
                      Fioletowe a nie różowe, ale fajnie wyglądają. :)
                  • karolinajanota Re: e-papieros 31.12.14, 12:15
                    Ja dostałam pod choinkę taki fajny zestawik www.moj-fajek.pl/o/Cottien-Wild-Zebra świetnie się prezentuje w ręku każdej nowoczesnej kobiety.
              • qer Re: e-papieros 09.12.14, 19:56
                a mi się nie podoba i ma śmiesznie i nie da się nawet kliknąć na opis by zobaczyć jaką ma baterie.
                • fancycat Re: e-papieros 15.12.14, 20:40
                  Jak nie jest podawane od razu, to znaczy że jakaś pewnie słaba ta bateria, bo producenta nie ma czym się chwalić.
                  • nerdarmor Re: e-papieros 28.12.14, 19:23
                    Też uważam, że jest to dość podejrzane.
                    Modele Tabaque lub Foof mają wszystkie dane podane na stronie. Nic nie jest ukryte.
    • katrina8383 Re: Rzucanie palnia e-papieros 23.03.14, 10:30
      rudii20 napisał(a):

> Jakie macie doświadczenia z rzucaniem palenia i z e-papierosami ? Znalazłam takie fajne e-papierosy www.belvene.com/

Witam,
      używam ich od jakiegoś czasu i jestem zachwycona Belvene smakują świetnie, są eleganckie i muszę przyznać wzbudzają zainteresowanie w towarzystwie:) szczególnie te jednorazowe:)
      • qer Re: Rzucanie palnia e-papieros 23.03.14, 22:26
        katrina8383 napisał(a):

> rudii20 napisał(a):
        >
        > > Jakie macie doświadczenia z rzucaniem palenia i z e-papierosami ? Znalazłam takie fajne e-papierosy www.belvene.com/
        >
        > Witam,
        > używam ich od jakiegoś czasu i jestem zachwycona Be
        > lvene
        smakują świetnie, są eleganckie i muszę przyznać wzbudzają zaintere
        > sowanie w towarzystwie:) szczególnie te jednorazowe:)
        wszyscy mówią, że te jednorazowe się nie opłacają. poza tym jest drogo jak za tak kiepski e-papieros.
      • nerdarmor Re: Rzucanie palnia e-papieros 30.03.14, 15:15
        katrina8383 napisał(a):

> muszę przyznać wzbudzają zainteresowanie w towarzystwie:) szczególnie te jednorazowe:)

Przecież nie kupujesz e-papierosa dla szpanu tylko po to żeby np. przestać palić analogi..
        • zurawinka Re: Rzucanie palnia e-papieros 06.10.14, 22:04
          – wiesz co, jak moge mieć fajnego e-papierosa, a zwtyklego to wole tego fajnego. A ten roz jest wielce spoko: http://www.belvene.com/e-papieros-zero-zestaw,id3.html<3
    • mnbb88 Re: Rzucanie palnia e-papieros 27.03.14, 17:03
      Te papierosy co wyglądają jak normalne, nie nadają się, to jest system watkowy, nie polecam. Za taką cenę możesz mieć model ego CE5+ który jest przyjemniejszy w vapowaniu.
    • cypitrynka Re: Rzucanie palnia e-papieros 05.04.14, 10:04
      Znam je :) sama pale, a konkretnie te: www.belvene.com/e-papieros-zero-zestaw,id3.html wg. mnie są bardzo smaczne, designerskie i najlepsze ;) paliłam inne, próbowałam też od znajomych, ale te mi najbardziej smakują.
      • fancycat Re: Rzucanie palnia e-papieros 12.04.14, 10:26
        Dokładnie, stary system. Teraz używa się clearmizerów. A do tego po co palić coś, co nie ma nikotyny w sobie? To już lepiej w ogóle nie palić.
    • diana_ Re: Rzucanie palnia e-papieros 14.04.14, 12:49
      Ja słyszałam sporo negatywnych opinii o e-papierosach.
      • fancycat Re: Rzucanie palnia e-papieros 21.04.14, 11:20
        Zapewne od osób, które w ogóle ich nie paliły w życiu lub z artykułów sponsorowanych przez koncerny tytoniowe.
      • qer Re: Rzucanie palnia e-papieros 22.04.14, 00:22
        diana_ napisał(a):

> Ja słyszałam sporo negatywnych opinii o e-papierosach.
        na pewno są mniej szkodliwe niż papierosy tradycyjne. wystarczy popatrzeć na chemizm tego co się wdycha.
    • nerdarmor Re: Rzucanie palnia e-papieros 24.04.14, 21:12
      Na czym polega freepal?
    • gasia20 Re: Rzucanie palnia e-papieros 27.04.14, 20:48
      znam baaaardzo wiele osob ktorym udalo sie zostac przy e papierosie :) a jest to juz napewno lepsze rozwiazanie niz palenie wiec czemu nie :brawo:
      • nerdarmor Re: Rzucanie palnia e-papieros 01.05.14, 12:09
        Przede wszystkim trzeba chcieć a później jest już z górki. :)
    • gasia20 Re: Rzucanie palnia e-papieros 05.05.14, 01:31
      i jak Ci sie udało ?
      • nerdarmor Re: Rzucanie palnia e-papieros 18.05.14, 19:54
        Ja ograniczyłem palenie i już zszedłem z mocą liquidu, więc pale mniej.
        • qer Re: Rzucanie palnia e-papieros 25.05.14, 11:59
          nerdarmor napisał(a):

> Ja ograniczyłem palenie i już zszedłem z mocą liquidu, więc pale mniej.
          jakie e-papieros?
    • modna.wygodna Re: Rzucanie palnia e-papieros 20.05.14, 14:38
      Jeżeli ktoś przerzuca się na e-papierosy, to zazwyczaj nie rzuca ich całkowicie. Ciężko dzięki nim walczyć z nałogiem, ale zawsze to trochę mniej szkodliwe dla naszego zdrowia.
      • qer e-pap 25.05.14, 11:57
        można sobie przecież zaplanować takie rzucanie palenia z e-papierosem. w rok możesz się spokojnie uwolnić od nikotyny schodząc z mocy liquidu
        • fancycat Re: e-pap 25.05.14, 16:12
          A jak bym chciała zamówić więcej liquidu w jakimś miesiącu to co? Musze dopłacić za przesyłkę?
          • qer Re: e-pap 02.06.14, 02:02
            fancycat napisał(a):

> A jak bym chciała zamówić więcej liquidu w jakimś miesiącu to co? Musze dopłaci
            > ć za przesyłkę?
            pewnie nie skoro i tak Ci przysyłają.
            • fancycat Re: e-pap 08.06.14, 19:37
              Aha, no to spoko. To w takim razie już chyba wszystko wiem.
              • qer Re: e-pap 15.06.14, 22:16
                fancycat napisał(a):

> Aha, no to spoko. To w takim razie już chyba wszystko wiem.
                przeczytaj dokładnie umowę, przeanalizuj jej punkty po czym mozesz się pewnie jeszcze skonsultować na infolinii
                • niltawa Re: e-pap 18.06.14, 08:45
                  Co prawda jestem osobą niepalącą, lecz bardzo cieszy mnie widok coraz większej ilości ludzi korzystających z tego rozwiązania, ponieważ podczas palenia nie czuć aż tak intensywnego zapachu jak w przypadku zwykłych papierosów.
                  • fancycat Re: e-pap 18.06.14, 13:07
                    To prawda, elektroniczy nie śmierdzi tak jak normalne papierosy.
                    • qer e-pap 30.06.14, 09:51
                      mnie by to cieszyło bardziej gdyby ludzie faktycznie korzystali z e-papierosów po toby odstawić palenie tytoniu.
    • diana_ Re: Rzucanie palnia e-papieros 28.06.14, 21:07
      Ja słyszałam sporo negatywnych opinii o epapierosach.
      • qer Re: Rzucanie palnia e-papieros 30.06.14, 09:52
        diana_ napisał(a):

> Ja słyszałam sporo negatywnych opinii o epapierosach.
        wg najnowszych badań są co najmniej 10 krotnie mniej szkodliwe od tradycyjnych papierosów.
        • niltawa Re: Rzucanie palnia e-papieros 24.07.14, 08:39
          Epapierosy są właśnie lepszym rozwiązaniem dla stałych palaczy jeżeli chodzi o ich zdrowie. Z tego co wiem wkłady też są tańsze niż tradycyjna paczka papierosów.
    • lulrun Re: Rzucanie palnia e-papieros 28.07.14, 10:38
      Mój znajomy tak nawet rzucił, ale i tak trzeba mieć silną wolę. Konieczne jest przede wszystkim zmniejszanie ilości nikotyny
    • doradca_foof e-papieros zapytaj doradce online 23.09.14, 22:22
      Witajcie!

Jestem Waszym doradcą online. W imieniu Foof i Tabaque prowadzę kampanię informacyjną nt. wszystkich aspektów e-palenia.

Jeśli macie jakiekolwiek pytania, chcielibyście poruszyć nurtujący Was temat to zapraszam do dyskusji w tym wątku. Jestem do Waszej dyspozycji.

Tomek,
      --
      Doradca online Foof & Tabaque
      www.reddog.pl
    • modna.wygodna Re: Rzucanie palnia e-papieros 26.09.14, 11:00
      Ja na szczęście nigdy w ten nałóg nie wpadłam, nie zapominajcie jednak że e-papierosy to też papierosy i wciąż są one szkodliwe.
      • doradca_foof Re: Rzucanie palnia e-papieros 30.09.14, 00:59
        modna.wygodna napisał(a):

> Ja na szczęście nigdy w ten nałóg nie wpadłam, nie zapominajcie jednak że e-pap
        > ierosy to też papierosy i wciąż są one szkodliwe.

Witam,

e-papierosy są znacznie mniej szkodliwe. Owszem dalej zamierają nikotynę, ale przez to że nie ma "spalania" nie wytwarzają się szkodliwe i toksyczne związki. A bierne palenie praktycznie nie występuje.

Tomek,
        --
        www.reddog.pl
        • amadeo102 Re: Rzucanie palnia e-papieros 07.10.14, 14:47
          Ja jakoś nie widze w nich nic szczególnego. Rzuciłem palenie bez wspomagaczy . Trzeba bardzo chcieć. Tam jest jakis olejek i substancje zapachowe. Myslę, że nie jest to obojętne dla organizmu.
          ______
          Atrakcyjne nieruchomości opolskie
          • nerdarmor Re: Rzucanie palnia e-papieros 07.10.14, 20:36
            Gratulacje w takim razie. Ile już nie palisz?
            Niestety dużej ilości osób nie udaje się to, więc szukają czegoś, co im pomoże w tym.
            • fancycat Re: Rzucanie palnia e-papieros 21.10.14, 19:06
              Mi zdecydowanie e-papieros pomaga. Wcześniej rzucałam z kilkadziesiąt razy, bez efektów. A teraz ograniczyłam palenie, stosuje liquidów z mniejszą dawką nikotynty i robie to bez większych problemów.
    • doradca_foof Re: Rzucanie palnia e-papieros 30.09.14, 01:01
      idylla napisał(a):

> kluczową rolę w wapowaniu e-papierosa odgrywa liquid. Próbowałam wiele gatunków
      > i żaden nie odpowiadał mi smakowo.

Witam,

kwestia wyboru smaku i mocy to indywidualny wybór klienta.
      Ze względów "zdrowotnych" ważne jest żeby liquid był oryginalny i sprawdzonego pochodzenia. Nie wolno kupować tanich chińskich podróbek, bo nie wiadomo z czego są zrobione, tylko atestowane, z datą ważności, ze sprawdzonego źródła.

Tomek,
      --
      www.reddog.pl

• fancycat Re: Rzucanie palnia e-papieros 30.09.14, 20:15
        Tomku powiedz, czy zamierzacie wprowadzić jakieś nowe smaki liqudiów?
        • qer Re: Rzucanie palnia e-papieros 19.11.14, 21:59
          fancycat napisał(a):

> Tomku powiedz, czy zamierzacie wprowadzić jakieś nowe smaki liqudiów?
          wybór jest tak ogromny na rynku a Tobie mało? rozbudziłaś kubki smakowe?:)
    • lulrun Re: Rzucanie palnia e-papieros 31.10.14, 13:01
      Dla mnie to jest jakaś śmieszna opcja. Rzucasz i tyle, a nie bawisz się w jakieś stopniowe odchodzenie
      • fancycat Re: Rzucanie palnia e-papieros 04.11.14, 11:43
        lulrun napisał(a):

> Dla mnie to jest jakaś śmieszna opcja. Rzucasz i tyle, a nie bawisz się w jakie
        > ś stopniowe odchodzenie

Dla ciebie może być śmieszna, ale ważne jest to, że jest skuteczna. I tylko to się liczy.
      • greta12 Re: Rzucanie palnia e-papieros 07.11.14, 19:26
        Ciężko czasami rzucić palenie, nie każdy ma na tyle silnej woli, ale można np. na początku przejść na nieco zdrowsze e-papierosy a później stopniowo olejki o coraz niższej zawartości nikotyny. A wybór jest ogromny nie tylko jeśli chodzi o samą nikotynę ale też smaki olejków, od tytoniowych przez miętowe po owocowe, bardzo dużo jest ich np. tu: www.wapershop.pl/pl/c/Liquidy/8#.VF0OHvmG_ME można wybierać spośród 0mg/ml nikotyny, 6mg/ml, 12mg/ml i 24mg/ml nikotyny.
    • fancycat Re: e-papieros 04.11.14, 11:45
      Może i produkowane w Europie, ale nigdzie ich w sklepach nie widziałem. Także, to są właśnie nie wiadomo jakiego pochodzenia liquidy.
      • qer Re: e-papieros 19.11.14, 21:58
        więc co polecasz? jak wybierać by było dobrze i się nie zawieść?
    • ciapek1111 Re: Rzucanie palnia e-papieros 09.11.14, 13:19
      Nie uważam, żeby rzucanie papierosów za pomocą epapierosa było tak naprawdę skuteczne - w zasadzie nadal utrzymujemy nawyk sięgania po papierosa.
      • fancycat Re: Rzucanie palnia e-papieros 11.11.14, 11:44
        Odruchu się łatwo oduczyć. Tutaj chodzi o to, że e-papieros pomaga w uwolnieniu się od nałogu jakim jest nikotyna.
    • luluska Re: Rzucanie palnia e-papieros 12.11.14, 10:42
      Rzucić trzeba zdecydowanie, a nie na raty.
    • iza33 Re: Rzucanie palnia e-papieros 17.11.14, 10:52
      znam parę osób, które dzięki temu rzuciły, ale to trzeba chcieć...bo część doszła do wniosku że wychodzi taniej więc rzucać nie muszą...także wszystko zależy od tego czy się na prawdę chce rzucić palenie...

==============
      Szybki kurier do anglii
      • fancycat Re: Rzucanie palnia e-papieros 18.11.14, 22:56
        luluska napisał(a):

> Rzucić trzeba zdecydowanie, a nie na raty.

To nie jest na raty, tylko stopniowe odzwyczajanie się od nikotyny. Sięganie po papierosa, to odruch, którego można się szybko oduczyć. Nikotyna to nałóg i organizm się będzie jej domagał.

iza33 napisał(a):

> znam parę osób, które dzięki temu rzuciły, ale to trzeba chcieć...bo część dosz
        > ła do wniosku że wychodzi taniej więc rzucać nie muszą...także wszystko zależy
        > od tego czy się na prawdę chce rzucić palenie...

Jasne, jest taniej. Jak się ma w abonamencie, to tym bardziej ale też trzeba wziąć pod uwage, że nie każdy chce rzucić. Natomiast jak się chce, to trzeba być konsekwentnym. Obojętnie w jaki sposób się to zamierza zrobić. Czy z dnia na dzień, czy z plastrami, czy z e-papierosem.
        • qer Re: Rzucanie palnia e-papieros 19.11.14, 22:01
          fancycat napisał(a):

> luluska napisał(a):
          >
          > > Rzucić trzeba zdecydowanie, a nie na raty.
          >
          > To nie jest na raty, tylko stopniowe odzwyczajanie się od nikotyny. Sięganie po
          > papierosa, to odruch, którego można się szybko oduczyć. Nikotyna to nałóg i or
          > ganizm się będzie jej domagał.
          >
          właśnie. nikotyne można dostarczać na wiele sposobów ale odruch zastąpić można w zasadzie jedynie e-papierosem.
    • lulrun Re: Rzucanie palnia e-papieros 18.11.14, 09:40
      Dla mnie to jest wersja dla mięczaków. Jak rzucam, to rzucam:)
      • qer Re: Rzucanie palnia e-papieros 19.11.14, 22:00
        lulrun napisał(a):

> Dla mnie to jest wersja dla mięczaków. Jak rzucam, to rzucam:)
        no tak. to rzucałaś ile razy więc?:):)
        to najprostsze i najszybsze rozwiązanie. po prostu ponoć działa.
        • nerdarmor Re: Rzucanie palnia e-papieros 20.11.14, 15:28
          Mi elektryczny papieros pomaga. Pale mniej, do tego mniejsze dawki nikotyny, lepiej się czuje, wrócił mi smak.
          • mieszko102 Re: Rzucanie palnia e-papieros 23.11.14, 12:49
            Ja uważam że to taka sama trucizna jak papierosy. Lepiej postarac się rzucić bez wspomagaczy. no chyba, że się nie może to warto skorzystać ale jak najkrócej.
            • qer Re: Rzucanie palnia e-papieros 26.11.14, 01:53
              mieszko102 napisał(a):

> Ja uważam że to taka sama trucizna jak papierosy. Lepiej postarac się rzucić be
              > z wspomagaczy. no chyba, że się nie może to warto skorzystać ale jak najkrócej.
              > ___________
              mi się wydaje to najskuteczniejszą metodą. działanie takie smao jak tabletki a do tego hamują odruch.
          • qer Re: Rzucanie palnia e-papieros 26.11.14, 01:53
            czyli zwykłe papierosy też palisz ciągle?
    • bekbekn Re: Rzucanie palnia e-papieros 27.11.14, 15:48
      Dałem namówić się na e-papierosa i żałuję. Jak dla mnie to żadna rewelacja. Oszczędności nie są wielkie, a e-papieros nie zastąpił mi prawdziwego tytoniu.

----------------------------
      soczewki toryczne jednodniowe, dwutygodniowe oraz miesięczne
      • fancycat Re: Rzucanie palnia e-papieros 29.11.14, 16:26
        Na fajki wydajesz 300zł miesięcznie średnio a na e-papierosa 70zł.
        • nerdarmor Re: Rzucanie palnia e-papieros 01.12.14, 18:15
          Chyba, że ktoś cały czas jednorazówki kupuje, to wtedy rzeczywiście może wyjść drożej. W innym wypadku nie ma takiej możliwości, aby e-papieros był droższy przy wyborze odpowiedniego liquidu.
        • qer Re: Rzucanie palnia e-papieros 03.12.14, 01:09
          fancycat napisał(a):

> Na fajki wydajesz 300zł miesięcznie średnio a na e-papierosa 70zł.
          to chyba najlepsza motywacja działajaca na większość z nas. druga to zdrowie.
          • fancycat Re: Rzucanie palnia e-papieros 08.12.14, 12:17
            qer napisał(a):

> fancycat napisał(a):
            >
            > > Na fajki wydajesz 300zł miesięcznie średnio a na e-papierosa 70zł.
            > to chyba najlepsza motywacja działajaca na większość z nas. druga to zdrowie.

Szkoda, że w takiej kolejności, ale dobrze, że chociaż coś motywuje, do rzucenia palenia.
            • qer Re: Rzucanie palnia e-papieros 09.12.14, 19:58
              fancycat napisał(a):

> qer napisał(a):
              >
              > > fancycat napisał(a):
              > >
              > > > Na fajki wydajesz 300zł miesięcznie średnio a na e-papierosa 70zł.
              > > to chyba najlepsza motywacja działajaca na większość z nas. druga to zdro
              > wie.
              >
              >
              > Szkoda, że w takiej kolejności, ale dobrze, że chociaż coś motywuje, do rzuceni
              > a palenia.
              każda motywacja jest dobra. czy to smród czy kasa lub zdrowie. jeżeli kopie Cię ku dobremu to jest to dobra motywacja.
      • qer nie! 03.12.14, 01:09
        nie poddawaj się! nie wracaj do tytoniu! zmień liquid na jakiś smak, który lubisz.
        • fancycat Re: nie! 08.12.14, 12:15
          Mi ostatnio posmakowało Green Tea od Tabaque.
          • qer Re: nie! 09.12.14, 20:00
            fancycat napisał(a):

> Mi ostatnio posmakowało Green Tea od Tabaque.
            samo takie nastawienie, że e-papieros nie odpowiada czy coś moze byc od tego, że jest kiepski i clearomizer, spalona grzałka, kiepski liquid... nie warto się zniechęcac.
    • lulrun Re: Rzucanie palnia e-papieros 17.12.14, 14:34
      Ja myślę, że to tylko jest ucieczka od nałogu do nałogu
    • melin Re: Rzucanie palnia e-papieros 18.12.14, 12:09
      ja pracuję jako ślusarz katowice i wszyscy moi współpracownicy palą, więc chyba nie potrafiłbym całkowicie palenia rzucić
      • fancycat Re: Rzucanie palnia e-papieros 22.12.14, 22:57
        Możesz ich namówić też do e-papierosa i przez program partnerski w freepal dostać kase z polecenia. ;) Oni też dostaną 10zł miesięcznie zniżki.
        • nerdarmor Re: Rzucanie palnia e-papieros 28.12.14, 19:20
          Wystarczy wejść na stronę programu partnerskiego
          www.freepal.pl/serwis/program-partnerski
          • sarenka102 Re: Rzucanie palnia e-papieros 03.01.15, 20:30
            Ja próbowałam rzucić stosując 2 różne epapierosy. jakoś mi nie służyły. Ostatecznie rzuciłam dzięki akupunkturze.
    • miszam Re: Rzucanie palnia e-papieros 08.01.15, 13:08
      Ja palę ONE bo mają bardzo fajne mieszanki liquidów, staram się używać tych z mniejszą zawartością nikotyny ;)
      • feelingsonfire3 Re: Rzucanie palnia e-papieros 24.01.15, 22:58
        Ja osobiście polecam e-papierosa Green Smoke. Spełnia wszystkie moje wymagania i dzięki niemu skończyłam z paleniem. Produkty dostępne na stronie www.green-smoke.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka