Dodaj do ulubionych

wyjazd faceta i zazdrość

09.03.15, 18:36
Mój mąż wyjeżdza czasem w interesach, na 4-5 dni i chociaż nie mam żadnych podstaw do tego, żeby posądzac go o zdradę to jednak jestem tak cholernie zazdrosna :( najchętniej bym chciała, żeby nigdzie nie wyjeżdzał, no ale się nie da ;) chcialabym sobie samej wytłumaczyć, że nie ma sie o co denerwować, ale nie umiem :( ma któraś z Was podobnie może?
Obserwuj wątek
    • facet_on_line Re: wyjazd faceta i zazdrość 09.03.15, 18:58
      czego oczy nie widzą tego sercu nie żal daj mu żyć jak chce
      • sandriks Re: wyjazd faceta i zazdrość 09.03.15, 19:01
        taaa czyli, że niby uważasz, że jak sie wyjeżdza to już można robić sobie co sie chce???? z resztą, jak napisałam, nie sądzę, żeby on robił tam cokolwiek złego, ale mimo wszystko nie lubie jak wyjeżdza...
        • facettt Re: wyjazd faceta i zazdrość 09.03.15, 19:03
          sandriks napisała:
          > taaa czyli, że niby uważasz, że jak sie wyjeżdza to już można robić sobie co sie chce????

Calkiem to nie - gdyz przez nierozwage mozna sobie nabruzdzic.

Ale jesli rozwaznie i z umiarem - to czemu nie ?
          • sandriks Re: wyjazd faceta i zazdrość 09.03.15, 19:07
            widze, ze chcecie mnie utwierdzić w przekonaniu, że jednak ta moja zazdrość to nie może być bezpodstawna? że jak facet wyjeżdza to zawsze jakieś skoki w bok sobie organizuje? nie załamujcie mnie....
            • facettt spokojnie, badz realistka:) 09.03.15, 19:13
              nawet ja (kobieciarz - tez czesto jezdzacy kiedys w delegacje),
              moze tylko na co PIATYM wyjezdzie mialem na cos okazje...

A jezeli Pan kobieciarzem nie jest - to o co to zmartwienie ?
              • sandriks Re: spokojnie, badz realistka:) 09.03.15, 19:45
                no nie jest :P ale jakos tak z tym zmartwieniem samo z siebie wychodzi ;)
            • lled Re: wyjazd faceta i zazdrość 09.03.15, 19:59
              bardzo czesto jezdze z pracy na 5 dniowe wypady i jakos mi do glowy nie przychodzi aby panny tam zabawiac. po pracy chce jak najszybciej wrocic do hotelu, odpoczac kilka minut i wyjsc na kolacje z drinkiem. na drugi dzien to samo, na trzeci dzien to samo i czwartego dnia to samo. w piatki zazwyczaj sie wraca do domu.
              rownie czesto pracuje na wyjazdach z grupa facetow i kobiet z innych firm. po pracy do hotelu, odpoczynek i kolacja + bar. i raczej nikt nie mysli o dupie.
              teraz jak sobie o tym pomysle, to czasami jakas kobieta z innej firmy postawila mi drinka "ot tak". myslalem sobie "jaka mila kobieta", a teraz pewnie wyjdzie na to, ze to byl flirt?
              czyli ze baby sa diablicami i to one sprowadzaja na zla droge na wyjazdach sluzbowych.
              • sandriks Re: wyjazd faceta i zazdrość 10.03.15, 10:08
                no bar z drinkami i hotel to jednak brzmi niepokojąco :P wiadomo, że nie każdy, ale niektórym po tych drinkach tylko w to graj żeby sie zrelaksować w ramionach jakiejś pani :P
                • paco_lopez Re: wyjazd faceta i zazdrość 10.03.15, 11:29
                  znaczy, że ty jestes taka pani co na wyjeżdzie relaksuje panów po drinkach w swoich ramionach. Filmów się za dużo naoglądałaś chyba.
              • leptosom Re: wyjazd faceta i zazdrość 10.03.15, 11:08
                teraz pewnie wyjdzie na to, ze to byl flirt?

flirt? toż to wyraźna propozycja.
    • robaczywagruszka Re: wyjazd faceta i zazdrość 09.03.15, 19:06
      miałam , ale wyrosłam, ile masz lat ?
      • sandriks Re: wyjazd faceta i zazdrość 09.03.15, 19:45
        25 ;)
        • robaczywagruszka Re: wyjazd faceta i zazdrość 09.03.15, 19:51
          to wszytko tłumaczy...zajmij się pracą, sportem, czytaniem, tym co lubisz, , wyjdź do koleżanek, jak ma cie zdradzić to nie musi wyjeżdżać, głowa do góry
          • sandriks Re: wyjazd faceta i zazdrość 10.03.15, 10:08
            hehe dzięki za pocieszenie ;)
    • leptosom Re: wyjazd faceta i zazdrość 10.03.15, 11:06
      przecież wiadomo, ze w hotelach zawsze są jakieś nudzące się panie.
      • paco_lopez Re: wyjazd faceta i zazdrość 10.03.15, 11:30
        nudzące się panie są koszmarne już tylko z wyglądu
        • leptosom Re: wyjazd faceta i zazdrość 10.03.15, 12:14
          panie bez faceta zazwyczaj nudzą się, szczególnie poza domem.
    • barkamilla Re: wyjazd faceta i zazdrość 10.03.15, 11:22
      mój wyjeżdża na 2-4 tygodnie na wycieczki. Sam lub z kolegami i jakoś żyję. Wszystko opiera się na zaufaniu. Jesli Cię kocha i ma zasady będzie Ci wierny. Pozdrawiam =)
    • paco_lopez Re: wyjazd faceta i zazdrość 10.03.15, 11:26
      wystrczy żebyś sobie wytłumaczyła , sobie samej nie musisz, sobie wystarczy, że jak wraca to już dobrze. Ja wyjeżdżam na 2 - 3 dni w tygodniu kiedyś częściej teraz rzadziej i wszyscy zdrowi. Bez paniki. Zaufanie to coś co budujesz w sobie. Nikt ci go nie zapewni z zewnątrz.
      • fuzja-jadrowa Re: wyjazd faceta i zazdrość 10.03.15, 11:52
        > Ja wyjeżdżam na 2 - 3 dni w tygodniu kiedyś częściej
        > teraz rzadziej i wszyscy zdrowi. Bez paniki.

Ty nie musisz nigdzie wyjeżdżać, żeby Ci Kryśka sceny zazdrości robiła.
        • paco_lopez Re: wyjazd faceta i zazdrość 10.03.15, 14:17
          częściej jak raz na pół roku nie robi. ostatnio wyraziła samokrytykę :)
    • wez_sie bankowo 10.03.15, 11:40
      bankowo ogarnia jakies duperki w tym czasie
      klasyk
    • coffei.na Re: wyjazd faceta i zazdrość 10.03.15, 11:57
      A ja nie!
      Ja jestem za comiesięcznymi wyjazdami!
      Faceta trzeba od czasu do czasu spuscic z łańcucha,niech ma!
      Pamiętaj koleżanko : Życz a będzie ci dane!

Ileż można na jedną i tą samą gębę patrzeć nieustannie
      • fuzja-jadrowa Re: wyjazd faceta i zazdrość 10.03.15, 12:35
        > Faceta trzeba od czasu do czasu spuscic z łańcucha,niech ma!

E tam spuścić z łańcucha. Wygonić od czasu do czasu, żeby dupy nie zawracał. ;)
      • varia1 Re: wyjazd faceta i zazdrość 10.03.15, 12:38
        od razu widać żeś moją córką :)
        • coffei.na Re: wyjazd faceta i zazdrość 10.03.15, 16:17
          sie wie!
          wyssałam to z Twoim mlekiem mummy :*
    • varia1 Re: wyjazd faceta i zazdrość 10.03.15, 12:42
      jeśli ma mieć skok w bok, to może to zrobić nawet w czasie porannego wyjścia po świeże bułeczki na śniadanie dla kochanej żony
      moim skromnym zdaniem, gdybyś w czasie jego nieobecności miała jakieś swoje sprawy, to nawet nie przyszłoby ci do głowy rozważanie co on tam teoretycznie mógłby zrobić, po prostu kiedy mąż wyjeżdża to tobie nagle jakby ktoś zabrał centrum wszechświata i zaczynasz sobie projektować w głowie jakieś tragiczne scenariusze

a nawet gdyby się zabawił na wyjeździe, jednorazowo i niezobowiązująco, to co wielkiego ? ubędzie ci ?

• alpepe Re: wyjazd faceta i zazdrość 10.03.15, 14:01
        Potwierdzam, swego czasu na przeciwko mojego bloku mieściła się agencja towarzyska, czynna od 9. Ok. 10-10.30 (czas na drugie śniadanko w Niemczech, jak głosiła durna reklama Knoppersa) i 13.00-13.30 (zwyczajowy czas przerwy obiadowej), chmary gachów krążyły przed drzwiami agencji przestępując z nogi na nogę. Wierni ojcowie rodzin i namiętni młodzi gniewni.
      • fuzja-jadrowa Re: wyjazd faceta i zazdrość 10.03.15, 22:18
        > a nawet gdyby się zabawił na wyjeździe, jednorazowo i niezobowiązująco, to co wielkiego ? ubędzie ci ?

Nie dosc, ze nie ubedzie, to jeszcze moze przybyc - np. kila jakas albo co najmniej jajka z niespodzianka.
    • majaa Re: wyjazd faceta i zazdrość 10.03.15, 13:06
      Warto, żebyś sobie uzmysłowiła, że jeśli mąż nie ma zamiaru Cię zdradzić, to żaden wyjazd go do tego nie skłoni. A jak będzie chciał, to może to zrobić nawet w przerwie na lunch.
      Dobrze chociaż, że zdajesz sobie sprawę, że problem leży tylko w Tobie. Popracuj nad wzmocnieniem poczucia własnej wartości i podniesieniem samooceny.
    • czoklitka Re: wyjazd faceta i zazdrość 10.03.15, 19:29
      Jeśli ma Cię zdradzić, to to zrobi i bez wyjazdów.
      Mojego męża też często nie ma, bo właśnie wyjeżdża, ale do głowy mi nie przyszło, aby być zazdrosną - raczej myślę, że skoro ma ochotę (a nie wiem, czy ma) niech sobie poużywa póki może z fajnymi laseczkami, a co tam ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka