ktozajalzyzyrafe 28.07.05, 12:03 polecam tym, ktorzy pstrykaja mnostwo zdjec cyfrowkami, a potem rodzice narzekaja ze "co to za zdjecia na komputerze" maja niskie ceny (49 gr za 10x15), duzo promocji i nie trzeba wychodzic z domu ;-)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algezja Re: Superfoto.pl 05.08.05, 11:22 Ja reklamowalam u nich juz zdjecia dwa razy i to wcale nie mala ilosc. Powinnam przynajmniej ze cztery razy. Bardzo czesto robia zbyt ciemne zdjecia, ktore w kwestii kolorow nie odpowiadaja oryginalom: sa ciemne i brzydkie. W sumie problemow z reklamacja nie bylo, poza bardzo dlugim czasem oczekiwania. Bywa tez tak, ze zdjecia przychodza po dwoch tygodniach od zlozenia zamowienia i po 10 dniach od informacji u nich, ze wyslane (co nie jest prawda). No i niestety, ale wysylane sa zwykla przesylka, dosc kiepsko zapakowane. Nie przewiduja prioryetow. Gdyby nie grzecznosc listonosza, to lezalyby na chodniku przed domem, bo nawet do mojej wielkiej skrzynki pocztowej nie zmiescilyby sie. Sama obsluga serwisu tez moglaby byc nieco lepiej zorganizowana. Na przyklad to, ze zdjecia u nich w albumach nie sa ulozone w kolejnosci, lecz porozrzucane - skomplikowane do zrobienia to nie jest, wystarczy odrobina checi. Nie polecam rowniez robienia kalenarzy - jakosc beznadziejna (albo moze mi sie tak trafilo?). Uwag dotyczacych zdjec i serwisu wysylanych do nich nie czytaja i nie odpowiadaja - szkoda... Odpowiedz Link
superfoto3 Re: Superfoto.pl 09.12.05, 00:26 to ciekawe ze za kazdym razem cos ci u nich nie pauje a ty ciagle u nich zamawiasz ;) jakas masochistka chyba jestes ;) Odpowiedz Link