Gość: Eleonora IP: *.icpnet.pl 25.02.05, 05:55 Wczoraj rano kierowca śmieciarki ,który wywozi śmiecie z mojego bloku zaproponował mi seks.Facet jest spod znaku wagi. Jak sądzicie czy warto pójść na całość? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: Czy zaryzykować? 25.02.05, 07:39 Gość portalu: Eleonora napisał(a): > Wczoraj rano kierowca śmieciarki ,który wywozi śmiecie z mojego bloku > zaproponował mi seks.Facet jest spod znaku wagi. Jak sądzicie czy warto pójść > na całość? tak. koniecznie w kontenerze na smieci. seks w wyjatkowych miejscach ma wyjatkowy smak. Odpowiedz Link Zgłoś
a-cha Re: Czy zaryzykować? 25.02.05, 07:45 > seks w wyjatkowych miejscach ma wyjatkowy smak. Ten akurat ma smak obierek od kartofli. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Czy zaryzykować? 25.02.05, 08:16 jak wiadomo przegniły por i seler działają psychotropowo, proponuję byś zmieniła dostawcę jarzyn Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Czy zaryzykować? 25.02.05, 10:06 ja też kiedyś spotakałam faceta wagę, który w trzecim zdaniu zaproponował mi seks. nie oparłam się :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Czy zaryzykować? 25.02.05, 10:07 niedzwiedzica_sousie napisała: > ja też kiedyś spotakałam faceta wagę, który w trzecim zdaniu zaproponował mi > seks. nie oparłam się :)))))))) przespałaś się z nim na pierwszej randce? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Czy zaryzykować? 25.02.05, 10:12 :))) mężem moim jest aktualnie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Czy zaryzykować? 25.02.05, 10:12 no przecie mój tysz jest moim aktualnym menszem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też śmieciarz Re: Czy zaryzykować? IP: *.icpnet.pl 25.02.05, 18:07 Daj mu! Odpowiedz Link Zgłoś