mala_mee Re: Od nowego 10.08.06, 10:22 Nie spełeś w nocy??? Księżyc Ci nie dał??? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Od nowego 10.08.06, 10:23 Ja też byłam ale koleżanka mnie skutecznie obudziła. Zapodała mi taką rewelację, ze chyba przez tydzień w ogóle spać nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Od nowego 10.08.06, 10:44 Hmmm, generalnie mam małe problemy w pracy. Jest to moja i tylko moja wina ale to co zmalował mój szef to trochę mnie zmroziło. Generalnie siara, więc będe o tym mówić jak się z tego wyplączę... Głupota to tylko moja a nie coś poważego (to znaczy jest to bardzo poważne ale z powodu mojej głupoty...) Ehhhhh. Odpowiedz Link Zgłoś
eunika Re: Od nowego 10.08.06, 10:56 czesc, ale dzis zmeczona jestem, spalam cala noc a czuje sie jakbym nie spala od 4 dni co najmniej, i zle mi dzis na tym swiecie :( gdzie adonis? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Od nowego 10.08.06, 11:00 Gdzieś się kręci :))) Co Wy z tym niewyspaniem??? Ja jestem tak zmęczona, ze padam i śpię... Ze wstawaniem mam czasem problem, ale jakoś daję radę... Rower mi rano dobrze robi (tylko proszę tego nie odczytywać jakoś nie tak!!!) i dojeżdżam do pracy nie śpiąca :))) Odpowiedz Link Zgłoś
eunika Re: Od nowego 10.08.06, 11:02 no wlasnie odczytalam to tak wlasnie nie tak jak napisalas hehe:0 mi rano dobrze robi prysznic ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Od nowego 10.08.06, 11:05 Prysznic te jest OKi. Ale poranny rozruch przed pracą to dla mnie najlepsze co może być. Zanim kupiłam rower (bo ten co miałam nie nadwał się do jeżdżenia do pracy - nie da się na nim w spódnicy jeździć) chodziłam na piechotę. Taki spacer - pół godziny. Można sobie wszystko przemyśleć, przestać się denerwować. Teraz rowerm szybciej ale intensywniej. Tylko kicha jak pada... Odpowiedz Link Zgłoś
eunika Re: Od nowego 10.08.06, 11:08 ja nie moglabym rowerem do pracy, mamy scisly dress code i mnie zawsze smieszyli ludzie w garniturach na rowerze ;p mam do pracy 20 minut wolnym spacerkiem albo 45 minut autobusem (korki:() wiec chodze sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Od nowego 10.08.06, 11:11 To znaczy jak się musisz ubierać??? Pytam z ciekawości bo u mnie jest dalece posunięta dowolność. Raz widziałam laskę w dresie (choć to już przegięcie). A w razie czego, jak na przykład mam za duży dekold na ewentualne zebranie to zawsze mogę fartuch założyć... (taki gustowny, zielony w tym roku mi dali :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
eunika Re: Od nowego 10.08.06, 11:15 dress code-smart professional czyli nie mniej nie wiecej tylko gajer:)faceci garnitury i krawaty a babki garsonki lub garnitury. ja oosobiscie chodze przewaznie w garniturach aczkowiek zawsze przemycam dekolt w topie czy koszuli bo bo pierwsze mam fajny(tak mowia) a po drugie sama go lubie i nie lubie byc zapieta pod szyje:) mam slabosc do czarnych garniturow i prawie tylko takie kupuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Od nowego 10.08.06, 11:17 Ja osobiście strasznie nie lubię góry i dołu takiego samego. Na kimś to jeszcze mi sie podoba. Ale sama czuję się fatalnie. Co ja biedna zrobię jak zmienię pracę??? Odpowiedz Link Zgłoś
eunika Re: Od nowego 10.08.06, 11:21 ja lubie siebie w czarnym gajerze, z dekoltem:)i dobrym makijazem, i z tego co zauwazylam faceci tez to lubia:) wyglada sie tak profesjonalnie:) ale moze ja jakas zboczona jestem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Od nowego 10.08.06, 11:24 Mogłybyśmy się tego co się tu kręci zapytać (co lubią faceci) ale gdzies sobie poszedł. U mnie w pracy facetów nie ma. To znaczy prawie nie ma ale ci co są to... Obcych kręci się mało. Tak że do pracy ubieram się tylko i wyłącznie dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Od nowego 10.08.06, 11:08 No i własnie dlatego od rau się wytłumaczyłam!!! Wiedziałam jak to można odebrać. Pewnie dlatego, że sama tak pomyslałam... Odpowiedz Link Zgłoś
gooru5 Re: Od nowego 10.08.06, 11:31 nie mogę powiedzieć ze przepadam za kobietami w ganiturach, ale jest to niezbędny element pracy,jest kultura pracy,obyczaje, wolę miec do czynienia z garniturem u kobiet niż z sukienką w kwiaty, na spotkaniach bis.Ja muszę chodzić w ganiturach,taki mam zawód.dekolt, odwraca uwagę i jest dobry w negocjacjach.U facetów sprawdza sie czerwony krawat, klasyka zachowań. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Od nowego 10.08.06, 11:36 Ja zupełnie rozumiem strój odpowiedni do sytuacji. Ale czy koniecznie muszą to być garnitury (dla kobiet oczywiście) góra i dół takie samo??? Czy nie można coś poczałyć, cos pomieszać??? Ja mam taką sytuację, że moja pipeta nie widzi czy jestem w sukiemce w kwiatki, papugi czy nago :))) Odpowiedz Link Zgłoś
eunika Re: Od nowego 10.08.06, 11:39 niby mozna ale klasycy gatunku mowia ze wtedy wyglada to mniej profesjonalnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Od nowego 10.08.06, 11:45 Boże... Przeraża mnie to... Po tych kilku latach normalnego ubierania będę musiała się przstawić... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Od nowego 10.08.06, 11:52 W pipetach mam DNA i tym podobne małe ilości bardzo dziwnych rzeczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gooru5 Re: Od nowego 10.08.06, 11:47 łączenie kolorów jest dopuszczalne tylko wtedy i tylko u kobiet., gdy są z jednej gamy kolor oraz części z jakościowo podobnych materiałów.Nie można na spotkanie założyć naprzykład białe spodnie oraz czarną marynarkę - jest to strój raczej na koktail, niż na spotkanie.Czarna marynarka i szare spodnie u kobiet tak, u mężczyzn - klubowy warjant.Trudne, ale się sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Od nowego 10.08.06, 11:51 W tym temacie jestem kompletny beton. Dobrze się czasem takich rzeczy dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
eunika Re: Od nowego 10.08.06, 11:55 ja tez moge:) w sumie pracuje w gajerach odkad zaczelam prace czyli mniej wiecej od 20 roku zycia:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Od nowego 10.08.06, 12:19 No dobra, to bedziecie mnie douczać. Ja własciwie moge powiedzieć, ze pracuję (jeżeli liczyć od kiedy mam ZUS) od pażdziernika. Ale tu gdzie jestem, jeste 5 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Od nowego 10.08.06, 12:33 No, robiędzisiaj pierwsze podejście do poniedziałkowego urlopu. Zobaczymy jak będzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
eunika cos smiesznego:) 10.08.06, 12:34 poplakalam sie przed kompem, przeczytajcie wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3537581.html Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: cos smiesznego:) 10.08.06, 12:36 Nastawię sobie reakcję i poczytam :)))). Płakać nie mogę bo tusz popłynie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Od nowego 10.08.06, 14:56 Ja już marzę o obiedzie. Dzisiaj sobie zrobię cukinię z czosnkiem. A do filmu ugotuję kukurydzę. Taki mam plan!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gooru5 Re: Od nowego 10.08.06, 14:58 Ja dzisiaj znowu z doskoku i chyba już muszę uciekać, tak że pozdrawia, . do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Od nowego 10.08.06, 15:05 tak bym Ci więcej opowiedziała o mojej cukinii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gooru5 Re: Od nowego 10.08.06, 15:24 No wiesz co?! jestem zaskoczony, tak mi poprostu chcesz opowiedzieć wszystko o swojej cukinii?!!!Naprawdę?!No, no , jestem ciekaw co tam o twojej cukinii moge się dowiedzieć?! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Od nowego 10.08.06, 15:28 No wlasnie miałam iść do domu zająć się moją cukinią. Ale Ci powiem jaka jest wspaniała :)))) Bedzie super!!! Zostawiam skórkę żeby się całkiem nie rozlatywała. Jest gorąca, soczysta, pięknie pachnie. Trochę ostra ale przeciez musi mieć smak. Jest najlepsza na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
gooru5 Re: Od nowego 10.08.06, 15:27 A własnie apropo cukinii, eunika naprawdę ma ładny biust! Odpowiedz Link Zgłoś
eunika Re: Od nowego 10.08.06, 15:45 skad wiesz.??????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Od nowego 10.08.06, 15:56 No chyba widziałam to zdjęcie na stronie. A co? jakiegoś innego zdjęcia mi nie wysłałaś??? To dawaj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eunika Re: Od nowego 10.08.06, 15:57 tylko to jedno wam wyslalam, a tam nie widac chyba biustu za dobrze:0 ale juz go lubie za bujna wyobraznie :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Od nowego 10.08.06, 15:59 Za dobrze nie widać ale to co widać daje hmmmm, pewna obietnicę :)))) Miałaś poszukać innych zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
eunika Re: Od nowego 10.08.06, 16:02 poszukam:) nie martw sie dostaniesz, bedziesz mogla sobie na lodowke przykleic :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Od nowego 10.08.06, 16:08 Oooo, to szukaj, szukaj bo lodówkę mam akurat dużą!!! Dużo się ztam zmieści :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Od nowego 10.08.06, 16:18 Dobra, spadam Koleżanko do domu :))) Muszę zdążyć przed deszczem bo nie lubię moknąć na rowerze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Od nowego 10.08.06, 16:22 O szit, na sam koniec przypomniało mi się, że muszę coś zrobić... Na szczęście 5 min... Bo jutro jestem w innym labie i bez tego nie mam po co tam jechać... Gdzie ja mam głowę??? Odpowiedz Link Zgłoś