matje 03.09.01, 18:55 Nie uwierzycie ale dmuchalam sie na cmentarzu, na grobie wuja Juska z jego synem. Kurwa a tak nam bylo dobrze... Chcieli byscie tak, nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zyczliwy Re: ZROBILAM TO... IP: 193.227.223.* 03.09.01, 19:01 chyba juz nie masz czego wymyslic, idz sie utop, dobrze Ci radze... Odpowiedz Link Zgłoś
matje Re: ZROBILAM TO... 03.09.01, 19:05 spadaj prostaku, z takimi chamami jak ty sie nie zadaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prudencj Re: ZROBILAM TO... IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 20:25 Dziecko,oszczędź wstydu stronom ojczystym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomo Re: ZROBILAM TO... IP: *.dialup.surfeu.at 03.09.01, 23:50 matje napisał(a): > Nie uwierzycie ale dmuchalam sie na cmentarzu, na grobie wuja Juska z jego > synem. Kurwa a tak nam bylo dobrze... Chcieli byscie tak, nie? Nie wiem czym tu sie chwalic???? Spruboj na tluczonym szkle lub na rozzarzonych weglikach !!!! Powodzenia w doznaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: ZROBILAM TO... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 18:38 Nareszcie jakaś normalna dziewczyna w tym zacofanym kraju. Powiedz mi, gdzie można takie spotkać. Moja ostatnia pani wycofała się, kiedy znalezliśmy się w nocy na cmentarzu, ubrani tylko w cienkie płaszcze. Parę dni potem nasz związek się zakończył. Powiedziała mi tylko enigmatycznie, że mam zbyt wysokie wymagania seksualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +\- Re: ZROBILAM TO... IP: *.pl 05.09.01, 18:44 ja też się kochałam na powązkach, między grobami ale to było już z pół roku temu... Słodkie wspomnienia. Poza tym jeszcze za ostatnim rzędzie w kinie, w parku, na basenie publicznym w wodzie itd... długo by wymieniac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: ZROBILAM TO... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 19:09 Trzeba by tu sciagnąć jeszcze tą, która się pieprzyła w kościele (post na tym Forum z 05.09.01) i przenieść się w mniej pruderyjne towarzystwo, bo tu chyba nie ammy dobrej prasy. Dziewczyny, jesteście wspaniałe. Bolek Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ZROBILAM TO... 05.09.01, 20:11 Nie rozumiem co robiliscie na lekcjach religii, wychowania sexualnego, tudziez na przy<gotowaniu do zycia w rodzinie socjalistycznej!?!? zero zajec praktycznych?- Oj nauczyciele na psy schodza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
batavia Re: ZROBILAM TO... 14.09.01, 10:07 A ja mam nauczycielkę przysposobienia do życia w rodzinie która praktykuje z połową naszej klasy !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ts Re: ZROBILAM TO... IP: *.spectrumhr.com 05.09.01, 20:48 a z jakimi chamami sie zadajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ZROBILAM TO... IP: *.sympatico.ca 07.09.01, 06:02 To pewnie Twoj Jasiek tak chcial. Myslal, ze mu wuj pomoze a on tam biedny pewnie sie tylko przewracal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schab Re: ZROBILAM TO... IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 07:49 Juska czy Józka ? Czy w tej Pile nie ma szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pAWCIO Re: ZROBILAM TO... IP: *.chello.pl 08.09.01, 23:26 A ROBIŁAŚ TO JUŻ ZIMNEJ RZECE(TEMP.OK 2 STOPNIE)SPRÓPUJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: ZROBILAM TO... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 00:14 he, pewnie Wuj Juzek mial ucieche z bratanicy. Pewnie gdyby byl mniej "sztywny" to byś poleciala na dwa baty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ir Sen Re: ZROBILAM TO... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 22:29 Jak bylo fajnie to moze i ja sprobuje! Ale nie na rodzinnym, no chyba zebym byl pijany! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume ? 10.09.01, 09:52 aż mnie zatkało... z obrzydzenia oczywiście jeśli to fantazja, to chora. jeśli prawda - to szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
lily Re: ? 18.09.01, 19:24 przychylam się do tej wypowiedzi, co teraz masz w planie? może krematorium? a może kostnica? też będziesz za partnera poszukiwała krewnego umarlaka który tam będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu A ten syn wujka Juska sam przyszedł... IP: 10.129.226.* / *.acn.pl 15.09.01, 15:15 ...czy musiałaś go wykopać ? matje napisał(a): > Nie uwierzycie ale dmuchalam sie na cmentarzu, na grobie wuja Juska z jego > synem. Kurwa a tak nam bylo dobrze... Chcieli byscie tak, nie? Odpowiedz Link Zgłoś