dobry_chlopak 11.04.05, 23:02 mmmm seksi:) mmmmmmmm bałdzo seksi:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.uparta Re: kobiece buciki z paskiem nad kostką 11.04.05, 23:04 kiedys kupilam takie. Oprocz tego paseczka mialy jeszcze tylko dwa inne i kosztowaly cztery stowy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_chlopak Re: kobiece buciki z paskiem nad kostką 11.04.05, 23:05 masz może w nich fotke??;) i koniecznie w pończoszkach jakiś:) Odpowiedz Link Zgłoś
ninja04 Re: kobiece buciki z paskiem nad kostką 11.04.05, 23:07 I pewnie w niczym więcej? :) A może ty masz jakąś swoją fotkę w takich butkach, Dobry_Chłopaku? :D Bo faktycznie są bardzo seksowne :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah20 Re: kobiece buciki z paskiem nad kostką 11.04.05, 23:10 img103.echo.cx/img103/894/imag00241uy.jpg Może być?? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_chlopak Re: kobiece buciki z paskiem nad kostką 11.04.05, 23:11 dzięki:) zaraz będzie moja;) Odpowiedz Link Zgłoś
ninja04 Re: kobiece buciki z paskiem nad kostką 11.04.05, 23:13 Fajne, tylko trochę niewyraźne :) Zdjęcie, ma się rozumieć :] Ja myślałam, że mówicie o takich z rzemyczkami wiązanymi na łydkach :) Muszę sobie takie w końcu sprawić, bo są świetne :P Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah20 Re: kobiece buciki z paskiem nad kostką 11.04.05, 23:14 Niewyraźne, żeby za dużo nie było wiadć :P ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ninja04 Re: kobiece buciki z paskiem nad kostką 11.04.05, 23:15 Jaka cfaniara :] Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah20 Re: kobiece buciki z paskiem nad kostką 11.04.05, 23:20 A pewnie - jak ktoś to potem wykorzysta, to jak mi udowodni, że to moje :P:P:P Abstrachując od tego, że jest co pokazać :P:P:P <joke> Odpowiedz Link Zgłoś
ninja04 Re: kobiece buciki z paskiem nad kostką 11.04.05, 23:21 Wiesz, no taaakie nogi to nie wszyscy mają :) Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_chlopak Re: kobiece buciki z paskiem nad kostką 11.04.05, 23:25 no nie powiem. do szyji to zajefajna dupa jesteś;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah20 Re: kobiece buciki z paskiem nad kostką 11.04.05, 23:27 Gdyby nie pewne szuje w necie pokazałabym resztę ;) Ale nie mogę, bo za dużo jest osób w sieci nie mających zajęcia i robiących różne świństwa, także sorry ;)) Ale dzięki za jakąś tam uwagę ;))))) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
llora Re: kobiece buciki z paskiem nad kostką 11.04.05, 23:29 ja mam super zdjęcie ale nie wiem jak tu link zrobić:( Odpowiedz Link Zgłoś
llora Re: kobiece buciki z paskiem nad kostką 11.04.05, 23:51 jak sie robi ten link??? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: kobiece buciki z paskiem nad kostką 12.04.05, 09:42 chcę piec kaflowy, buty już mam ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: kobiece buciki z paskiem nad kostką 11.04.05, 23:11 to Ty normalnie fetyszysta jestes, Dobry Chlopak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_chlopak Re: kobiece buciki z paskiem nad kostką 11.04.05, 23:11 oj sakramencki Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: o w mordę 11.04.05, 23:32 to ja nie w twoim typie.Na nogach noszę martensy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: o w mordę 11.04.05, 23:35 ja przez pol roku HD'eki ale jak jest cieplo to wlasnie takie uuuuuuusexy z paseczkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: o w mordę 11.04.05, 23:36 a ja zawsze w martensach-nawet na plażę w takich jadę :) i nogi mi się nie pocą, nie wiedzieć czemu, a buciory kończą się nad kostką. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: o w mordę 11.04.05, 23:40 a moje mi sie juz popekly ;( ale sa swietne...to najlepsze buty jakie mialam a to juz na tej samej parze jade 5 zime:) ale ostatnio stracilam wyczucie w wiazaniu ich i mi nogi odpadaja z niedokrazenia....nie wiem czemu tak nagle poprostu przestalam umiec je wiazac a ty moze jakas metalówa lub pankówa jestes?? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: o w mordę 11.04.05, 23:42 tygrysio_misio napisała: > a moje mi sie juz popekly ;( coś ty?moje to normalnie chyba niezniszczalne. > ale sa swietne...to najlepsze buty jakie mialam a to juz na tej samej parze > jade 5 zime:) > > ale ostatnio stracilam wyczucie w wiazaniu ich i mi nogi odpadaja z > niedokrazenia....nie wiem czemu tak nagle poprostu przestalam umiec je wiazac nie grozi mi to, bo i tak od nogi odstają, ja chuda jestem :( > a ty moze jakas metalówa lub pankówa jestes?? nie, poprostu zawsze lubiłam martensy, to najwygodniejsze buty świata.w butach na obcasie zawsze zaliczam kilka gleb, tak więc łazja ze mnie straszna. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: o w mordę 11.04.05, 23:45 a ja wlasnie mam tak ze uwielbiam czasem buty na 8 cm obcasach i szukam od kilku lat takich ladnych eleganckich.... a jak nie mam ochoty byc ladna i grzeczna dziewczynka to tylko glany juz tak mam 2 osoby w jednej...i wez mnie zrozum jak ja sama tego nie pojmuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: o w mordę 11.04.05, 23:47 a ja miła i grzeczna, ale w martensach :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: o w mordę 11.04.05, 23:49 a ja mam takie z paseczkiem nad kostką, ale na płaskim obcasie :-) wysokie obcasy nie dla mnie, w sumie to nie wywracałam się, ale i tak wyglądałam jak sierota więc już dawno z nich zrezygnowałam :DD Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_chlopak Re: o w mordę 12.04.05, 00:37 baba_krk napisała: > a ja mam takie z paseczkiem nad kostką, ale na płaskim obcasie :-) > > wysokie obcasy nie dla mnie, w sumie to nie wywracałam się, ale i tak > wyglądałam jak sierota więc już dawno z nich zrezygnowałam :DD takie jak zakonnice mają??:) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: o w mordę 12.04.05, 11:18 hehe słowo honoru nie widziałam żadnej zakonnicy w takich butach, a codziennie sporo mi ich śmiga przed oczami są prawie identyczne jak te o których piszesz, równie eleganckie, tylko że na plaskim a nie na gigantycznym obcasie... no cóż - nie dla wszystkich szpilki :-( Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: o w mordę 11.04.05, 23:45 ale ściema - masz jedne z paseczkami - te śliczne z kol bordo Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: o w mordę 11.04.05, 23:48 obetnij se paluchy to ci je dam w prezencie :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: o w mordę 11.04.05, 23:53 grzyba to se możesz wziąśc już jutro, nie chcę już z nim pracować :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_chlopak Re: o w mordę 12.04.05, 00:30 spokojnie w martensiakach niektóre też mi sie podobają:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ninja04 Re: o w mordę 12.04.05, 00:32 A już myślałam, że się obraziłeś i poszedłeś sobie :P Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: o w mordę 12.04.05, 12:03 Rok temu kupiłam martensy i się raz przespacerowałam... ojojoj, ale bolało ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: o w mordę 12.04.05, 12:05 może masz jakieś koślawe nogi czy co? :) nie wiem, ale według mnie to najwqygodniejsze buty, zresztą moja mama też najlepiej czuje się w martensach. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza trampuchy z kilometrowymi sznurówkami 12.04.05, 00:40 mmmmm...jakie wygodne... Odpowiedz Link Zgłoś
sagis A, glany?:-)))) 12.04.05, 08:18 Seks u Ciebie kojarzy się z jedzeniem?:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: kobiece buciki z paskiem nad kostką 12.04.05, 09:56 optycznie skracaja nogę:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: kobiece buciki z paskiem nad kostką 12.04.05, 10:03 ale za to pięknie podkreślają kostki :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: kobiece buciki z paskiem nad kostką 12.04.05, 10:02 Hmmmm miałam kiedyś takie austriackie, a podwójnym paskiem wysoko nad kostką... faaaajne były, wyjątkowo mi pasowały bo nogi to najlepsza część ciała u mnie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: kobiece buciki z paskiem nad kostką 12.04.05, 10:06 Mam takie - czarne ( szpilka 10 cm )- z tyłu mają takie cuś przeźroczyste...w kształcie kokardki na czarnym paseczku biegnącym wokół kosteczki...pasują do pończoch ze szwem z tyłu... Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: kobiece buciki z paskiem nad kostką 12.04.05, 11:05 A nie, nie mój typ :) I nie mojego męża :D Prawdę mówiąc paseczek, obcasik, i jeszcze taki czubek - dla mnie błeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: kobiece buciki z paskiem nad kostka˛ 12.04.05, 11:08 no, baaaaardzo seksi. i jeszcze gdy sa na zgrabnej kostce to fiu, fiu... az zem sie na swoje drobne stopki zapatrzyla hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: kobiece buciki z paskiem nad kostką 12.04.05, 11:15 mój mąż też tak ma:) Odpowiedz Link Zgłoś