Dodaj do ulubionych

Oryginalny prezent

12.07.10, 15:30
Propozycja prezentu dla dziewczyny, żony, przyjaciółki, mamy -
Pakiet usług z Fabryki Szczęścia. fabryka-szczescia.pl/
Osoba, która ma zostać obdarowana, otrzymuje specjalny voucher na
dzień z Fabryką Szczęścia. W ramach tego dnia , możliwe jest
ułożenie zestawu różnych usług, od fryzjera, masaże, kurs sushi,
kursy gotowania, manicure i pedicure, przez uslugi dietetyczne,
sesje zdjęciowe. Wszystko odbywa się w domu osoby obdarowywanej lub
w wyznaczonym przez nią miejscu. Ceny w zależności od wybranych
usług. Zainteresowanych prosze o kontakt na: zamowienia@fabryka-
szczescia.pl
Obserwuj wątek
    • kleo567 Re: Oryginalny prezent 21.09.10, 15:37
      Rysuję karykatury i portrety na zamówienie ze zdjęcia. Idealne na prezent/z okazji/bez okazji! Wysyłam mailem lub pocztą. Obejrzyj stronę: artik.ubf.pl/news.php :)
      • jozekkj1982 Re: Oryginalny prezent 13.04.11, 13:54
        Ja proponuje cos takiego tylko ze swoich zdjęć później wywołac jako zdjęcie A5 A4 albo jako obraz na płótnie i prezente jest orginalne i super wygląda

www.cudofoto.republika.pl/Fotomontaz%20artystyczny.htm
    • elewicka83 Re: Oryginalny prezent 27.09.10, 10:11
      Moja propozycja obraz na zamówienie z Twojego zdjęcia badz z wybranej grafiki w galerii. Ceny dużo niższe niż w Ikea i do tego znajdziemy ci dokładnie to czego szykasz.
      Polecam stronę www.elmodruk.pl
    • jozekkj1982 Re: Oryginalny prezent 04.11.10, 12:36
      Polecam jednego kolesia co super zdjęcia przerabia tak że wygląda jak szkicowane ołówkiem albo taki kolaż artystyczny kolaż robi, później to wydrukować na płótnie (on nie drukuje na płótnie) i jest super prezent ja zrobiłem swoim dzidkom cała rodzinę oraz dla chrześniaka prezent taki ze wszystkim szczena opadła tu daje namiary www.cudofoto.republika.pl/ wszystkiego nie ma na stronie ale jak mu powiesz o co chodzi to raczej wszystko zrobi ze zdjęciem. bez problemu i zawsze coś gratis dorzuci albo z ceny zejdzie POLECAM
    • piorocom Re: Oryginalny prezent 05.11.10, 18:27
      Proponuję ekskluzywne pióra i długopisy Parker, albo Waterman, ewentualnie Pelikan.
      Zobacz na www. pioro.com Maja tam tez możliwość graweru.
      Polecam skorzystać z promocji : www.pioro.com/catalog/specials.php
    • shiningflowers Re: Oryginalny prezent 11.11.10, 01:19
      Kwiaty świecące w ciemności

To jednak możliwe!

Może być to dostępne także i dla Ciebie. Zamień zwykłe cięte kwiaty w wyjątkową ozdobę nadającą się na każdą okazje. Wszystko polega natym, aby na kwiat nałożyć specjalny BioGel dzięki któremu roślina zaczynie świecić w ciemności. Substancja w żaden sposób nie narusza powierzchni kwiatu. Cały proces jest prosty co sprawia że produkt jest bardzo wygodny dla kwiaciarzy. Nałożony żel jest prawie niewidoczny, ale gdy zgasną światła zmusza kwiaty do świecenia
      w ciemności. Ci, którzy widzą je po raz pierwszy uważają je za dzieło jakichś czarów.

Kwiaty to prezent, który zawsze jest piękny i doceniany, ciekawostką jest, że często są dawane z zaskoczenia, no bo w końcu każdy lubi miłe niespodzianki. Warto jednak wzmocnić całą tą fasade i wybić się naprawdę ponad szereg, dając w prezencie kwiaty, które świecą w ciemności, czyli coś co zaskoczy a zarazem zachwyci. Nie ważne czy dawanie tych kwiatów ma mieć na celu wzbudzenie romantycznej atmosfery, docenienie czyjegoś trudu, pogrzeb, ślub czy może po prostu gest z okazji jakiegoś święta, to zawsze kwiaty świecace w ciemności będą czymś innym, czymś niespodziewanym a na dodatek ostatnią rzecza, o której mogła
      by pomyśleć ta doceniana osoba.

Kwiaty świecące w ciemności to produkt, który sprawdził sie na zagranicznych rynkach. Teraz jest wprowadzany na nasz Polski rynek. Jeśli chcesz aby twoja kwiaciarni dysponowała tym niezwykłym produktem poleć nasza firme Twojej kwiaciarni. Więcej informacji znajdziesz na: www.shiningflowers.pl
    • domi-111 Re: Oryginalny prezent 26.01.11, 21:46
      Jak dla mnie fajnym prezentem jest np kolaż, albo profesjonalna sesja zdjęciowa z której zdjęcia również mogą przydać się do foto-książki. To miły prezencik prawie na każdą okazję.
      • wronie Re: Oryginalny prezent 31.03.11, 00:18
        Ja mam z kolei znajomą, która ceni sobie oryginalność. Kupiłem jej szklaną pieczątkę, zamówioną tu: www.amb.net.pl/katalogi.php?act=list&cat=42
        jest elegancka i zarazem pożyteczna :)
    • x-gadzet.pl Re: Oryginalny prezent 28.04.11, 23:33
      Jeden z oryginalnych prezentów i nie spotykany jeszcze są to Cudowne jajka z wiadomością dostępne na stronie - x-gadzet.pl w zakładce zielone gadżety. POLECAM
    • wiazankazubranka.pl Bukiet z ubranek - oryginalny prezent dla Maluszka 15.06.11, 15:37
      Bukiet z ubranek to idealny prezent na NARODZINY, CHRZEST lub inną okazję dla maluszka i jego rodziców

www.wiazankazubranka.pl/

Wiązanka z ubranka to prześliczne połączenie ubranek zwiniętych w pąki i ozdobnych kwiatków.
      Bukiet stanowi bardzo oryginalny prezent, który na pewno będzie bardzo miłą niespodzianką dla rodziców.
    • blue.logo22 Re: Oryginalny prezent 28.08.11, 17:12
      A O TO MÓJ ORYGINALNY PREZENT :

przepisy-na-drinki.pl/aff/lukas85/
      GORĄCO POLECAM
    • agatakolo Re: Oryginalny prezent 06.10.11, 15:07
      A ja polecam bloga na którym można znaleźć opisy niebanalnych prezentów dla każdego: fajnygift.pl :)
      • lillysunny Re: Oryginalny prezent 06.10.11, 17:04
        Szukajcie fajnych inspiracji a nie gotowych prezentów www.youtube.com/watch?v=yiDTFj9iAl8&feature=related ! W końcu każdy prezent ma być oryginalny.
    • formafantazja Re: Oryginalny prezent 06.12.11, 14:35
      www.bikebelle.pl/

formafantazja.blogspot.com/2011/12/swiateczne-prezenty-czii.html
      • woscholek Re: Oryginalny prezent 08.12.11, 15:22
        Jeśli szukacie na prawdę oryginalnego wyjątkowego prezentu polecam firmę zajmującą się wyrobem własnorecznym autorskich produktów oprawionych w skórę naturalną. Elegancja jakođ i styl!
        www.makeystudio.com/pl/catalog
    • emu333 Re: Oryginalny prezent 01.02.12, 18:26
      Zamówilam ostatnio prezent dla chłopaka - karykature:D:D myśle że to super pomysł na prezent!! Zamawiałam na stronie www.artik.ubf.pl , polecam:)))
      • kubarta Re: Oryginalny prezent 13.02.12, 17:52
        Oryginalnym i niezwykle tanim prezentem dla chłopaka może być coś takiego:
        www.podarkinakartki.pl/p314_laserowy_pojedynek.html
        Z pewnością sprawi mu wiele frajdy, a Ty pokażesz mu tym samym, że zależy Ci na tym, by dobrze się bawił i fajnie spędzał czas.
    • olo_2222 Re: Oryginalny prezent 15.02.12, 14:30
      Jeśli szukać fajnych pomysłów na prezent to zapraszam tutaj
      szukajprezenty.pl
    • nessesy Re: Oryginalny prezent 20.02.12, 13:20
      polecam aniołki ręcznie wykonane ceramiczne świetne na prezent :)
      allegro.pl/listing/user.php?us_id=24546838
    • rastamoris Re: Oryginalny prezent 22.02.12, 18:09
      WWW.dekorniki.pl to miejsce, w którym znajdziesz fantastyczne jedyne w swoim rodzaju inspiracje na upominki i prezenty dla bliskich Ci osób. Znajdziesz w naszym sklepie prezenty na każdą okazję. Jest to też idealne miejsce dla wszystkich, którzy poszukują niepowtarzalnych artykułów dekoracyjnych do mieszkania. Tylko tu kupisz mnóstwo ręcznie wykonanych prac dzięki którym zmienisz wystrój swojego domu nie do poznania. Nasze prace są wykonane z niezwykłą starannością i dokładnością. Zakupione produkty są starannie pakowane i zabezpieczane do wysyłki. www.dekorniki.pl, dekorniki, świece, obrazy malowane pastelą, pastela sucha, farba olejna, rzeźba, płaskorzeźba, decoupage, kuferki, kufry, kosze, wystrój domu, wystrój wnętrz, wypalenie na drewnie , masa solna, figurki z drewna, figurki gipsowe, malowidła na drewnie, obrazy olejne, ozdoby, prezent, pamiątki, sklep z obrazami, sklep z wyposażeniem wnętrz, rzeźba, płaskorzeźba, anioły,
      Pomysł na prezent, prezent na osiemnastkę, wystrój pokoju, ozdoby do salonu, najtańsze pamiątki, ekskluzywna porcelana, rękodzieło, obrazy na desce, ozdoby retro, amorki i aniołki, stroiki ze świec, wyroby docoupage, sztuka na desce, drewniany design, Roots reggae rasta, pachnidełka, wypalony prezent, pirografia na zamówienie, nietypowe prezenty, oryginalny prezent, niezwykłe ramki, dekoracje świąteczne, maskotki dla dorosłych, szmaciane miśki, miśki ręcznie szyte, Przytulanki zagłówki, aniołki z masy solnej, serduszka ręcznie zdobione, zwariowane miśki, postarzane szkatułki i skrzynie, piękne zegary ścienne i stojące, koronkowe serwetki i obrusy, Obrazy malowane olejami, obrazy płócienne, obrazki w pasteli, pejzaże w pasteli, portrety w kolorze na zamówienie, ikony na desce, malowidła ozdobne, ceramiczna biżuteria, ceramiczne ozdoby kuchenne, ceramiczne naczynia ręcznie wyrabiane, ceramiczne aniołki
    • rastamoris Re: Oryginalny prezent 26.02.12, 16:24
      www.dekorniki.pl
      WWW.dekorniki.pl to miejsce, w którym znajdziesz fantastyczne jedyne w swoim rodzaju inspiracje na upominki i prezenty dla bliskich Ci osób. Znajdziesz w naszym sklepie prezenty na każdą okazję. Jest to też idealne miejsce dla wszystkich, którzy poszukują niepowtarzalnych artykułów dekoracyjnych do mieszkania. Tylko tu kupisz mnóstwo ręcznie wykonanych prac dzięki którym zmienisz wystrój swojego domu nie do poznania. Nasze prace są wykonane z niezwykłą starannością i dokładnością. Zakupione produkty są starannie pakowane i zabezpieczane do wysyłki. www.dekorniki.pl, dekorniki, świece, obrazy malowane pastelą, pastela sucha, farba olejna, rzeźba, płaskorzeźba, decoupage, kuferki, kufry, kosze, wystrój domu, wystrój wnętrz, wypalenie na drewnie , masa solna, figurki z drewna, figurki gipsowe, malowidła na drewnie, obrazy olejne, ozdoby, prezent, pamiątki, sklep z obrazami, sklep z wyposażeniem wnętrz, rzeźba, płaskorzeźba, anioły, Pomysł na prezent, prezent na osiemnastkę, wystrój pokoju, ozdoby do salonu, najtańsze pamiątki, ekskluzywna porcelana, rękodzieło, obrazy na desce, ozdoby retro, amorki i aniołki, stroiki ze świec, wyroby docoupage, sztuka na desce, drewniany design, Roots reggae rasta, pachnidełka, wypalony prezent, pirografia na zamówienie, nietypowe prezenty, oryginalny prezent, niezwykłe ramki, dekoracje świąteczne, maskotki dla dorosłych, szmaciane miśki, miśki ręcznie szyte, Przytulanki zagłówki, aniołki z masy solnej, serduszka ręcznie zdobione, zwariowane miśki, postarzane szkatułki i skrzynie, piękne zegary ścienne i stojące, koronkowe serwetki i obrusy, Obrazy malowane olejami, obrazy płócienne, obrazki w pasteli, pejzaże w pasteli, portrety w kolorze na zamówienie, ikony na desce, malowidła ozdobne, ceramiczna biżuteria, ceramiczne ozdoby kuchenne, ceramiczne naczynia ręcznie wyrabiane, ceramiczne aniołki
    • marcin_ww Re: Oryginalny prezent 04.03.12, 12:45
      Mysle ze oryginalny prezent to tez taki, który zostanie wykorzystany, użyty przez obdarowana osobe a nie rzucony gdzieś w kąt. Dlatego ja na Dzień Kobiet mam zamiar pojsc w stronę użytecznego prezentu- jednego z tych dostępnych na stronie prezent.wp.pl/
    • btw92 Re: Oryginalny prezent 14.03.12, 19:27
      Strasznie dużo kosztuje taka fabryka szczęścia. Myślę , że kobieta bardziej ucieszyłaby się ze swoich ulubionych perfum ;) ja np bardzo uwielbiam diora, wiele razy sprzedawcy na allegro, lokalnych bazarkach chcieli wcisnąć mi podróbki, jednak ja zamawiam oryginalne z www.twojafanaberia.pl ;)
    • crystalcityonline Re: Oryginalny prezent 26.03.12, 14:08
      Polecam dla każdej kobiety oryginalny prezent - wygrawerowaną w krysztale piękną różę z osobistą dedykacją.
      www.crystalcity.pl/products/product/by-id/id/138
      • ilkas2 Re: Oryginalny prezent 03.04.12, 11:34
        Jeśli mowa o oryginalnych prezentach to polecam krawaty z logo Euro 2012. Temat na czasie ;)
        mojekrawaty.pl/offer,cat,43,1,euro_2012.html
    • 6zenek Re: Oryginalny prezent 08.04.12, 09:19
      Pod tym adresem znajduje się ciekawy pomysł na prezent allegro.pl/wiersz-wierszyk-indywidualny-oryginalny-prezent-i2256193244.html
      Podajecie tylko krótki opis osoby, okazji czy zdarzenia jakie miało miejsce i za nie wielkie pieniądze otrzymujecie wiersz, który możecie przedstawić jako swój;) mi się ten pomysł bardzo spodobał.
    • leelouu84 Re: Oryginalny prezent 25.06.12, 10:09
      Witam serdecznie,
      polecam wykonanie prezentu własnoręcznie.
      Na pewno obdarowana osoba mocno to doceni.

Moja sprawdzona propozycja to:
      www.cenneradydladomu.blogspot.com/2012/06/bukiet-inny-niz-zwykle.html
    • prenglish Re: Oryginalny prezent 25.07.12, 12:46
      Dla wszystkich którzy lubią dawać prezenty "pamiątki" polecam kryształowe statuetki albo inne gadżety z wybrana przez siebie fotką: www.karpex-laser3d.pl/pl/sklep
    • amuletarnia Re: Oryginalny prezent 03.08.12, 21:14
      Witam, ze swojej strony polecam zakup ziołowych amuletów - na prezent dla mamy, teściowej siostry.
      Siła amuletów polega przede wszystkim na sile umysłu i wiary
      Zapraszamy na aukcję na allegro
      allegro.pl/amulet-ziolowy-pachnacy-pr ezent-bawelna-i2538488739.html
      • amuletarnia Re: Oryginalny prezent 03.08.12, 21:15
        Witam, ze swojej strony polecam zakup ziołowych amuletów - na prezent dla mamy, teściowej siostry.
        Siła amuletów polega przede wszystkim na sile umysłu i wiary
        Zapraszamy na aukcję na allegro
        allegro.pl/amulet-ziolowy-pachnacy-prezent-bawelna-i2538488739.html
    • posterplate Re: Oryginalny prezent 10.08.12, 17:01
      Z naszej strony natomiast polecamy blachy dekoracyjne z kultowymi motywami z epoki PRL :) Projekty można obejrzeć na www.posterplate.pl
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka