kobieta_na_pasach 06.10.05, 13:16 pije se wlasnie hierbatkie zielona z miodem i cytryna i nie wyjmuje lyzeczki z kubka. a gdybym nosila szkla kontaktowe juz bym moze oka nie miala, ha! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
istna Re: o wyzszosci okularow nad kontaktowkami 06.10.05, 13:17 Gadaj zdrowo, ja i tak w okularach czuję się jak aseksualny kartofel:P Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: o wyzszosci okularow nad kontaktowkami 06.10.05, 13:18 istna napisała: > Gadaj zdrowo, ja i tak w okularach czuję się jak aseksualny kartofel:P bo masz okulary zle dobrane.albo zwyczajnie ci w brylach nie do twarzy. ja mam na odwrot - lepiej mi w niz bez. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: o wyzszosci okularow nad kontaktowkami 06.10.05, 13:27 Nie tylko, po prostu mam głęboko zakorzeniony uraz psychiczny. Ale niedługo kupię sobie nowe okularki, mniej kartoflujące, bo czasem trzeba szkła odstawić. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: o wyzszosci okularow nad kontaktowkami 06.10.05, 13:33 mawiaaj, z eokulary dodaja inteligencji w wyrazie twarzy, co je nosi, moze dlatego lepiej ci w okularach niz bez?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: o wyzszosci okularow nad kontaktowkami 06.10.05, 13:19 Ty nie ale jasnie pani by wyjeła łychę z kubka:P :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: o wyzszosci okularow nad kontaktowkami 06.10.05, 13:20 mmagi napisała: > Ty nie ale jasnie pani by wyjeła łychę z kubka:P > :-)))) a, bo ona to dama byla.ale tutaj dam nie lubimy i dlatego lychy nie wyciagamy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: o wyzszosci okularow nad kontaktowkami 06.10.05, 13:21 ale miała wdzięk:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: o wyzszosci okularow nad kontaktowkami 06.10.05, 13:24 mmagi napisała: > ale miała wdzięk:-))))) no, i styl:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: HA! 06.10.05, 13:25 edka-schizofredka napisała: > spryciara :) powiem skromnie: samo wyszlo:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: o wyzszosci okularow nad kontaktowkami 06.10.05, 13:24 ale jak ja mam okulary to one są grube i mam swińskie oczka w nich. Chociaż okularki małe lenonki :(( Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: o wyzszosci okularow nad kontaktowkami 06.10.05, 13:25 trzydziecha1 napisała: > ale jak ja mam okulary to one są grube i mam swińskie oczka w nich. Chociaż > okularki małe lenonki :(( to dlatego swinskie oczka. teraz sa modne duze oprawki. kup sobie takie, a bedziesz miala oczy jak krowa. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: o wyzszosci okularow nad kontaktowkami 06.10.05, 13:30 nie bo u krótkowidza im większa średnica szkła, tym grubszy rant. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: o wyzszosci okularow nad kontaktowkami 06.10.05, 13:31 trzydziecha1 napisała: > nie bo u krótkowidza im większa średnica szkła, tym grubszy rant. a ile masz dioptrii? Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: o wyzszosci okularow nad kontaktowkami 06.10.05, 13:34 tajemnica lekarska Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: o wyzszosci okularow nad kontaktowkami 06.10.05, 13:38 trzydziecha1 napisała: > tajemnica lekarska przecoez do zadem wstyd. ja mam 5 i scieniowane szkla. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: o wyzszosci okularow nad kontaktowkami 06.10.05, 13:57 Ja mam -4,75 :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: krtek?????;-) 06.10.05, 13:31 To ty Jizik? okularów nie mam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: o wyzszosci okularow nad kontaktowkami 06.10.05, 13:58 Ha! Może i oka se nie wydłubiesz, ale na pewno Ci zaparowały, a Ty nie zauwazyłaś i połknęłaś przez to muchę! Odpowiedz Link Zgłoś
felis2 Re: o wyzszosci okularow nad kontaktowkami 06.10.05, 14:23 wyższość się skończyła wczoraj, razem z istnieniem, kiedy okulary postanowiły zakończyc swój żywot rzucając się z półki do umywalki Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: o wyzszosci okularow nad kontaktowkami 06.10.05, 15:13 To smutne... Za życia zapewne lubiły brylować w towarzystwie, lubiły się skupiać nad czymś, choć czasem były rozproszone... Pozwalały inaczej parzeć na świat... Może straciły oparcie? Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: o wyzszosci okularow nad kontaktowkami 06.10.05, 15:22 A! Wiec jestes rosyjskim szpiegiem! Odpowiedz Link Zgłoś