asiulka81 01.02.06, 20:02 Znacie jakis adres fajnego klubu sportowego, salonu fitness w Wawie, Dolny Mokotów, Górny Ursynów (te okolice najlepiej widziane) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snegnat Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 20:28 Ja mam dla Ciebie tańszą metodę... MŻ ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 20:33 > ależ Ty delikatny jesteś ;) Ja jestem szczery. A delikatny bywam tylko w wyjątkowych okolicznosciach ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 20:32 snegnat napisał: > Ja mam dla Ciebie tańszą metodę... MŻ ;-)))))) a co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 20:34 > > Ja mam dla Ciebie tańszą metodę... MŻ ;-)))))) > > > a co to jest? Mniej żreć ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 20:36 w sumie racja, a ćwiczenia sa konieczne Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 20:43 ale w grupie raźniej, sama nie mam motywacji w domu pocwicze kilka dni, a potem juz mi sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 20:44 > ale w grupie raźniej, sama nie mam motywacji > w domu pocwicze kilka dni, a potem juz mi sie nie chce No tak, masz rację... Dodatkowo wykupiony karnet motywuje do chodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 20:46 jak wybule kase to bede zobligowana do łazenia teraz czuje sie taka opasła Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 20:47 > teraz czuje sie taka opasła Ehh.. Znowu przytyłaś dwa gramy..? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 20:50 musze sie doprowadzic do porzadku :) bo inaczej to nawet szans na romans nie bede miała :) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 20:52 > musze sie doprowadzic do porzadku :) > > bo inaczej to nawet szans na romans nie bede miała :) No tak tak.. Koniecznie musisz popracować nad sobą bo Cię żaden mężczyzna nie zechce jak będziesz miała o milimetr za dużo w biodrach ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 20:55 no teraz to na pewno zaden by mnie nie chciał, wierz mi :) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 20:56 > no teraz to na pewno zaden by mnie nie chciał, wierz mi :) Kazałbym Ci wysłac zdjęcie, ale mam słabe serce więc tego nie zrobie ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 21:00 i dobrze, zawału bys dostał-taka paskudna jestem! KURDE, musze cos ze soba zrobic... znaczy sie zaczac cwiczyc regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 21:09 > i dobrze, zawału bys dostał-taka paskudna jestem! Z drugiej strony może mógłbym Cię z cyrku pokazywać..? ;-P > KURDE, musze cos ze soba zrobic... znaczy sie zaczac cwiczyc regularnie. No to zacznij. Najlepiej od zaraz. A jutro z samego rana idź zapisać się na siłownię. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 21:18 do cyrku to sie nadaje jak ulał :) no własnie, zaraz porobie brzuszki i pogimnastykuje sie troche :) a potem pod prycho i do ksiazki :( Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 21:22 a potem pod > prycho i do ksiazki :( Czemu z tego powodu smutna jesteś. Nie lubisz się myć czy czytać? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 21:24 bo to nie książka dla przyjemnosci, tylko podrecznik do zakucia na blache :( Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 21:27 > bo to nie książka dla przyjemnosci, tylko podrecznik do zakucia na blache :( Ojj.. nie dobrze. A z czego ten podręcznik..? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 21:34 eee nie będę się żaliła, lepiej rusze tłustą dupencje i skłony porobię :) pozdrawiam i zmykam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 21:36 > eee nie będę się żaliła, lepiej rusze tłustą dupencje i skłony porobię :) Jak nie chcesz to się nie żal. A skłony są dobre, ale jako wstęp do ćwiczeń :-) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 20:50 wiesz, czasem są chwile, że człowiek bywa opasły miewam to samo :) potem przechodzi ale ćwiczę w domku fakt, z różnym zapałem, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 20:51 no wlasnie, ten zapała, raz mam, cwicze jak szalona, pozniej wszytsko mnie boli, a za jakis czas nudzi mi sie i nic nie robie Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 20:53 > a za jakis czas nudzi mi sie i nic nie robie Noo.. ja to przerabiam od kilku lat ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 21:08 > hmmm i jaką masz figurę? Taką... ;-P www.geocities.com/cybered_sw/images/jabba.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 21:09 podobna do mnie, siostra blizniaczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 21:10 > podobna do mnie, siostra blizniaczka :) Jak to mówią... Kochanego ciała nigdy za wiele ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 21:15 snegnat napisał: > > podobna do mnie, siostra blizniaczka :) > > Jak to mówią... Kochanego ciała nigdy za wiele ;-P ale bez przesady!!! za duzo zre i za mało ruchu mam, jak sie ociepli zacznę biegac. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 21:19 > ale bez przesady!!! za duzo zre i za mało ruchu mam, jak sie ociepli zacznę > biegac. Eee tam.. ja biegam tylko gdy mnie gonią ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 21:29 Nie, dlatego nie mam okazji do biegania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 21:32 aha, czli babki za Tobą nie ganiają :P Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 21:38 > aha, czli babki za Tobą nie ganiają :P Przed babkami to ja nie uciekam. Nie boje się kobiet. Jestem dzielny ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
hmatisse Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 20:41 Albo kupić psa. My z bulterierem nie mamy problemów z nadwagą :) Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Dupsko mi rośnie.... 01.02.06, 20:46 BODYLINE- Naleczowska zaraz przy Sobieskiego.Jest super.Ceny niepowalajace.Instruktorzy przemili i bardzo fachowi. Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Dupsko mi rośnie.... 04.02.06, 13:17 Polecam Warszawiankę na Puławskiej. Chodze od 7 lat. świetni instruktorzy, przemiła atmosfera. Tylko nie wiem ile mozesz zapłącić za miesiąc. tam jest karnet tks "open". Kosztuje 199 zeta i chodzisz ile chcesz. jest jeszcze wpiowe al enie pamiętam ile. jak chcesz to wejdź na www.fitnesspark.pl tam znajdziesz wszystkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dupsko mi rośnie.... 04.02.06, 13:27 super!!! dzięki, idealnie, jak mogłam zapomnieć ze mam Warszawianke pod nosem! :))) jaka ja głupia :) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Dupsko mi rośnie.... 04.02.06, 13:36 >jaka ja głupia :) I do tego gruba ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dupsko mi rośnie.... 04.02.06, 13:37 bleman napisał: > I do tego gruba ;-) odwal sie od mojego stukilogramowego cielska! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Dupsko mi rośnie.... 04.02.06, 13:50 > odwal sie od mojego stukilogramowego cielska! :))) w 100kg nie wierze ;-) w 70kg moge uwierzyc ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dupsko mi rośnie.... 04.02.06, 14:08 bleman napisał: > w 100kg nie wierze ;-) w 70kg moge uwierzyc ;-))) nie chcesz, to nie wierz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dupsko mi rośnie.... 04.02.06, 14:15 > odwal sie od mojego stukilogramowego cielska! :))) Tylko 100? Schudłas ostatnio..? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dupsko mi rośnie.... 04.02.06, 14:21 snegnat napisał: > Tylko 100? Schudłas ostatnio..? ;-P nio jakoś tak wyszło :))) sama nie wiem jak tego dokonałam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dupsko mi rośnie.... 04.02.06, 14:25 > nio jakoś tak wyszło :))) sama nie wiem jak tego dokonałam :))) Podczas sesji się chudnie.. Ale nie.. Ty jesteś kujonem.. stres sesyjny Ciebie nie dotyczy ;-P Więc musi być tego inny powód.. może więcej się ruszasz ostatnio..? Na przykład z pokoju do kuchni..? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dupsko mi rośnie.... 04.02.06, 14:44 snegnat napisał: > Podczas sesji się chudnie.. Ale nie.. Ty jesteś kujonem.. stres sesyjny Ciebie > nie dotyczy ;-P nie wiesz ze kujony najmocniej sesje przeżywają? > Więc musi być tego inny powód.. może więcej się ruszasz ostatnio..? Na przykład z pokoju do kuchni..? ;-)))) ha ha ha :))) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dupsko mi rośnie.... 04.02.06, 14:47 > nie wiesz ze kujony najmocniej sesje przeżywają? Nigdy nie byłem kujonem, ale po niektórych ludziach faktycznie widać, że przeżywają. Najbardziej bawią mnie osoby, które po egzaminie wybiegają z sali i rzucają się na notatki żeby sprawdzić czy się nie pomylili gdzieś ;-P > > Więc musi być tego inny powód.. może więcej się ruszasz ostatnio..? Na > przykład z pokoju do kuchni..? ;-)))) > > ha ha ha :))) Ty się nie śmiej, ruch to zdrowie przecież ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dupsko mi rośnie.... 04.02.06, 14:50 snegnat napisał: > Nigdy nie byłem kujonem, ale po niektórych ludziach faktycznie widać, że > przeżywają. Najbardziej bawią mnie osoby, które po egzaminie wybiegają z sali i > rzucają się na notatki żeby sprawdzić czy się nie pomylili gdzieś ;-P Nigdy tak nie postępuję. Z resztą zwykle po wyjściu z sali nie jestem w stanie przypomnieć sobie nawet jednego pytania. A swoją drogą dawno nie zdawałam pisemnego egzaminu. Na moim wydziale więkoszość jest ustnych. > > > Więc musi być tego inny powód.. może więcej się ruszasz ostatnio..? > Na > > przykład z pokoju do kuchni..? ;-)))) > > > > ha ha ha :))) > > Ty się nie śmiej, ruch to zdrowie przecież ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dupsko mi rośnie.... 04.02.06, 14:53 > fakt, ruch to zdrowie :))) Dlatego ja staram się szybko klikać w klawisze klawiatury. Im więcej ruchu tym lepiej ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dupsko mi rośnie.... 04.02.06, 14:55 hmmm, a ja muszę się zmobilizować żeby wreszcie ruszyć kuper i pognać do sklepu po warzywa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dupsko mi rośnie.... 04.02.06, 14:57 > hmmm, a ja muszę się zmobilizować żeby wreszcie ruszyć kuper i pognać do sklepu > > po warzywa :))) To by był dobry ruch zwieńczony zdobyciem pokarmu ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dupsko mi rośnie.... 04.02.06, 15:02 snegnat napisał: > To by był dobry ruch zwieńczony zdobyciem pokarmu ;-))) no to zawijam kiece i lece, pa pa :) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dupsko mi rośnie.... 04.02.06, 15:04 > no to zawijam kiece i lece, pa pa :) Baw się dobrze..:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dupsko mi rośnie.... 04.02.06, 14:52 Z resztą zwykle po wyjściu z sali nie jestem w stanie > przypomnieć sobie nawet jednego pytania. Hehehe... Też tak mam. Ale to dobrze, przynajmniej sie nie matwie czy źle odpowiedziałem ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dupsko mi rośnie.... 04.02.06, 14:56 snegnat napisał: > Hehehe... Też tak mam. Ale to dobrze, przynajmniej sie nie matwie czy źle > odpowiedziałem ;-P Buuu, a ja i tak się martwie :( Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dupsko mi rośnie.... 04.02.06, 15:00 > Buuu, a ja i tak się martwie :( Ojj nie dobrze... Zmienić już niczego nie możesz a stres nadal Cię zżera. Jest to bezsensowna strata energii. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dupsko mi rośnie.... 04.02.06, 15:01 snegnat napisał: > Ojj nie dobrze... Zmienić już niczego nie możesz a stres nadal Cię zżera. Jest > to bezsensowna strata energii. No niestety, nic na to nie poradze, ale tak mam. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dupsko mi rośnie.... 04.02.06, 15:05 > No niestety, nic na to nie poradze, ale tak mam. W życiu ważny jest stoicki spokój i mega luz... Dobrze się tym kierować podczas egzaminów. Stres człowieka nie dopada :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sluga.ciemnosci Re: Dupsko mi rośnie.... 04.02.06, 15:13 To na pewno od tabletek ;PPPPP Teraz cierp kobieto :) Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Dupsko mi rośnie.... 04.02.06, 17:06 Żeby schudnąć trzeba wcześnie wstawać... ... od stołu. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dupsko mi rośnie.... 04.02.06, 17:11 Dzięki Marek :) Co racja to racja :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dupsko mi rośnie.... 04.02.06, 17:16 juz sie na Warszawianke zdecydowałam Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Prosze na ten temat nie rozmawiac! 04.02.06, 17:17 ksieznicze messji sie nie podoba ten temat!juz zdazyla doniesc na FoM i pewnie juz pisze doniesieniena kazdego z nas wyszukujac na wszystkich forach naszych wypowiedzi!Wiec drzyjmy donosiciel w akcji! Odpowiedz Link Zgłoś