Dodaj do ulubionych

Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice

15.07.14, 22:50
Witajcie
Jestem z Chrzanowa i jestem samotną matką 7 letniego chlopca.
Poszukuje innych samotnych matek/ojców z okolicy w celu wspólnych wyjść, jedniodniowych wycieczek, a może i wspólnego spędzenia wakacji.
Ostatnio doskwiera mi samotność i chętnie poznałabym ludzi z podobnymi problemami;)
Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • matt1010 Re: Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice 24.08.14, 17:38
      hej, napisz proszę na gg 2149194 , może będziemy mogli sobie jakoś pomóc...
      • agusiak30 Re: Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice 03.09.14, 18:34
        Jestem samotną mamą właśnie z Krakowa, też doskwiera mi samotność . podaje gg 49306876
        • kasiekb84 Re: Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice 07.09.14, 23:09
          Cześć ja jestem z Libiąża, mam synka 5 lat, tez chętnie poznam nowe osoby - jakis spacer wypad na plac zabaw- mój nr gg 50279715. Pozdrawiam
        • sunshine_34 Re: Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice 01.01.16, 18:59
          szukam samotnej mamy do wspolnego wspierania sie, czy masz jakis inny kontakt, bo nie mam gg
    • dzoana_74 Re: Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice 08.04.15, 15:11
      Cześć,
      jestem z Krzeszowic więc blisko. Również szukam towarzystwa dla moich synów 14 i 7. Lubimy wycieczki w teren, wypady jednodniowe lub zwyczajne leniuchowanie przy niepogodzie.
      Daj znać czy jesteście zainteresowani :)

Pozdrawiam serdecznie
      • anana2015 Re: Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice 22.05.15, 21:41
        Witam,
        Czy są jacyś samotni rodzice z Krakowa?
        Mam 37lat a córka 7 chętnie poznałabym samotnych rodziców z dziećmi w podobnym wieku.
      • gab.ged Re: Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice 13.05.16, 23:35
        Czesc
        Jestem z Nawojowej Góry :) Mam 8-letniego synka. Daj znać, jeżeli znajdziesz czas na lody w Melbie lub Adze ;)
    • eliza736 Re: Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice 19.09.15, 22:58
      Witajcie, jestem z Olkusza. Syn ma 11lat i chętnie porozmawiam, spotkam sie z innymi samotnymi mamami z okolic. Wspólne wyjście do kina, pizzę, basen, rower.... mój e-mail: eda.kr@wp.pl
    • dzoana_74 Re: Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice 20.09.15, 18:00
      Ja też mam syna 7 lat i 14. Jesteśmy z Krzeszowic. Podobnie, szukamy towarzystwa na wspólne spędzanie czasu.
      Joanna
      • eliza736 Re: Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice 22.09.15, 22:29
        Dzoana74, jeśli Olkusz nie jest dla was za daleko to możemy Sie jakoś spotkać. Podaj email. Ja niestety nie mam samochodu...:(
    • dissapointed_girl Re: Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice 16.12.15, 07:33
      Witam wszystkich :-)
      Jestem samotna mamą wesołej 4latki. Jesteśmy z okolic Katowic :-) chętnie poznam innych samotnych rodziców w celach wspólnych wypadów zarówno z dziećmi jak i bez nich ;-)
      A jakie macie plany na sylwestrową noc? Bo ja póki co bez :-( a nie uśmiecha mi się spędzać tego jej samotnie, może zorganizujemy coś wspólnie? Wiem, już trochę późno na to, ale może się uda?
      Pozdrawiam,
      Agnieszka
      • biegacz_79 Re: Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice 21.02.16, 22:34
        Cześć. Znalazłem Twój wpis na forum. Co prawda jestem facetem ale chyba nie skreśla mnie to na starcie bo chodzi mi o mojego synka:) Mały ma 4 latka w tym roku a ja mam z Nim częsty kontakt. No i właśnie wtedy jak jest u mnie to często mam ochotę żeby pobawił się z innymi dzieciakami i zawsze szukam nowej alternatywy do spędzania wolnego czasu;) Powoli już też rozglądam się za urlopem wakacyjnym 2 tygodniowym z dzieckiem więc jest o czym pogadać:) Mieszkamy niedaleko Katowic. Jak będziesz miała ochotę to się odezwij.
        Pozdrawiam
        Marek
        • dissapointed_girl Re: Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice 26.02.16, 12:30
          Cześć :-)
          Płeć nie ma znaczenia ;) liczy się spatyczne towarzystwo, głównie dla naszych dzieciaczków, także chętnie Was poznamy, zwłaszcza, że wkrótce wiosna, a Park Śląski blisko ;)
          Podaję maila: Agnes.8411@interia.pl
          Pozdrawiam, Agnieszka
          • katowicemonika Re: Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice 07.04.16, 20:56
            Witam,

...Czy ja mogłabym się podłączyć do tej około-katowickiej grupy?:) Samotnie wychowuję 5-letnią córkę, w styczniu 2016 przeprowadziłam się do Katowic i niestety nie mam tu zbyt wielu znajomości... Przydałoby mi się "towarzystwo z dzieciakami" do spędzenia weekendowego popołudnia czy nawet wakacji. Monika, mój e-mail monkor1@yahoo.com.
            • dissapointed_girl Re: Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice 12.04.16, 00:48
              Hej Monika ;)
              My z córcia, gdy tylko robi się ciepło często spedzamy czas w Parku Śląskim, więc bardzo chetniue Was poznamy, tam jest gdzie kawkę wypić a i dzieciaki mogą się wyszaleć ;) co do wakacji też się wybieramy. Próbuje tutaj coś zorganizować dla jakiejś większej grupy ;) byłoby fajnie pojechać w kilka osób z dziećmi,one miałyby frajdę, a my wieczorami moglibyśmy wszyscy posiedzieć i pogadać. Dobrze byłoby znaleźć niedroga miejscowej, która dawalaby taką możliwość np jakieś domki czy coś, gdzie można np na zewnątrz grilla zrobić podczas gdy dzieci by sobie już spały.
            • 9maja9a Re: Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice 15.04.16, 22:32
              Witaj! Jestem mamą -podobnie jak Ty- 5cio letniej dziewczynki, często przyjeżdżam do Parku, chętnie się spotkam, może dziewczynki się polubią i uda nam się coś z nimi fajnego organizować... Właśnie próbuję coś zorganizować na "majówkę" Proszę o kontakt, moje namiary: antystuj@op.pl
        • dissapointed_girl Re: Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice 26.02.16, 12:34
          Cześć :-)
          Płeć nie ma znaczenia ;) liczy się sympatyczne towarzystwo, głównie dla naszych dzieciaczków, także chętnie Was poznamy, zwłaszcza, że wkrótce wiosna, a Park Śląski blisko ;)
          Podaję maila: agnes.8411@interia.pl
          Pozdrawiam,
          Agnieszka
      • doraaa34 Re: Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice 21.06.16, 11:48
        Mam 34 lata jestem mamą 3,5 latka, chętnie poznam mamę/mamy z okolicy Sosnowca :) przymierzam się do wyjazdu -3,4 dni Agroturystyka z synkiem w lipcu może jesteś chętna?
        Pozdrawiam
    • eliza736 Re: Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice 21.02.16, 08:51
      Witam, jestem mama prawie 12 latka. Mysle o wakacjach z synem ale tak samej to moze byc nudno. Jest ktos z okolic Katowic,Krakowa kto ma dziecko w podobnym wieku i chcialby sie razem spotkac, wyjechac na wycieczke, wakacje...Piszcie. Pozdrawiam, Iwona
    • polaris2015 Re: Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice 06.03.16, 11:11
      Hej wspaniałe Kobietki!
      Czy któraś z Was wypełni dla mnie ankietę?
      W zamian oferuję pomoc psychologiczną :)
      • 9maja9a Re: Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice 15.04.16, 22:33
        Witaj! Mogę spróbować...ale zależy czego ma dotyczyć?
        antystuj@op.pl
    • kikasia80 Re: Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice 13.05.16, 17:14
      Witam
      Jestem samotną mamą 4 latka z Krk. Chętnie się spotkam, może być Park w Chorzowie. Dziewczyny, wakacje blisko... Może coś razem zorganizujemy??? Piszcie kikasia80@vp.pl
    • gab.ged Re: Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice 13.05.16, 23:30
      Czesc
      Ja jestem z okolic Krzeszowic, ale w Trzebini na basenie jesteśmy przynajmniej raz w tygodniu. Mój smyk ma 8 lat.
    • gab.ged Re: Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice 13.05.16, 23:38
      No i do Chorzowa, też daleko nie mamy. Jeżeli ktoś organizuje wakacje, to chętmie się dołączymy. Najlepiej w lipcu, bo w sierpniu synek jedzie na obóz kung-fu
      • kikasia80 Re: Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice 14.05.16, 21:29
        Hej. Do Krzeszowic mam blisko, tylko że mój synek ma 4 lata. Ale chętnie się spotkam na kawę, może w połowie drogi, np. Rogate Ranczo w Zabierzowie?
        A tak w ogóle dziewczyny macie plany na długi weekend (Boże Ciało)?
        Może jakiś wspólny wypad?
    • doraaa34 Re: Samotni rodzice Kraków, Katowice i okolice 21.06.16, 10:31
      Witam tutaj Sosnowiec :) mam 34 lata jestem mamą 3,5 latka chętnie poznam mamę/mamy z okolicy, przymierzam się do wyjazdu -3,4 dni Agroturystyka z synkiem w lipcu może któraś mama też jest chętna? :)
      Pozdrawiam ciepło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka