Gość: ////// do IWY !!! IP: *.devs.futuro.pl 28.11.02, 17:04 ostatnio na uczelni minelam dwie farbowane blondynki-nie wiem co bylo gorsze te czarne odrosty czy kolor tego bladu...czrana kredka obryswonae oczy byle jak,paznokcie na czerwono z odprsykiem juz.Zdziwilam sie ze jakies panienki podchodzace pod K...zaczely studiowac na tej uczelni,wszytsko sie wyjasnislo gdy usylaszalam ich neimiecki szelest i wtedy zrouzmialam ze to Niemki z wymiany... Wiesz w Polsce zadna studentka nie wyglada jak tamte 2 k.... Tutaj wygladaja tak laski czasem ale to te po zawodowce co wskakuja facetom do lozka szybko o ktorych to pisalas co wyprwaiaja w niemczech..tak jak te 2 pewnie Niemki tutaj. Ale tak chyab nei wygladaja wszytskie studetnki w NIemczech ,co? A props Twoj Niemiec nie boi sie zenic z POlka ktore tam uchodza za k... Nie boi sie ze go wszyscy wysmieniaja ze sie ozenil z najlawtiwjeszym narodem.. Ktos tu pisal kiedys ze faceci za zachodu zadaja sie z tymi ze wschou gdy nei maja szans u swoich. Ja znam kobiety Niemki co tak wyrolowaly(Irlandczyk+kasa na dziecko) sowich niemieckich meznow a nawet gorzej...zadna oryginalosc. A znam nawet jedna taka polke co jest juz tam Niemka bo mieszka tam od 10 roku zycia,smarkula- ma lat 4 mniej ode mnie a przeleciala juz tam chyba pol KOLN. No coz jakby tu mieszkala to by wiedziala jak dbac o swoja godnosc ,ale ze mieszka tam i takie ma tam kolezanki..skads czerpie wzory. I nie schlebiaj swojemu lubemu jak to za nim tu wszytskie biegaly bo taki przystojniak a ty poczulas sie zagrozona bo zobaczyl ze tutaj takich jak ty a nawet lepszych (ladnijeszych i madrych ) jest mnostwo...bo ja wiem na czym polega ten ich wyglad tak naprawde -kilka fajnych ciuchow i to wszytsko. Jakby tutaj te ciuchy byly tak samo tanie jak tam to pewnie by tu chodzili po ulicach tylko faceci -modele. PS a dlaczego ty jestes z niemcem a nei z jakims biednym polaczkiem ,skoro nie lecisz na kase tak jak twoje ziomki ktore tam sa????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: //// Re: do IWY !!! IP: *.devs.futuro.pl 28.11.02, 18:35 Ps. ta co przeleciala pol KOLN byla nazwana przez swojego eks niemieckiego- K.. Ale jakos nie nazwal tak swojej nowej dziewczyny Niemki ktora dala mu sie potym jak sie poznali w dyskotece jeszcze tej samej nocy.. Tamta POLKo -Niemka tak szybko mu sie nie dala..mmo wszytsko WIec co nazywasz k....??? To ze dzeiwczyny potrafia wyrolowac facetow czy to jak szybka sie daja facetowi...bo Niemki raczej przescigaja w tym Polki. A co do tego ze NIemki sa bardziej cool bo jak chca sexu to go maja ,to masz racje. Jezdza na wakacje np. do Turcji ze swoimi corkami i p.. sie tam ze starymi Turasami ,corka i matka z tymi samymi wiekowymi Panami. I to nei jest niestetsy fikcja,moja wyobraznia tylko fakt. czyzby to tylko tak zeby oderwac sie od nudnego meza Niemca???? To masz racje -pozadne to one sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: do IWY !!! IP: *.uni / *.mzes.uni-mannheim.de 29.11.02, 18:23 ostatnio na uczelni minelam dwie farbowane blondynki-nie wiem co bylo gorsze te > > czarne odrosty czy kolor tego bladu...czrana kredka obryswonae oczy byle > jak,paznokcie na czerwono z odprsykiem juz.Zdziwilam sie ze jakies panienki > podchodzace pod K...zaczely studiowac na tej uczelni,wszytsko sie wyjasnislo > gdy usylaszalam ich neimiecki szelest i wtedy zrouzmialam ze to Niemki z > wymiany... > Wiesz w Polsce zadna studentka nie wyglada jak tamte 2 k.... > Tutaj wygladaja tak laski czasem ale to te po zawodowce co wskakuja facetom do > lozka szybko o ktorych to pisalas co wyprwaiaja w niemczech..tak jak te 2 > pewnie Niemki tutaj. > Ale tak chyab nei wygladaja wszytskie studetnki w NIemczech ,co? Przyjedz i zobacz. Sa rozne, ale jest wsrod nich masa ladnych (naprawde ladnych) dziewczat. > A props Twoj Niemiec nie boi sie zenic z POlka ktore tam uchodza za k... > Nie boi sie ze go wszyscy wysmieniaja ze sie ozenil z najlawtiwjeszym narodem.. > Ktos tu pisal kiedys ze faceci za zachodu zadaja sie z tymi ze wschou gdy nei > maja szans u swoich. No cuz, to nie moja wina ze laski tak sie zachowuja jak sie zachowuja. Jest masa Niemcow, ktorzy jada sie lajdaczyc do Tajlandii i jest masa polskich dziwek. Przypomne Ci jedynie, ze temat dotyczyl urody Polek i tego ze niby same zalety maja i najpiekniejsze sa na swiecie. Ja dodalam od siebie ze jest to bzdura. Sa tak samo przecietne, jak inne nacje.Sa piekne i brzydkie. Rowniez wsrod nich sa szmaty, ale nie przecze sa rowniez porzadne dziewczyny. Nie lubie jednak, gdy ktos sili sie na bycie liderem w dziedzinach, ktore (sorry) ale nie sa az tak wazne. > Ja znam kobiety Niemki co tak wyrolowaly(Irlandczyk+kasa na dziecko) sowich > niemieckich meznow a nawet gorzej...zadna oryginalosc. > A znam nawet jedna taka polke co jest juz tam Niemka bo mieszka tam od 10 roku > zycia,smarkula- ma lat 4 mniej ode mnie a przeleciala juz tam chyba pol KOLN. > No coz jakby tu mieszkala to by wiedziala jak dbac o swoja godnosc ,ale ze > mieszka tam i takie ma tam kolezanki..skads czerpie wzory. Kazda nacja ma swoj margines (rowniez Niemcy). Tyle tylko ze ja znam polskie studentki, ktore tutaj takie dziwki z siebie robia. W polsce uchodza za porzadne, a tutaj traca hamulce. Pewnie dlatego, ze nie ma nad nimi presji otoczenia i wychodzi na jaw ich prawdziwa natura. > I nie schlebiaj swojemu lubemu jak to za nim tu wszytskie biegaly bo taki > przystojniak a ty poczulas sie zagrozona bo zobaczyl ze tutaj takich jak ty a > nawet lepszych (ladnijeszych i madrych ) jest mnostwo...bo ja wiem na czym > polega ten ich wyglad tak naprawde -kilka fajnych ciuchow i to wszytsko. Wiesz co, smieszny jestes. Na wyglad rowniez sklada sie zadbanie. Wlasnie to... Co z tego, ze ktos moze i jest ladny, skoro jest niezadbany. Druga sprawa, to jest to ze ja sie w zaden sposob nie czuje zagrozona. Widzisz ja nie traktuje swojego chlopaka jak moja wlasnosc. Zrobi to co uzna za sluszne i sam poniesie tego konsekwencje. Gdybym miala sobie wlosy wyrywac z tego powodu, ile kobiet chcialoby z nim byc, to zapewne bylabym juz lysa (a wcale tak nie jest):))) Widzisz moje zycie sklada sie z wielu roznych elementow. Kocham mojego chlopaka, ale nie jest on moim calym swiatem. Mam mase przyjaciol, zainteresowania, rodzine. On o tym wie i pewnie dlatego jest ze mna -> poniewaz nie czuje sie pod presja. > Jakby tutaj te ciuchy byly tak samo tanie jak tam to pewnie by tu chodzili po > ulicach tylko faceci -modele. Wiesz co, meczy mnie juz ta spiewka o polskiej biedzie. Nawet jesli ktos jest biedny, to mimo wszystko moze sie schludnie ubrac, wyczyscic paznokcie i umyc zeby. To nie jest az tak wiele. Moj chlopak nie jest zamozny. Poki co jeszcze studiuje i nie stac go na eleganckie garnitury. Tak jak wiekszosci studentow. Mimo to paznokcie zawsze ma czysciutkie, zabki wypucowane i taaaaaki cudowny usmiech. I te jego niespodzianki. Drobiazgi np. jajko z niespodzianka po powrocie do domu, albo kaseta z piosenkami (nagranymi specjalnie dla mnie), bukiecik stokrotek..... I cala masa innych. > PS a dlaczego ty jestes z niemcem a nei z jakims biednym polaczkiem ,skoro nie lecisz na kase tak jak twoje ziomki ktore tam sa????? Bo mysmy sie zakochali i tak juz nam zostalo 6 lat. A najsmieszniejsze jest to, ze ja nie chcialam, bo do Polski przeciez mialam wracac. A on sie tak postaral... Ej chlopie nie denerwuj sie tak. Zycie jest przewrotne. A w Polsce mialam takiego jednego goscia wczesniej i odeszlam od niego (ale duuuzo wczesniej) poniewaz nie pasowalismy do siebie pod wieloma wzgledami. Ale nie mam zamiaru o tym pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: do IWY !!! IP: *.uni / *.mzes.uni-mannheim.de 29.11.02, 18:29 Sorki z kilka bledow (min. Polska pisze sie z duzej litery;) ) ale tak jakos mi sie napisalo. Zawsze robie jakies bledy na klawiaturze. Odpowiedz Link Zgłoś