tralalumpek 14.03.03, 19:47 ...w pracy!!! Jak fajnie jest teraz popracować kiedy nikogo w biurze nie ma, nikt na kawę nie namawia, nikt na plotki nie kusi.....tyle pracy "przerobiłam" że aż się dziwię sama jestem sama czy ktoś też pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lyche1 Re: miły ?? :(( 14.03.03, 20:26 wywichnęłam sobie ręke w nadgarstku :(( Właściwie to stara kontuzja się odezwała. Boli jak sqrczybyk. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: miły ?? :(( 14.03.03, 20:32 oj to nie wiem czy masz taki miły wieczór.......... ja jeszcze trochę poprzerzucam papierki i do domciu, niestety na drugi koniec miasta muszę się przeprawić a to dobrych parę km ale jestem dzielna, umartwiam się właśnie odmawijąc sobie kawy (automat do kawy widzę przez otwarte drzwi!!!! kusiciel wstrętny) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: gdyby kózka nie skakała..... 14.03.03, 20:42 ...to by nie było tak wesoło.... Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: posmarowałam maścią z grzechotnika 14.03.03, 20:48 i naplułam dla lepszego efektu - do wesela się wygoi :) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: posmarowałam maścią z grzechotnika 14.03.03, 20:52 a kiedy wesele bo ja się w kwietniu na weselku bawię .... ale bedę sie baaaaaaaaaaaaaawić, może nie będę jednak skakać (z uwagi na nóżkę) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: oj nie prędko :) 14.03.03, 21:02 stara kontuzja - już tyle lat sie nie chce wyleczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AEL Re: miły wieczór.... IP: *.instytut.com.pl / 192.168.128.* 14.03.03, 20:42 tralalumpek, a do ktorej pracujesz? ja posiedze jeszcze ze 2 godzinki... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: miły wieczór.... 14.03.03, 20:47 ..nie wiem do której wytrzymam, ja siedze tu z własnej woli i nie wiem na ile mi tej woli wystarczy.......... parę maili jeszcze i walka w tej chwili z umową która mi sie nie zgadza...........ratunkuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AEL Re: miły wieczór.... IP: *.instytut.com.pl / 192.168.128.* 14.03.03, 20:48 no wlasnie, pare maili... adresaci i tak odbiora je w poniedzialek, ale coz.. taka karma... trzeba byc dzielnym... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: a teraz to dopiero miły wieczór!!! 14.03.03, 21:14 nie koniecznie w poniedziałek będą czytane maile, niektóre jutro DOŚĆ - to był okrzyk na całe biuro , rozległo się po piętrach, idę do domciu ....miłego wieczorku tym którzy tu zajrzą Odpowiedz Link Zgłoś