Gość: Nelly IP: *.met.pl 21.06.03, 22:42 Pytanie jak w temacie. Mój twierdzi, że nigdy mnie nie zdradzi. Nigdy nie dał mi zreszta powodów do takich obaw. Ale jak czytam niektore tutejsze watki, to zaczynam watpic, z czystej podejrzliwosci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hal9000 Re: Czy są faceci, którzy nie zdradza? 21.06.03, 22:46 Gość portalu: Nelly napisał(a): > Pytanie jak w temacie. Mój twierdzi, że nigdy mnie nie zdradzi. Nigdy nie dał > mi zreszta powodów do takich obaw. Ale jak czytam niektore tutejsze watki, to > zaczynam watpic, z czystej podejrzliwosci... Oczywiście, że są... Ale nigdy nie wiadomo z góry, którzy to są... Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Czy są faceci, którzy nie zdradza? 21.06.03, 23:02 Niezdradzajacy chyba wygineli razem z dinozaurami :(((( Wiekszosc mezczyzn mowi , ze nie zdradzi , gorzej ze tylko mowi... No ale dosc pesymizmu , na pewno nie kazdy mezczyzna zdradza :)) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: Czy są faceci, którzy nie zdradza? 23.06.03, 12:01 I to jest prawidlowa odpowiedz! :-) Wygral pan talon na balon :-) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Czy są faceci, którzy nie zdradza? 21.06.03, 23:03 mój ojciec mój dziadek mój facet to jeszcze nie wiem, ale raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica aha skąd to wiem 21.06.03, 23:05 jak facet pracuje w domu a wychodzi z niego tylko z psami na spacer albo z żoną na wycieczkę, to gdzie by miał zdradzać? w łazience? jak facet wraca do domu codziennie po pracy, a w pracy można go zastać pod telefonem to gdzie zdradza? w drodze do kiosku? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Czy są faceci, którzy nie zdradza? 21.06.03, 23:06 Jak ktos mowi partnerowi ze nigdy go nie zdradzi to mysle ze mowi szczerze. tyle ze potem zmienia mu sie. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: Czy są faceci, którzy nie zdradza? 23.06.03, 12:08 To i tak lepiej, niz gdyby powiedzial, ze CHYBA nie zdradzi :-) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Są. A przynajmniej: Jest :-)) (n/txt) 21.06.03, 23:08 m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Są. A przynajmniej: Jest :-)) (n/txt) IP: *.acn.pl 21.06.03, 23:16 Chyba są... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius kurna, ale jestem rzadki :-P 21.06.03, 23:15 w sensie rzadko występujący, nie pod względem konsystencji :-P m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: kurna, ale jestem rzadki :-P 21.06.03, 23:18 ydorius napisał: > > w sensie rzadko występujący, nie pod względem konsystencji :-P > -------------- Ma sie rozumiec !! :))))))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: 1 na 1000 ??? :)))) n/txt 21.06.03, 23:16 Masz na myśli tych, którzy nie mieli okazji? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: 1 na 1000 ??? :)))) n/txt 21.06.03, 23:17 hal9000 napisał: > Masz na myśli tych, którzy nie mieli okazji? :)))) ----------------- ehehehehehhhehehhee wlasnie :)))))))))) Pozdrowionka serdeczne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: 1 na 1000 ??? :)))) n/txt 21.06.03, 23:19 daffne napisała: Znasz powiedzonko o kotku i dziurce? :))))) Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: 1 na 1000 ??? :)))) n/txt 21.06.03, 23:21 hal9000 napisał: > Znasz powiedzonko o kotku i dziurce? :))))) Ja nie znam:) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: 1 na 1000 ??? :)))) n/txt 21.06.03, 23:27 hal9000 napisał: > daffne napisała: > > Znasz powiedzonko o kotku i dziurce? :))))) > > Pozdrawiam serdecznie, ------------------ Zaden kotek nie utrzyma sie przy jednej dziurce ? :)))))))) Pozdrowionka serdeczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: 1 na 1000 ??? :)))) n/txt 21.06.03, 23:29 daffne napisała: > Zaden kotek nie utrzyma sie przy jednej dziurce ? :)))))))) Właśnie! Teraz Anahella ty też już znasz... :))))) Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: 1 na 1000 ??? :)))) n/txt 21.06.03, 23:33 hal9000 napisał: > daffne napisała: > > > Zaden kotek nie utrzyma sie przy jednej dziurce ? :)))))))) > > Właśnie! Teraz Anahella ty też już znasz... :))))) > > Pozdrawiam serdecznie, ------------------ Wlasnie . Ehhh smutne ale prawdziwe ... Pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: 1 na 1000 ??? :)))) n/txt 21.06.03, 23:35 daffne napisała: > Wlasnie . Ehhh smutne ale prawdziwe ... > Pozdrowionka :) No ale to nie tylko faceci są tacy... Jeżeli zdradzają to z kim to robią? Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: 1 na 1000 ??? :)))) n/txt 21.06.03, 23:37 hal9000 napisał: > daffne napisała: > > > Wlasnie . Ehhh smutne ale prawdziwe ... > > Pozdrowionka :) > > No ale to nie tylko faceci są tacy... Jeżeli zdradzają to z kim to robią? > > Pozdrawiam serdecznie, ---------------- Przeciez ja wcale nie mowie , ze tylko mezczyzni zdradzaja :) A jesli mezczyzni juz zdradzaja to przewaznie chyba z kobietami ???? :)))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: 1 na 1000 ??? :)))) n/txt 21.06.03, 23:40 daffne napisała: > Przeciez ja wcale nie mowie, ze tylko mezczyzni zdradzaja :) Fakt. > A jesli mezczyzni juz zdradzaja to przewaznie chyba z kobietami ???? :)))) Właśnie. A ostatnio na FK to właśnie mężczyźni stoją pod pręgierzem. Nawet Rett'owi Butler'owi się dostało.... :))))) Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: 1 na 1000 ??? :)))) n/txt 21.06.03, 23:42 hal9000 napisał: > daffne napisała: > > > Przeciez ja wcale nie mowie, ze tylko mezczyzni zdradzaja :) > > Fakt. > > > A jesli mezczyzni juz zdradzaja to przewaznie chyba z kobietami ???? :)))) > > Właśnie. A ostatnio na FK to właśnie mężczyźni stoją pod pręgierzem. > Nawet Rett'owi Butler'owi się dostało.... :))))) > > Pozdrawiam serdecznie, ------------------ hehehehe zauwazylam :)))))) Pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 byli, ale sie zawiedli....................... 21.06.03, 23:17 na wiernosci, ich lasek:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Czy są faceci, którzy nie zdradza? IP: *.acn.pl 21.06.03, 23:35 Panie i panowie, przyznajmy. Zdrada to największy syf. Tak to jest. Prawda? Nie szukam potwierdzenia, stwierdzam tylko fakty. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Czy są faceci, którzy nie zdradza? 21.06.03, 23:38 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Panie i panowie, przyznajmy. Zdrada to największy syf. Tak to jest. Prawda? > Nie szukam potwierdzenia, stwierdzam tylko fakty. :)) ------------ Zdrada strasznie boli :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Czy są faceci, którzy nie zdradza? IP: *.acn.pl 21.06.03, 23:39 > Zdrada strasznie boli :(((( Może. Empatię ma rozbudowaną jak klatę... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius prawdę mówi... 21.06.03, 23:41 Empata z niego, jak normalnie paker z siłowni :-)) Za to ego... Fiufiu... Godzinami można by zwiedzać :-P m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: prawdę mówi... IP: *.acn.pl 21.06.03, 23:45 ydorius napisał: > > Empata z niego, jak normalnie paker z siłowni :-)) > Za to ego... Fiufiu... Godzinami można by zwiedzać :-P > Fak off :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nelly Do Xanatosa IP: *.met.pl 21.06.03, 23:53 Xanatos, czy masz może jakies powiązania z trójmiejskimi kobietami...??? Bo coś mi się nick kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Do Xanatosa IP: *.acn.pl 21.06.03, 23:55 Gość portalu: Nelly napisał(a): > Xanatos, czy masz może jakies powiązania z trójmiejskimi kobietami...??? Bo coś > > mi się nick kojarzy... Powiązanie z trójmiejskimi kobitami? Brzmi zachęcajaco, ale nic sobie konkretnego nie przypominam. Chyba że czegoś nie wiem? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nelly Re: Do Xanatosa IP: *.met.pl 21.06.03, 23:57 Nic nic...wobec tego. znalam kiedys bardzo mila mloda dame z Gdańska, ktora przyjaźnila sie wlasnie z Xanatosem...ale widac innym Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Do Xanatosa 21.06.03, 23:57 No ba! Z większościa trójmiejskich kobiet... Ale żadnej nigdy nie zdradził, co? :-))) (dobra, już sie odwalam... :-))) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Do Xanatosa IP: *.acn.pl 22.06.03, 00:00 ydorius napisał: > > No ba! > Z większościa trójmiejskich kobiet... Ale żadnej nigdy nie zdradził, co? :- ))) > > (dobra, już sie odwalam... :-))) Fak off... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nelly Re: Czy są faceci, którzy nie zdradza? IP: *.met.pl 21.06.03, 23:52 Ale dyskusja...hehe:) Dla sprawiedliwości muszę dodać, że znam takich, co nie zdradzili never ever, mimo że okazje były, a chęci...cóż, może tez byly, ale umieli nad nimi zapanować. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Czy są faceci, którzy nie zdradza? 21.06.03, 23:55 Gość portalu: Nelly napisał(a): > Ale dyskusja...hehe:) Dla sprawiedliwości muszę dodać, że znam takich, co nie > zdradzili never ever, mimo że okazje były, a chęci...cóż, może tez byly, ale > umieli nad nimi zapanować. Nie chwal dnia przed zachodem słońca, mówi przysłowie... Może tak zostanie (i oby tak było!) a może... Ludzie są tylko ludźmi... :o| Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
mindo Re: Czy są faceci, którzy nie zdradza? 23.06.03, 07:26 Gość portalu: Nelly napisał(a): > muszę dodać, że znam takich, co nie > zdradzili never ever, mimo że okazje były, a chęci...cóż, może tez byly, ale > umieli nad nimi zapanować. A ty co? Aniołem stróżem jesteś, że wiesz o nich wszystko i wszedzie za nimi łazisz. Skąd ta pewność? Chyba nie sądzisz, że facet sam sie bez bicia przyzna że zdradził czy zdradza. Tylko idiota przyzna się że zdradził. Odpowiedz Link Zgłoś
olinka_z_olinkowa Re: Czy są faceci, którzy nie zdradza? 21.06.03, 23:57 W istnienie mężczyzny Wiernego Naprawdę szczerze watpię. Ale nie wykluczam całkowicie takiej możliwosci. Nawet nadzieje gdzies tam na dnie... mam ... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Czy są faceci, którzy nie zdradza? 22.06.03, 17:07 Gdyby przenieść kwestię zdrady na grunt hormonów, to przecież są mężczyźni, którzy z racji niższego poziomu hormonów (testosteronu) nie są zdeterminowani do zdrad. Nie korci ich tak bardzo. Dodać tu tych kochających rzeczywiście, a nie deklaracyjnie i już jest jakaś grupa. Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Czy są faceci, którzy nie zdradza? IP: *.acn.waw.pl 22.06.03, 19:39 nie ma.Kwestia czasu. niestety:(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
twe_marzenie wzbudzacie we mnie niepokój 23.06.03, 05:22 Będę przez Was musiała rzucić pracę i śledzić męża w drodze do pracy, w samej pracy, w drodze powrotnej do domu i ewentualnie w nocy, jak wstaje niby do łazienki... Odpowiedz Link Zgłoś
serendepity Re: wzbudzacie we mnie niepokój 23.06.03, 10:17 Zacznij pracowac razem z facetem ;-) Mojemu byloby ciezko zdradzac - chyba w firmowej toalecie albo w czasie lunchu, bo do pracy/z pracy jezdzimy razem autem, pracowalismy w jednym pokoju do zeszlej srody itp. Teraz siedzimy w innych pokojach ale na tym samym pietrze. Tak na prawde to prawie w kazdych warunkach mozna zradzic, mowilam juz to nie raz. Wystarczyloby, ze zamiast do kolezanki szlabym do jakiegos faceta czy on zamiast spotkac sie z kolega szedlby do laski ale gdyby ludzie kontrolowali sie caly czas to doszloby do obsesji i jakiegos absurdu. BTW wierze w swojego faceta , ze nie zdradzi :-)) Serendepity. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a wiecie, ze tylko 50% dzieci z legalnych zwiazkow 23.06.03, 10:38 jest poczetych przez, oficjalnego malzonka:( Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: a wiecie, ze tylko 50% dzieci z legalnych zwi 23.06.03, 10:41 kitek1 napisał: > jest poczetych przez, oficjalnego malzonka:( Pewnie niekoniecznie ten, który nadaję się na męża ma jednocześnie najlepsze geny... :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Czy są faceci, którzy nie zdradza? 23.06.03, 10:41 Pewne jest tylko to, że umrzemy. Śmieszą mnie zapewnienia o tym, jak bardzo mnie ktoś kocha i że ja, tylko ja i nikt inny. Nie trzeba mieć natury podrywacza, żeby ulec. Wystarczy zbieg różnych sytuacji i okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Czy są faceci, którzy nie zdradza? 23.06.03, 12:10 Są tacy mężczyźni, są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera pajdeczko IP: *.acn.waw.pl 23.06.03, 12:12 masz absolutną rację. Te, które są tak pewne wierności swojego faceta, najbardziej później cierpią Odpowiedz Link Zgłoś