Gość: aguś IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 11:55 Kto zna już program Dni Tarnobrzega jakie będą zespoły ? jakie gwiazdy ? myślę , że w tym roku będzie lepiej ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fajnyfacet Re: Dni Tarnobrzega IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 23:54 Aguś nie znam programu, ale wiem że Urząd Miasta dał plamę i nie dostanie kasy przeznaczonej na organizacje Dni Europejskich, które chciał połączyć z igrzyskami dla ludu w TGb. Pozdrawiam interesującą Agnes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .:: morfeusz ::. Re: Dni Tarnobrzega IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 07:41 Gość portalu: fajnyfacet napisał(a): > Aguś nie znam programu, ale wiem że Urząd Miasta dał plamę i nie dostanie kasy > przeznaczonej na organizacje Dni Europejskich, które chciał połączyć z > igrzyskami dla ludu w TGb. Pozdrawiam interesującą Agnes Będą Elektryczne Gitary , tyle wiem ... a to chyba dużo :) >POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Dni Tarnobrzega IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 13:02 A czy wiecie kiedy EG zagrają ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slot Re: Dni Tarnobrzega IP: 217.96.23.* 15.05.03, 16:47 będzie grał PROJECT ZION(reggae)Super!!! Odpowiedz Link Zgłoś