Dodaj do ulubionych

naciągacz na twoo

09.08.16, 21:44
Witam,chciałam przestrzec wszystkie panie przed oszustem i naciągaczem ze śląska. Na pewno działa na twoo,jego nick to Karol 35 Katowice ( w tym momencie). Ciemny szatyn z brzuszkiem. Czarujący,zaborczy,baaardzo zaangażowany w nową znajomość. Oczywiście okrutnie skrzywdzony przez byłą żonę,która zabrania mu kontaktów z córką. Chętnie przyjeżdża by poznać nową miłość, jeszcze chętniej z nią zamieszkuje.Bardzo zazdrosny i zaborczy,poznając znajomych wybranki często źle ocenia i próbuje skłócić,by kobieta była sama.Ciągłe problemy z pracą(głównie budowlanka)a co za tym idzie brak gotówki. Podróżuje z torbą sportową,teraz może mieć dwie i laptopa (notabene mojego). Jest czuły i szarmancki ale niestety biedny i dość szybko prosi o pożyczenie pieniędzy,z reguły do 100 zł. Byłam z nim w związku przez pół roku i niestety troszkę za drogo mnie ta miłość kosztowała. Podejrzewam ,że mogą go interesować kobiety z całej Polski.
Obserwuj wątek
    • xpitera Re: naciągacz na twoo 12.08.16, 14:47
      Dziewczyny uwazajcie

urbanlegend.pl/przetanczyc-z-toba-cala-noc/
    • dosia1805 Re: naciągacz na twoo 04.11.16, 20:58
      Dziewczyny uważajcie,Steve Derek,Mark Silver Oscar,Oscar Mark Silver,Derek Steve to jeden facet.Jest wdowcem z Londynu,ma córkę Stephanie i jest oszustem.
      • dosia1805 Re: naciągacz na twoo 08.11.16, 22:08
        I jeszcze jedno nazwisko jakim się posługuje Nicholas Kurt
    • urszulafabisiak Re: naciągacz na twoo 22.01.18, 19:42
      ja ostrzegam was Kobiety przed Leonard Conic(Mirek)z Katowic,nie chce mnie się onim pisać,bo by książkę napisał,wyrywa Kobiety na Badoo i Twoo,tylko napiszę że przez 2 lata nie moglam go wyczuć,ale w końcu się oszukal,wpadł,bo jakbyśmy mieszkali razem,to bym go szybko rozszyfrowala,a tak to trochę potrfało,zanim go dobrze poznalam,jakim jest czlowiekiem,nie jest wart żadnej kobiety(ja się z nim czasem tylko spotykalam)więc was Kobiety przed nim ostrzegam,nie dajcie się mu nabrać,jaki to on mily,troskliwy,kochający!!!zwykła męda,kanalia,babiarz,szkoda słów
      • urszulafabisiak Re: naciągacz na twoo i badoo 22.01.18, 19:44

urszulafabisiak napisał(a):

> ja ostrzegam was Kobiety przed Leonard Conic(Mirek)z Katowic,nie chce mnie się
        > onim pisać,bo by książkę napisał,wyrywa Kobiety na Badoo i Twoo,tylko napiszę ż
        > e przez 2 lata nie moglam go wyczuć,ale w końcu się oszukal,wpadł,bo jakbyśmy m
        > ieszkali razem,to bym go szybko rozszyfrowala,a tak to trochę potrfało,zanim go
        > dobrze poznalam,jakim jest czlowiekiem,nie jest wart żadnej kobiety(ja się z n
        > im czasem tylko spotykalam)więc was Kobiety przed nim ostrzegam,nie dajcie się
        > mu nabrać,jaki to on mily,troskliwy,kochający!!!zwykła męda,kanalia,babiarz,szk
        > oda słów
      • urszulafabisiak Re: naciągacz na twoo i badoo 22.01.18, 19:44

urszulafabisiak napisał(a):

> ja ostrzegam was Kobiety przed Leonard Conic(Mirek)z Katowic,nie chce mnie się
        > onim pisać,bo by książkę napisał,wyrywa Kobiety na Badoo i Twoo,tylko napiszę ż
        > e przez 2 lata nie moglam go wyczuć,ale w końcu się oszukal,wpadł,bo jakbyśmy m
        > ieszkali razem,to bym go szybko rozszyfrowala,a tak to trochę potrfało,zanim go
        > dobrze poznalam,jakim jest czlowiekiem,nie jest wart żadnej kobiety(ja się z n
        > im czasem tylko spotykalam)więc was Kobiety przed nim ostrzegam,nie dajcie się
        > mu nabrać,jaki to on mily,troskliwy,kochający!!!zwykła męda,kanalia,babiarz,szk
        > oda słów

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka