lunatica 14.08.03, 21:20 przeglądając "moje forum" zaczęłam się zastanawiać jaka jest średnia długość życia wątku na forum.. cóż... sezon ogórkowy w pełni. pozdrawiam, L. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie_kaz_golic_brody Re: średnia długość życia wątku... 14.08.03, 21:56 lunatica napisała: > cóż... sezon ogórkowy w pełni. o, nastepna, co probuje sobie slowem "ogorek" uatrakcyjnic watek! tyle razy tlumaczylem na darmo... do ogorkow trzeba dorosnac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica ogórek ogórek ogórek 14.08.03, 22:05 żebyśmy tylko wszyscy nie stali się zbyt dorośli... Odpowiedz Link Zgłoś
nie_kaz_golic_brody no co za pyskata smarkula ! 14.08.03, 23:54 sciagnij majtki, dostaniesz w tylek ! Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica OGÓREK OGÓREK OGÓREK OGÓREK 15.08.03, 00:46 cała się trzęsę... ze strachu ma się rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_kaz_golic_brody Re: OGÓREK OGÓREK OGÓREK OGÓREK. 15.08.03, 09:58 ... zielony ma garniturek! i czapke i sandaly... zielony, zielony jest caly! Odpowiedz Link Zgłoś
summa Wpływ ogórków na długość życia wątków 15.08.03, 19:02 dobry temat na jakąś pracę, co? (Brodaty - weź to pod uwagę, jeżeli coś takiego Cie czeka ;) Osobiście stawiam hipotezę, że w sezonie ogórkowym życie wątków jest znaaacznie dłuższe niż w innych porach roku - połowa "zakładaczy" jest na urlopie offline :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_kaz_golic_brody Re: Wpływ ogórków na długość życia wątków 15.08.03, 22:28 summa napisała: > dobry temat na jakąś pracę, co? (Brodaty - weź to pod uwagę, jeżeli coś takiego > > Cie czeka ;) caly czas, bezustannie zbieram material. dziekuje, droga summo, ze zwrocilas mi uwage na ogorki :-) a ze beda to jezyki obce, to juz zaciagnalem wiedzy- np. gurken! Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica GURKEN GURKEN GURKEN 15.08.03, 23:44 nie_kaz_golic_brody napisał: > summa napisała: > > > dobry temat na jakąś pracę, co? (Brodaty - weź to pod uwagę, jeżeli coś > takiego > > > > Cie czeka ;) > > caly czas, bezustannie zbieram material. dziekuje, droga summo, ze zwrocilas mi > przepraszam, czy wybierasz danię? szwecję?czy inny kraj skandynawii? pozdrawiam, L. > uwage na ogorki :-) a ze beda to jezyki obce, to juz zaciagnalem wiedzy- np. > gurken! Odpowiedz Link Zgłoś
nie_kaz_golic_brody Re: GURKEN GURKEN GURKEN 16.08.03, 01:27 lunatica napisała: > nie_kaz_golic_brody napisał: > przepraszam, czy wybierasz danię? szwecję?czy inny kraj skandynawii? nic z tych rzeczy, a co kurna??? gurken skandynawskie sa? Odpowiedz Link Zgłoś
gertruda_makuch Re: Wpływ ogórków na długość życia wątków 16.08.03, 00:07 nie_kaz_golic_brody napisał: > uwage na ogorki :-) a ze beda to jezyki obce, to juz zaciagnalem wiedzy- np. > gurken! Gurkeny jeszcze ujda w tloku, nie co te kukambry ktore letniki konsumuja. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_kaz_golic_brody Re: Wpływ ogórków na długość życia wątków 16.08.03, 01:32 gertruda_makuch napisała: > Gurkeny jeszcze ujda w tloku, nie co te kukambry ktore letniki konsumuja. kukambry??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gertruda_makuch Re: Wpływ ogórków na długość życia wątków 16.08.03, 01:37 nie_kaz_golic_brody napisał: > kukambry??? :-) A bo ja wim, co te zagraniczne maja w piwniczce? Odpowiedz Link Zgłoś