hsirk 03.04.08, 23:17 ... jest od grania d.u.p.a jest od s.r.a.n.i.a milosc jest od czucia a nie od gadania to tak gwoli przypomnienia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: aktor... 03.04.08, 23:22 Oj pamiętaj, że na początku było słowo, a słowo ciałem się stało. Ja przecież napisałam, że nie nadużywam słów. Chciałam się tylko dowiedzieć jakie one mają dla ludzi sens. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: aktor... 03.04.08, 23:26 to jak dyskusja o bogu nie uzywajac slowa bog. bog ktorego sie rozbiera na czynniki i glosy, rozpisuje co moze znaczyc a czego nie, kiedy jest prawdziwy a kiedy sie zdaje ... k.u.r.w.i.e.j.e, parszywieje i przestaje byc bogiem. to samo dotyczy milosci. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: aktor... 03.04.08, 23:27 No to powiem Ci tak. Ja swojej miłości nie muszę analizować. Ale staram się zrozumieć uczucie lub jego brak u innego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: aktor... 03.04.08, 23:32 Po prostu to w co wierzę jest sprzeczne z tym co się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: aktor... 03.04.08, 23:42 :))) Nie, serio. Jestem ciekawa co chciałaś wyrazić, ale zrozumiałam tylko "nie wierzysz". Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: aktor... 03.04.08, 23:47 a sobie wsadz szczotke do mycia butelek. w p.i.z.d.e. Odpowiedz Link Zgłoś
bruiser_from_hell Re: aktor... 03.04.08, 23:51 jSZ tI jŁ vSdZe,vSZtke Flki Ti vCySce Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: aktor... 03.04.08, 23:22 ja ciebie absolutnie tez. zwinietego w ciasny rulonik. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: aktor... 03.04.08, 23:20 Nikt nie gada miłością TU. Można gadać o grze aktorskiej, o sraniu i o uczuciach, a jedynie słuszne teorie proszę sobie również zaliczyć do tematów "cichych", skoro ocierają się o prawdę. O prawdzie się deliberuje, skoro w jej skład wchodzi wszystko powyższe? Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: aktor... 03.04.08, 23:28 ok, skoro tak mowisz... niech i sie stanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: aktor... 03.04.08, 23:33 Nie, no coś Ty, co się tak poddajesz? Zaprotestuj, bo robią filmy o miłości (kłamią i dewaluują), piszą o tym wiersze (j. w.), komponują muzykę z tego powodu (j. w.), bazgrają na murach (j. k. w.), całują sie publicznie, a co to jest jak nie mimochodem uczyniony manifest przynajmniej w jakimś procencie przypadków? i w ogóle o tym mówią, co nie równa się miłości tak samo jak gra nie równa się byciu. Wmieszaj w to ZAiKS i PZPN najlepiej, żeby pasowało. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: aktor... 03.04.08, 23:27 To ty i poeta jesteś. Kto by pomyślał, że tyle talentów w tobie drzemie. ;=) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: aktor... 03.04.08, 23:30 Znalazłabym kilka innych zastosowań dla każdej z wymienionych rzeczy :) Szczególnie dupa jest wdzięcznym i wielofunkcyjnym obiektem. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: aktor... 03.04.08, 23:31 mowilem o zastosowaniach glownych i niezbednych Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: aktor... 03.04.08, 23:33 Ale te poboczne bywają często nieporównanie przyjemniejsze, więc się nie czepiaj :)) Odpowiedz Link Zgłoś