Gość: MFC IP: *.liber.uw.edu.pl 02.08.01, 15:22 Drogie Panie !!! Czy gdybyście przyłapały swojego męża , narzeczonego ,faceta ,partnera itp. na intymnych kontaktach z innym mężczyzną - czy uznałybyście to za ZDRADĘ ?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luka Re: PYTANIE DO PAŃ ........................................... IP: 195.216.121.* 02.08.01, 15:27 OCZYWIŚCIE, taki facet, obojętnie, czy mąż, czy narzeczony nie miałby już u mnie żadnych szans Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: PYTANIE DO PAŃ ........................................... IP: 10.10.41.* 02.08.01, 15:57 spakowalabym walizki po co ja tam jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: męzatka Re: PYTANIE DO PAŃ ........................................... IP: *.punkt.pl 02.08.01, 16:01 Gość portalu: jolka napisał(a): > spakowalabym walizki > po co ja tam jeszcze? Jego walizki, o przepraszam miało być z małej litery -jego walizki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi Re: PYTANIE DO PAŃ ........................................... IP: 10.1.127.* 02.08.01, 16:03 alez wy jestescie strasznie radykalne drogie panie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi Re: PYTANIE DO PAŃ ........................................... IP: 10.1.127.* 02.08.01, 16:03 alez wy jestescie strasznie radykalne drogie panie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: PYTANIE DO PAŃ ........................................... IP: 10.10.41.* 02.08.01, 16:21 skoro z kim innym mu lepiej , to chyba nie radykalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
pirzmak Re: PYTANIE DO PAŃ ........................................... 02.08.01, 16:32 A jak sam jestes w takiej sytuacji, to wspolczuje. Jak Ci wystawila walizki - znaczy ma charakter i zaluj, gorzko zaluj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi Re: PYTANIE DO PAŃ ........................................... IP: 10.1.127.* 02.08.01, 16:46 Ee, gdybym sie znalazl w takiej sytuacji, to sam bym wzial swoje walizki. Juz bym nie prosil o te przysluge:)) A poza tym nie pochwalam zdrady tylko mowie, jakie te kobiety radykalne i bojowe:))) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soonia Re: PYTANIE DO PAŃ ........................................... IP: *.regionet.pl 02.08.01, 17:28 Oczywiście że to też zdrada, ale odczucia były by inne niż przy "normalnej " zdradzie z kobietą. Może by aż tak nie bolało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MFC Re: Do Soonii .............. i nie tylko !!!! IP: *.liber.uw.edu.pl 02.08.01, 18:33 Na czym polega ta różnica ??????? Dlaczego miałoby mniej boleć ??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soonia Re: Do Soonii .............. i nie tylko !!!! IP: *.regionet.pl 02.08.01, 19:02 nie wiem... nie moge rywalizować z mężczyzną!!! Mężczyzna nie ma pochwy ani piersi, ma owłosione nogi i wogóle. Taka zdrada była by bolesna bo straciłabym kochanego człowieka, ale nie raniła by mojego ego, nie podwazała mojej atrakcyjności jako kobiety. W tym wypadku moje ego by nie ucierpiało(skoro ma inne preferencje..), raczej było by oczywiste że musimy sie rozstać, jedynie mogłabym mu współczuć że jego życie tak nagle sie skomplikowało. Może moglibyśmy zostać przyjaciółmi? w ten sposób tak całkiem bym go nie straciła. też pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sara Re: Do Soonii .............. i nie tylko !!!! 02.08.01, 22:26 Zanim wymyslilabym co mam zrobic, padlabym chyba trupem...ze smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: do Soni i radykalnych kobiet IP: *.hartford-11-12rs.ct.dial-access.att.net 03.08.01, 05:24 ja nie musze ich widziez na wlasne oczy zeby padac ze smiechu wystarczy mi sobie wyobrazic dwoch prawdziwych mezczyzn w akcji i jestem ubawiona po pachy ... panowie to tak naprawde do was nie pasuje szczegolnie z tym waszym adresem z uw.edu.pl smiech to zdrowie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MFC Re: Do Uli ... ??? IP: *.liber.uw.edu.pl 03.08.01, 13:13 Dlaczego to do nas nie pasuje ??? Jesteśmy ciekawi kobiecego punktu widzenia !!! To chyba nie koliduje z naszym adresem ???? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: do ...MFC IP: *.travelers.com 03.08.01, 16:42 Gość portalu: MFC napisał(a): > Dlaczego to do nas nie pasuje ??? > Jesteśmy ciekawi kobiecego punktu widzenia !!! > To chyba nie koliduje z naszym adresem ???? > Pozdrawiam a moze dlatego nie pasuje ze "uw" w Twoim adresie kojarzy mi sie z Uniwerkiem Warszawskim i cialem profesorskim a nie pedalskim... ten poruszony przez Ciebie temat ciagle wywoluje we mnie rozbawienie i wlasnie przypomniala mi sie rymowanka, ktora tylko w dwoch miejscach przerabiam zeby ja dopasowac do tematu przez Ciebie zainicjowanego (oryginalne slowa w nawiasie) tancowaly dwa pedaly (Michaly) jeden duzy drugi maly, jak ten duzy zaczal krazyc to ten maly nie mogl zdazyc maly Michal ledwo dychal a ten duzy go przepychal (popychal) :))))))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MFC Re: do ULI .......!?!?!? IP: *.liber.uw.edu.pl 04.08.01, 11:34 Muszę Cie rozczarować : Ani ja ,ani mój kumpel z pracy , z którym założyłem ten wątek nie jesteśmy homoseksualistami !!! A tak przy okazji ,skąd taka mysl ??? Pozdrawiam Ps. Adres rzeczywiście uniwersytecki , ale my nie profesory !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: do MFC IP: *.hartford-01-02rs.ct.dial-access.att.net 04.08.01, 20:07 Gość portalu: MFC napisał(a): > Muszę Cie rozczarować : Ani ja ,ani mój kumpel z pracy , z którym założyłem ten > > wątek nie jesteśmy homoseksualistami !!! > A tak przy okazji ,skąd taka mysl ??? > Pozdrawiam > Ps. Adres rzeczywiście uniwersytecki , ale my nie profesory !!! MFC, nie mam nic przeciwko byciu rozczarowywana w ten sposob ...nie mam tez zamiaru krytykowac kogos tylko za to ze jest homo... orientacje seksualne sa sprawa kazdego indywiduum ...ale nic na to nie poradze ze wyobrazanie sobie dwoch meskich cial w milosnym uscisku przyprawia mnie o spazmy smiechu ... moze dlatego ze moim zdaniem te dwie czesci "puzzle" nigdy do siebie tak naprawde nie pasuja (mam na mysli fizyczny aspekt tej konfiguracji), przyjaz meska - prosze bardzo ale meskie fizyczne kontakty? mozecie mnie uwazac za nietolerancyjna w tej sprawie - trudno, jestem wiec nietolerancyjan... a co do waszego glownego pytania - zdrada pozostanie zdrada bez wzgledu na kombinacje - zdrada jest oszustwem drugiej osoby ... a teraz pytanie do WAS,MFC czy czulibyscie sie zdradzani gdybyscie przylapali swoja dziewczyne na intymnych kontaktach z inna dziewczyna? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MFC Re: .................. Do ULI !!!!!!!! IP: *.liber.uw.edu.pl 05.08.01, 15:42 Nie wiem na pewno ,jak bym się zachował w takiej sytuacji , ale wydaje mi się ,że traktował bym to trochę inaczej niż "klasyczną" zdradę.Dlaczego ???? Nie umiem wytłumaczyć. Pozdrawiam To ,jężeli chodzi o mnie ! Jak przyjdzie kolega to zapytam jego. Odpowiedz Link Zgłoś
mademoiselle Re: PYTANIE DO PAŃ ........................................... 03.08.01, 14:29 to już by nie był mój mężczyzna, nie chciałabym mieć z nim więcej do czynienia Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: PYTANIE DO PAŃ ........................................... 04.08.01, 14:32 Pewnie.- lepiej gdyby to zrobil z inna baba, wtedy bylby jeszczeTwoim mezczyzna- aletylko na papierku! Odpowiedz Link Zgłoś
mademoiselle Re: PYTANIE DO PAŃ ........................................... 05.08.01, 21:40 Zdrada pozostałaby zdradą czy to z kobietą czy z mężczyzną, a ja nie chiałabym być z mężczyzną, który mnie zdradza i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy Re: PYTANIE DO PAŃ ........................................... IP: 195.117.174.* 03.08.01, 14:36 Gość portalu: MFC napisał(a): > Drogie Panie !!! > Czy gdybyście przyłapały swojego męża , narzeczonego ,faceta ,partnera itp. > na intymnych kontaktach z innym mężczyzną - czy uznałybyście to za ZDRADĘ ????? > ? Oczywiście, nie wiem w ogóle jak można mieć wątpliwości. I bolałoby tak samo bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: PYTANIE DO PAŃ ........................................... 04.08.01, 14:34 Gość portalu: kathy napisał(a): > Gość portalu: MFC napisał(a): > Oczywiście, nie wiem w ogóle jak można mieć wątpliwości. I bolałoby tak samo > bardzo. > Nie wim czy to boli- nie probowalem- obawiam sie , ze moja odbytnica by tego nie wytrzymla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy Re: PYTANIE DO PAŃ ........................................... IP: 195.117.174.* 07.08.01, 10:52 mario2 napisał(a): > Gość portalu: kathy napisał(a): > > > Gość portalu: MFC napisał(a): > > > Oczywiście, nie wiem w ogóle jak można mieć wątpliwości. I bolałoby tak sa > mo > > bardzo. > > > Nie wim czy to boli- nie probowalem- obawiam sie , ze moja odbytnica by tego ni > e wytrzymla > Ha, ha, wprost zbija z nóg twoja dosłowność. P.S.Miałam na myśli cierpienie psychiczne, inaczej duszy, jeśli w ogóle wiesz, co to takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bona Żle postawione pytanie! IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.08.01, 20:59 Gdybym nic nie wiedziała o bi- lub homoseksualnej orientacji mojego partnera, najpierw chciałabym wiedzieć, czy to znaczy to, na co wyglada. Może się przecież zdarzyć, że facet jak najbardziej hetero otrzyma "propozycję" od innego faceta i z samej ciekawości, lub jakiegoś impulsu ( którego może nawet nie potafiłby wytłumaczyć), nie odrzuciłby jej. W końcu człowiek, to bydlę niesłychanie ciekawskie i może zapragnąć sprawdzenia czegoś, o czym tylko słyszał, a nie wie, jak to jest. Czy to od razu musiałaby być zdrada? Niekoniecznie! Dopiero po upewnieniu się, z czego to wynikło, zdecydowałabym, co z tego wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bona Uzupełnienie IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.08.01, 21:14 Gdybym wiedziała o biseksualnej orientacji partnera (bo chyba z gejem nie stworzyłabym związku opartego także na seksie? Przy założeniu, że wiem o preferencjach partnera) - najprawdopodobniej sprawa byłaby jasna. Przecież to byłoby tak, jakbym go przyłapała z inną kobietą. I to jest pytanie - czy to zdrada? Może tak, może nie - zależy od intencji "zdradzającego" i od mojego rozumienia pojęcia "zdrada". Ale takie sprawy partnerzy powinni sobie wyjaśniać przed decyzją na temat trwałego związku. Jak obserwuję - bardzo rzadko ma to miejsce. Najczęściej jest tak, że jedna ze stron (albo obie) co innego deklarują - najczęściej na podstawie norm środowiskowych - a co innego robią, gdy nikt nie widzi, zwłaszcza druga połowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MFC Re: PODSUMOWANIE IP: *.liber.uw.edu.pl 06.08.01, 17:38 Dziękuje wszystkim Paniom i Panom za udział. Zebrany materiał zostanie przeanalizowany i przemyślany. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: PODSUMOWANIE IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.08.01, 22:36 Należy zatem rozumieć, że zbieracie materiały do "pracki"? Czy PRACY? Jesli tak, czekamy z niecierpliwością na wyniki badań. Kiedy i gdzie bądą dostępne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MFC Re: Nauka ... IP: *.liber.uw.edu.pl 07.08.01, 09:53 Nauka nie znosi pośpiechu .....!!! Cierpliwości !!! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
zuzzka Re: Nauka ... 07.08.01, 10:24 Gość portalu: MFC napisał(a): Witajcie ! Ja wiem co zrobiłabym w takiej sytuacji: wskoczyłambym do łóżka pomiedzy nich i zaczęła normalną rozmowę. Albowiem nigdy nie należu oceniać nikogo po pozorach ! W końcu zobaczyłam ... no właśnie co ? Rozmowa jest dobra na wszystko, a najgorszy jest brak tolerancji wobec innych ! Smutne to, ale prawdziwe ! Zuza > Nauka nie znosi pośpiechu .....!!! > Cierpliwości !!! > pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MFC Re: Tak trzymać ..... IP: *.liber.uw.edu.pl 07.08.01, 10:37 Brawo !!! Oto prawdziwie naukowe podejście do tematu !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś